En yakın arkadaşım bana zina teklif etti 🤢?

Bana yardımcı olur musunuz, ben 19 yaşındayım ve benimle yaşıt çocukluk arkdaşım var kendimi bildim bileli tanıyorum onu onunla 6 aydır konuşmuyorum gençlerde konuşmaya başladım terlerdan sosyal medya hesabında karılarla kızlarla takılıyor, ve zina yapmaya başlamış, kardeşim dediğim adamın böyle bir canavara dö
Dönüştüğünü görünce beynimden vurulmuş döndüm, ve banda gel takılalım falan diyor içkiler karlılar kızlar zinalar teklifine bulundu
Benli oldum
Erkekliği zina ile yüceltiyor
Güya eğleniyormuş gel beraber eğlenelim diyor, kalıcı bir ikişki kurmayacağız diyor falan
Ya ben anlamıyorum allah böylelerine bayan sunuyor
Ben çirkinim diye hepmi kaybetmek zorundayım
Ben bakir birisiyim zina yapmam
İçki falanda kullanışlığım yoktur
Ama arkdşaım ve onun gibiler neden bu dünyada kazanır
Beni bir kız sevse (çirkini asla ama asla kimse sevmez ama hadi sevdi diyelim) beni seven kızla nasıl evlenip yuva kurayım, fakirim
çirkin+ fakir=0
Ger gece hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kimse beni sevmiyor diye
Bende çok istiyorum evlenip yuva kurayım ama 😔 Allah önüme çok büyük bir duvar koymuş, aşılması imkansızdanda öte bir duvar
Ben her zaman bir eş hayalleri kurarak uykuya dalacak vakit, o hayallerin hiçbir zaman gerekleşmeyeceği aklıma geliveriyor hemen ağlamaya başlıyorum, Allahtan güzel olmayan bir kadın istiyorum ama sanırım hiçbir zaman olmayacak
Ben kötü birisi değilim aynı zamanda iyi biriside değilim
Pek namaz kıldığımı söyleyemem. utanıyorum çikrin birisi neden namaz kısın ki
Çikrin insan namaz kılmayı haletmez ki
Allaha dua bile etmiyorum neredeyse Allahtan çok nadir istekte bulunurum
Allaha dua etmekten utanıyorum, Yaradanımı saçma problemlerimle meşgul ediyorum gibi hissediyorum,
😖😔 Şuanda gerçekten ağlayarak yazıyorum bu metinleri, ne diye çirkin yaratıldım ne diye ucube bir varlık olarak yaratıldım ben geçekten namaz kılmadığım için kötü biri miydim
Benim bildiğim Allah her insan gerekeni verir diye bilirdim Müslüman Hristiyan vesayre ayrım olmaz diye biliyordum
Parasızlı
Güncellemeler
+1 yıl
ne kötü birşey, diyeceksiniz elinde telefonun bide internetin var ama bunları lüks olarak görmeyin bunlar gerekli olan şeyler modern dünyada yaşıyoruz