Bana yardımcı olur musunuz, ben 19 yaşındayım ve benimle yaşıt çocukluk arkdaşım var kendimi bildim bileli tanıyorum onu onunla 6 aydır konuşmuyorum gençlerde konuşmaya başladım terlerdan sosyal medya hesabında karılarla kızlarla takılıyor, ve zina yapmaya başlamış, kardeşim dediğim adamın böyle bir canavara dö Dönüştüğünü görünce beynimden vurulmuş döndüm, ve banda gel takılalım falan diyor içkiler karlılar kızlar zinalar teklifine bulundu Benli oldum Erkekliği zina ile yüceltiyor Güya eğleniyormuş gel beraber eğlenelim diyor, kalıcı bir ikişki kurmayacağız diyor falan Ya ben anlamıyorum allah böylelerine bayan sunuyor Ben çirkinim diye hepmi kaybetmek zorundayım Ben bakir birisiyim zina yapmam İçki falanda kullanışlığım yoktur Ama arkdşaım ve onun gibiler neden bu dünyada kazanır Beni bir kız sevse (çirkini asla ama asla kimse sevmez ama hadi sevdi diyelim) beni seven kızla nasıl evlenip yuva kurayım, fakirim çirkin+ fakir=0 Ger gece hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kimse beni sevmiyor diye Bende çok istiyorum evlenip yuva kurayım ama 😔 Allah önüme çok büyük bir duvar koymuş, aşılması imkansızdanda öte bir duvar Ben her zaman bir eş hayalleri kurarak uykuya dalacak vakit, o hayallerin hiçbir zaman gerekleşmeyeceği aklıma geliveriyor hemen ağlamaya başlıyorum, Allahtan güzel olmayan bir kadın istiyorum ama sanırım hiçbir zaman olmayacak Ben kötü birisi değilim aynı zamanda iyi biriside değilim Pek namaz kıldığımı söyleyemem. utanıyorum çikrin birisi neden namaz kısın ki Çikrin insan namaz kılmayı haletmez ki Allaha dua bile etmiyorum neredeyse Allahtan çok nadir istekte bulunurum Allaha dua etmekten utanıyorum, Yaradanımı saçma problemlerimle meşgul ediyorum gibi hissediyorum, 😖😔 Şuanda gerçekten ağlayarak yazıyorum bu metinleri, ne diye çirkin yaratıldım ne diye ucube bir varlık olarak yaratıldım ben geçekten namaz kılmadığım için kötü biri miydim Benim bildiğim Allah her insan gerekeni verir diye bilirdim Müslüman Hristiyan vesayre ayrım olmaz diye biliyordum Parasızlı
Güncellemeler
+1 yıl
ne kötü birşey, diyeceksiniz elinde telefonun bide internetin var ama bunları lüks olarak görmeyin bunlar gerekli olan şeyler modern dünyada yaşıyoruz
Nefsânî arzulara, (özellikle) kadınlara, oğullara, yığın yığın biriktirilmiş altın ve gümüşe, soylu atlara, sağmal hayvanlara ve ekinlere düşkünlük insanlara çekici kılınmıştır. İşte bunlar dünya hayatının geçici menfaatleridir. Hâlbuki varılacak güzel yer, Allah’ın katındadır. https://kuran. diyanet. gov. tr/tefsir/%C3%82l-i%20%C4%B0mr%C3%A2n-suresi/307/14-ayet-tefsiri
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok iğrenç ya 14 yıllık dostumdur, çok değişmiş içki zina 🤮
Hayat karşı cinsten ibaret değil. Bana da kimse bakmıyor. Bu yaşıma kadar karşı cinsten beni beğenen hiç olmadı. Bu arada aklıma takılsada her seferinde güçlü olduğuma inanıyorum. Kendime karşı cins dışında hedefler belirliyorum, onlarla çok mutlu oluyorum. Zengin falanda değilim. Çevrem çok kötü, sürekli dış görünüşünle laf sokarlar ama umrumda değil. Kazandiklarimla mutlu olduğum zaman çevremde insanlar, karşı cinsten birisi olacak zaten. Yani tamamen çıkar. Bu zamanda güzelle ya da cirkinle, yakışıklıyla evlenenler ne kadar seviyorki eşini. Artık evlenmek için evleniyorlar. Kadınlardan sevgili, eş, flört, tek gecelik falan uzak dur. Hiçbir faydası yok. Bunun yerine kendine hitap eden, içinde kendini bulduğun kitaplar oku. Üniversite, okul oku. Meslek edin. Sen bunları yaptıkça, kadınlar kızlar sana saçma gelecek. Önemli işlerin olacak.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
1 avuç insanı zengin ediyim diye tarlada yömiye lerde çakılıyorum ama elime geçen para işte başkasının cebine gidiyor, bu arada popüler kültürün güzellik algısı bana çok saçma geliyor (çikrin bayanlar daha sempatik geliyor)
İyi olupta kazanda var. Zengin olmana gerek yok. Güzel, konforlu bir hayat yaşayacak kadar çaba göstersen yeter. Öbür türlü düşün birde, hayatında biri olduğu zaman; onun istekleri, beklentileri sürekli konuşması tahammül edemiyorsun bir süre sonra. Uzaklaşıp yanlız kalmak istiyorsun. En iyisi güzel bir işte çalışıp, güzel bir evde yaşamak. Yanlız olduğun zaman masraf daha az oluyor. Kendine sosyal aktivite edinirsin, bazen tatile çıkarsın. Ülkede geçim evlenene zor, bekar rahat
ve unutma iyi bir eş insanı vezir eder kötü eş rezil eder kadınlarla erkeklerin arasında cinsel yön hariç fark yoktur kötülükte ve iyilikte herkes eşittir
Aynn, kötülükten midem bulanır kendime çok iyi çok sevapkar birisi demiyorum ama iyi birisi olmaya çalışmama rağmen insanlar neden iyilerden nefret eder