Bugün gündüz yardımcımız camı sildi pencerenin telini çıkarıp yıkadı O yüzden odama Kara sinekler girmiş birkaç tane sabahtan beri üzerine konup duruyorlardı az önce nihayet bir tanesini Çat diye vurmak kaydıyla ezip öldürdüm 🤣 ama şimdi üzerime hiçbirisine konmuyor Peki diğerleri nerede neden gelmiyor bunlar ne güzel onlarla uğraşıyordum canım sıkılmıyordu 🤣🤣
Güncellemeler
+1 yıl
Uçuşan böcekler benden korkması 🤣🤣
Sineklerden birini öldürdüm şimdi üzerine hiçbir sinek konmuyor neden ahshshshs 🤣?
@bencansuuu Yani ilk akla gelen "arkadaşlarının başına gelenden dolayı korktukları için saklandıkları..." oluyor ama makul ve mantıklı bir geliş değil bu. Bence hazır yok olmuşlarken fırsatı ddeğerlendir ve uyumaya çalış. Ancak haber vereyim, sen uyur uyumaz saklandıkları yerden çıkıp intikam alacaklar :-D
bende üniversite de bir sürü fare öldürdüm anaları mübarek doğsun ölsün diye salmıştı evin içine :D ama onlar da baya kayıp verdi bir gün bulaşık makinesi bozuldu makinesinin arkasını açtım tamir için baktım ana 5 6 yavru midem bulandı resmen hemen götürdüm balkona bulaşık makinesini aldım o yavrular dan da bir kaç tane olmuştu 3 4 tane yaşıyordu poşete koydum görüntüm attım.
bilmiyorum bizim mutfak borusu bağlı olan yer açıktı oradan geliyorlardı birde 5. katta oturuyorduk belki de başka yerlerin arkasında da vardı bilmiyorum o eve bir ekip girmesi lazımdı bir temizlik şarttı ya herkes fare pisliği iyi ki gece ağızıma girmemişler ya da açlıktan kulaklarımı kemirmemişler :D bir gece oda kapisini kapatıp yattım baktım 10 15 dk. sonra dolaptan sesler geliyor neyse baktım ses şiddetlendi baya rahatsız oldum uykum bile kaçtı kalktık süpürge aldım gittim baktım dolabın arkasını kemismis delik açmış bir de mala zarar vermekten 2 tane küçük yavru 1 saat kovaladım zar zor öldürdüm intikamımı feci almıştım ama
ekmek poşetimiz vardı onunla yakalayıp çöpe atardım hatta kaç defa ekmek poşetinin içinde suç üstü yakaladım fareleri tezgâhın üstünde ring yapıyorlardı resmen iyi ki bitirdim okulu şükürler olsun ne pis evdi ya
Aaaa bak aklıma geldi bir keresinde teyzemle kuzenlerim bize misafirliğe gelmişlerdi bizim ev villa tamam mı iki katlı onlara misafir odasını verdik 🤣 kuzenler de benden küçük istemiyorum odama giriyorlar fındık faresi gibi karıştırıyorlar her tarafı 🤣 tamam işte bahçeye çıktım dolaşıyorum bir arkadaş denk geldi tamam mı hamster ölmüş Ya Fatma Ya gidiyormuş dedim ben onu bana ver bizimkiler fareden çok korkuyorlar aldım geldim farenin ölüsünü aldım geldim koydum kapının önüne korkudan giremediler 🤣
Ya mutfak borusunun bağlı olduğu yer açıktı orada aslında oraya artık bir çimento ile kapata bilirdik zaten ama artık virüs gibi yayılmışlardır dedik iç içe yaşıyorduk artık farelerle 😊 onlar bize karışmasın biz onlara onun dışında ne yaparlarsa yapsınlar birde çok pislikleri vardı yerde iyiki haftada bir evi süpürge yapıyordum. Zaten o yavruları gördüm yazığım geldi artık ondan sonra öldürmedim zaten
Ahdhdhd Yok canım onları görmek isterdim o halde büyük bir hortum gibi bir akıma kapılıyorlar ve kendini makinenin içinde buluyorlar nasıl korkarlardı Kim bilir 🤣
Ahshs 🤣🤣 ya hemen ölmezlerdi Bence fareler ne düşünürdün acaba birdenbire hortum gibi bir şeyin içine kapılıp kendini küçücük bir yerde buluyorlar tıkış tıkış 🤣
Bilmem can sonuçta zaten o gündür bugündür 3 yıl geçti yolda yürürken bazen kaldırımda karıncalar var onlara bile dikkat ediyorum ezmemek için yazığım geliyor onlarda can taşıyor çocuk yapıyor düşünsene bir hayvan çiftleşmeyi nerden biliyor o yavrusunu saklayıp besliyor değişik ya ama bir türlü insanlara bu gözle bakamadım fare ve karınca dan daha aşağılık insanlar var
Karıncaları bende öldürmem ama fareleri sevmiyorum sen çiftleşmek dedin de aklıma geldi Ben iki tane cırcır böceği yakalamıştım küçükken çiftleştirmeye çalışıyordum sonra annem çağırdı onları bir kavanozun içine kapatıp gittim sonra birkaç gün sonra buldum ikisi de ölmüş O zaman ben de üzülmüştüm
Haha bende aynısını yapardım ama farklı hayvanlar üzerinde arı ile karıncayı çekirgeler kavgalaştırırdım bazen arı arıyı birbirine düşürürdüm vay be ben günlerdi çocukluğumu özledim bak hatırlattın yağmur yağar o toprak kokusunu içimize kadar çekerdik ama şimdi her taraf lan kokuyor insanlar birbirine kedi köpek gibi düşmüşler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dolaylı ceza😁 sineği öldürdüğünü gören diğer sinekler ölmemek için gelmemışler😁
Ahshs 🤣🤣 Ben de öyle düşündüm ama sineklerin aklı olur mu ki
Portakal raconu kesmişsin sineklere affet abi diyip gelmemişler
Ahshs 🤣
Görünen köy kılavuz istemez
Ne demek şimdi bu
Bi düşün cevabı belli
Çevir kazı yanmasın anlıyorum
🤔🤔
Hm
Niye gelsin
Niye gelmezler
Bi düşün sence niye
Korkarlar mı
Katiiil :-D
@ÜyeOzgemelek teşekkürler.
Ahdgs 🤣🤣 ya Ne yapsaydım
Rica ederim. Haklının yanındayız 🤷♀️
Ölenlerin bazıları yaşamayı hak eder, yaşayanların bazıları da ölmeyi. Öldürebilirsin ama can veremezsin Cansuu. Katilsin işte. Katil, katil :-P :-P
😔😔😔 aman Allah'ım ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşarım artık
@ÜyeOzgemelek İlk değildi. Dikkatimi çekti. Sen de dikkatlisin. Tekrar teşekkürler :-)
Ben teşekkür ederim
@bencansuuu Neyse ki bu konuda yalnız değilsin ;-) Bir sürü benzeri suç işleyen "yoldaş"ın var.
Peki diğer sinekler neden gelmiyor ben kimi öldürmeye çalışacağım şimdi 🤣
@bencansuuu Yani ilk akla gelen "arkadaşlarının başına gelenden dolayı korktukları için saklandıkları..." oluyor ama makul ve mantıklı bir geliş değil bu.
Bence hazır yok olmuşlarken fırsatı ddeğerlendir ve uyumaya çalış.
Ancak haber vereyim, sen uyur uyumaz saklandıkları yerden çıkıp intikam alacaklar :-D
Ahahahs 🤣🤣 aman tanrım sineklere yem olacaksın desene
Kesinlikle.!
Kimse yaşatdığını yaşamadan ölmüyor
Ben o sineği öldürünce kendi aralarında ne konuştu lar acaba Çok merak ediyorum 🤣🤣
Allah'ım can sıkıntısından aklımızı başımızdan alma Ya rabbi 🤣🤣
@bencansuuu Amin ! :-)
🤣🤣
Katilsin
Ahahahs Niye canım ölmesinler diye Ben sinek ilacı bile sıkmadım 🤣
Ama öldürmüşsün sonuçta
Aenin uykun yok mu
Sinekler öldürmek için var öyle değil mi
Hayır insanlara zarar veren mikropları yok etmek için varlar sen olduresin diye değil
Ahshdhs 🤣🤣 ama o zaman insanlar neden sinekleri öldürüyor
Pisliğine ego ve tiksinti kendilerince
Hhnmm
Unutma hiç bir canlı öldürülmeyi hak etmez
Peki
Pisligi bulaşmıştır
Nasıl yani
Nasıl yani derken
Pisliği bulaşmıştır ne demek
Sinegin pisligi
O zaman diğer sinekler gelmez mi
Hayır gelmez
İlginç
Sende çok ilginçsin
Neden
Gerçekten nasıl bir tip oldugunu merak edıyorum
Neden beni merak ediyorsun peki
Görmek istiyorum
korkuyorlar senden
Ama neden neden neden 😔
aşiretlerden baya kayıp verdiler demek senden uzaklar
Ahshs 🤣 yok vallahi Ben sadece bir tanesini öldürdüm daha doğrusu öldürebildim
bende üniversite de bir sürü fare öldürdüm anaları mübarek doğsun ölsün diye salmıştı evin içine :D ama onlar da baya kayıp verdi bir gün bulaşık makinesi bozuldu makinesinin arkasını açtım tamir için baktım ana 5 6 yavru midem bulandı resmen hemen götürdüm balkona bulaşık makinesini aldım o yavrular dan da bir kaç tane olmuştu 3 4 tane yaşıyordu poşete koydum görüntüm attım.
Aaaaggggg nasıl yaşamışlar Peki orda
O fareleri nasıl dokundun ya
bilmiyorum bizim mutfak borusu bağlı olan yer açıktı oradan geliyorlardı birde 5. katta oturuyorduk belki de başka yerlerin arkasında da vardı bilmiyorum o eve bir ekip girmesi lazımdı bir temizlik şarttı ya herkes fare pisliği iyi ki gece ağızıma girmemişler ya da açlıktan kulaklarımı kemirmemişler :D bir gece oda kapisini kapatıp yattım baktım 10 15 dk. sonra dolaptan sesler geliyor neyse baktım ses şiddetlendi baya rahatsız oldum uykum bile kaçtı kalktık süpürge aldım gittim baktım dolabın arkasını kemismis delik açmış bir de mala zarar vermekten 2 tane küçük yavru 1 saat kovaladım zar zor öldürdüm intikamımı feci almıştım ama
ekmek poşetimiz vardı onunla yakalayıp çöpe atardım hatta kaç defa ekmek poşetinin içinde suç üstü yakaladım fareleri tezgâhın üstünde ring yapıyorlardı resmen iyi ki bitirdim okulu şükürler olsun ne pis evdi ya
Ya insan onları toparlar gerekli yerlere deney faresi olarak falan satar 🤣
Bir keresinde de benim teyze uyandığında yastığında bir fındık faresi ile burun buruna gelmiş 🤣
😅🤣 Benin’le denk gelseydi o deliklerini ateşe vermiştim şimdi
Deliklerini derken 🤣
Aaaa bak aklıma geldi bir keresinde teyzemle kuzenlerim bize misafirliğe gelmişlerdi bizim ev villa tamam mı iki katlı onlara misafir odasını verdik 🤣 kuzenler de benden küçük istemiyorum odama giriyorlar fındık faresi gibi karıştırıyorlar her tarafı 🤣 tamam işte bahçeye çıktım dolaşıyorum bir arkadaş denk geldi tamam mı hamster ölmüş Ya Fatma Ya gidiyormuş dedim ben onu bana ver bizimkiler fareden çok korkuyorlar aldım geldim farenin ölüsünü aldım geldim koydum kapının önüne korkudan giremediler 🤣
Ya mutfak borusunun bağlı olduğu yer açıktı orada aslında oraya artık bir çimento ile kapata bilirdik zaten ama artık virüs gibi yayılmışlardır dedik iç içe yaşıyorduk artık farelerle 😊 onlar bize karışmasın biz onlara onun dışında ne yaparlarsa yapsınlar birde çok pislikleri vardı yerde iyiki haftada bir evi süpürge yapıyordum. Zaten o yavruları gördüm yazığım geldi artık ondan sonra öldürmedim zaten
😂🤣 Fındık faresi daha korkunç sanırım
Çektir saydın hepsini diri diri süpürgenin içine 🤣
Evet yakalanmıyor Muş kolay kolay 🤣
Hiç aklıma gelmedi süpürge ☺️ 🐁 🐭
Ya niye öldüreceğim diye uğraşıyorsun kıymetli canını yoruyorsun çektiri ver süpürgenin içine gitsinler
Keşke aklıma gelseydi ama makine çekmezdi bence onlar ağır değiş mi ya 😀🐭
Ahdhdhd Yok canım onları görmek isterdim o halde büyük bir hortum gibi bir akıma kapılıyorlar ve kendini makinenin içinde buluyorlar nasıl korkarlardı Kim bilir 🤣
Süpürge makinesini bozardılar ıyy birde içinde kıyma gibi olurlar bir fare atasözü der ki süpürge Makinesi yerine kafama süpürge yemeye hazırım.😅😅
Ahshs 🤣🤣 ya hemen ölmezlerdi Bence fareler ne düşünürdün acaba birdenbire hortum gibi bir şeyin içine kapılıp kendini küçücük bir yerde buluyorlar tıkış tıkış 🤣
Haha ha öyle dedin ama aklıma bişiy geldi ya belki de o Yavruların annesini öldürdüm o yavrular orda ondan öldü bak şimdi kendimi suçlu hissettim 🙁😖
Canım onlar da ayak altında dolaşmasın sence fareler fare olduklarını biliyorlar mıdır 🤣
Bilmem can sonuçta zaten o gündür bugündür 3 yıl geçti yolda yürürken bazen kaldırımda karıncalar var onlara bile dikkat ediyorum ezmemek için yazığım geliyor onlarda can taşıyor çocuk yapıyor düşünsene bir hayvan çiftleşmeyi nerden biliyor o yavrusunu saklayıp besliyor değişik ya ama bir türlü insanlara bu gözle bakamadım fare ve karınca dan daha aşağılık insanlar var
Karıncaları bende öldürmem ama fareleri sevmiyorum sen çiftleşmek dedin de aklıma geldi Ben iki tane cırcır böceği yakalamıştım küçükken çiftleştirmeye çalışıyordum sonra annem çağırdı onları bir kavanozun içine kapatıp gittim sonra birkaç gün sonra buldum ikisi de ölmüş O zaman ben de üzülmüştüm
Haha bende aynısını yapardım ama farklı hayvanlar üzerinde arı ile karıncayı çekirgeler kavgalaştırırdım bazen arı arıyı birbirine düşürürdüm vay be ben günlerdi çocukluğumu özledim bak hatırlattın yağmur yağar o toprak kokusunu içimize kadar çekerdik ama şimdi her taraf lan kokuyor insanlar birbirine kedi köpek gibi düşmüşler
Evet aynen öyle 🤣
En nefret ettiğim şey ya