20 senedir evliyiz, 3 çoçuklarımız var, ilklerinde 3 tane yağ şişesi bulduk kapımızın önünde, sonra domuz dilimi, sonra 3 kos koca kabak, sonra ev girişin dolap arkasında bir yağlı el izi, sonra bir muska, biri birimizi çok seviyoruz ama hiç huzur yok, bir sürü şeyler geldi başımıza, burnumuz hep yerde parasizlıktan işimiz olduğu halde. Cocuklarda da huzur yok. Hepimiz biri birimizi delliler gibi sevişiyoruz ama... eşimi istemeden başka bir tanıdıkları istiyormuş, eşim istemedi ve çok üstelediler, sonra biz oldu ve bu olaylar başladı. Şimdi 1,5 aydır gitti, beni sevdiği halde yok diyor (çamaşırlarımı alir yıkamaya, ütüler, cocuklara hep sorar beni, cocuklar diyor hep üzgün, ağlıyor,...) ama yok. Evi bile satmak istiyor ki neler çektik ödüyebilmek için je çoçuklarımıza bırakmak için. Evde iken ben bu evde iyi his etmiyorum derdi, halen de. Geri gel diyorum, ağlıyor ama yok bitti ! Çoçuklarımız bile felaket üzgün. Dünyamız yıkıdi çünkü hatinden fazla sevişiyoruz hepimiz. Var bir kötu şeyler. Okudum balı şeyler, ekmek büyüsü falan fiston. Evelden baktırdık hocalara ama hepsi yok bir şey diyorlar. Ne olur dizlerim yerde yalvarıyorum YARDIMCI OLUN Erek1973 hocam ya da bilgili olanlar, yuvamizı KURTARIN ne olur ALLAH RIZASI IÇIN NE OLUR.
Mail adresim kuçuk harfli, arasız bilcody @ Hotmail. fr
bana gelin yardima hepimiz yıkıldık. Yalvarıyorum sizlere yuvamizi kurtarın.
Şimdi den Allah hepinizden tazı olsun. Teşekurler. Türkçem biraz tuhaf af edin.
Mail adresim kuçuk harfli, arasız bilcody @ Hotmail. fr
bana gelin yardima hepimiz yıkıldık. Yalvarıyorum sizlere yuvamizi kurtarın.
Şimdi den Allah hepinizden tazı olsun. Teşekurler. Türkçem biraz tuhaf af edin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hanımefendi selam, mail adresi yerine mesaj kutunu açsan oradan daha kolay ulaşırlar size
Aleyküm selam, kardeşim ben erkekyim. Peki nasıl yapmalıyım mesaj kutusunu açmak için, çünkü pek anlamam bu mail, mesaj, foromları falan? Teşekürler
🤭😬 öncelikle özür. Uyandığım gibi yazmışım ondandır. Ayarlar kısmından oluyor
Önemli değil. Normalde tamam, bir deniye bilirmiyiz bir zahmet, nasıl anlıya bilirim mesaj kutusu Tamam olduğunu? Anlatır, deniye bilirmisin bir zahmet
Bu arada günaydın kardeş
Günaydın. Sadece takip ettiğin kişilerden mesaj alabilir yazıyor. Mesaj gönderemiyorum
Abicim biraz araştırma yaptım. Tayanç karaduman diye bi hoca var para almıyormuş. İyi de bakıyor. İnternete yaz numarası çıkıyor arayıp bi konuş istersen
Ali beyin pek ücreteiz işler yaptığını sanmam.
Ulaşamiyorum ama, benim için mesaj atar mısın lütfen efendim bana mesaj atsa, yeni olduğumdan yapamiyorum ve pek forum mesaj falan fiston anlamam ! Çok sağ ol
Aliden alıcağım bir emanet var beni pek sevmez
Bana yardım etmek istermisin Allah rızası için, sırf bana ulaşsın diye bir mesaj atsan sadece ne olur
Kardeş bir bakar mısın lütfen kardeş, bana bir soru sorduydun ama kapatmişsın beni. Deli oluyorum başıma gelenlerden ne olur mesaj at bana