şimdi söle bir acıklama yapiyim, boy önemli bir parametredir, ama sadece tek basına bir olgu degildir, yüz güzelligi, vücut, sporculuk katsayısı, yagsızlık, giyim, kültür, egitim, tarz, konuşma, şive, zeka, iq vs gibi bunun yanında bir dolu parametre vardır güzelligi, yakışıklılıgı etkiliyen... insan bnce bunların bir çoğunda kendine uygun birini secmelidir ki sorun cıkmasın uzun vadede.. yani 1.55 lik kızın yanımda cücesin diye laf isittigi çocuga ne biliyim o kızda meslek lisesi mezunusun yanımda emelesin deme hakkı doguyo çok net, önemli olan ciftlerin birbiriyle sidik yarıştırması diildir, tam tersine sevgi saygı içinde birliktelikdir.. o siktigimin öküzü madem 1.55i kısa buluomuş, neden ob zmn kendine 1.78 lik wamp bir esmer bulamıo? muhtemelen dedigim paramrelerinin yetersizligindendir..
03 Yorumla- +1 yıl
içten bir yazı olmuş sağ ol. haklısın kendi mükemmelse uzun bir kız bulurdu zaten. bahane işte ayrılmak için.
- +1 yıl
mevzu ne biliomusun, 5 kuruş parası yoktur öküzün, ilkokul mezunu amelenin tekidir sosyal cevresi olmiyan..1.90 boyuyla abazalıkdan geberiodur, yapayapa 1.50 lik kızı ypmıştır, içinede sinmemiştir.. kızdada hata, git boyuna göre bul kardesim, dengi dengine bulmazsan hep ezilirsin.. bende kısa boyluyum, istemezmiyim 1.83lük deli bir hatunla ask yasamayı.. olmaz ama, ypıcak bişi yok..
- +1 yıl
haklısın. hayırlısı olsun.
En İyi Cevaplar
+1 yılen önemlisi sevgidir ama karşılıklı olan sevgi...
02 Yorumla- +1 yıl
evet karşılıklı olması en güzeli olsa gerek.
- +1 yıl
tabi
ergenlik isleri bunlar tamam boy ne icin onemli olur birbirinizi tamamlamak icin ama kiz kisa ise sorun yok mesela ben 1.74 boyum var 1.60 boyunda biriyle olmaz ama ben 1.60 olsam o 1.74 falan super olur :D
02 Yorumla- +1 yıl
yani kız kısa ise sorun olmaz :D
+1 yılBu yazışma gerçek olamayacak kadar acımasız, kurgu bence.
01 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum ki. internette buldum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Diğer konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılHerşey boy değil be kardeş buna emin ol
benim boyum 1.87
sevgilimin boyu 1.47
şuna emin bu bu zamana kadar bizim hakkımızda 1 kişi bile iyi konuşmadı
oğlum aslan gibisin boylusun poslusun bu kız ne dediler
dedim boyu geç bu kız o kadar temiz ve namuslu ki
ailesini dahi tanıyorum babasıyla muhabbetim var abdestinde namazında
sevgilime dedim ki ilk önce ALLAH için sonra benim için kapanırmısın dedim
3 ağustosta benim yaş günümdü ve o gün kapandı
bizim gönüllerimiz yakışıyor boya posa bakıp gitmem namuslu temiz ahlaklı bir kız
bu bana yeter ve ben bu kızla 10 aydır sevgiliyim :)
YÜZÜ GÜZELE 40 GÜNDE DOYARSIN HUYU GÜZELE 40 YILDA DOYAMAZSIN03 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun kardeşim cidden. Ne güzel yazmışın valla yaa. Allah mutlu etsin hep sizi inşallah :)
- +1 yıl
amin ALLAH herkese hayırlı eş nasip etsin
- +1 yıl
Amin İNŞALLAH
Boyun önemi yok enim sevgilim 1.75 ben 1.70 boyundayim ve problem etmedi kendisi..1.55 elbette çok kısa olabilir ama inancı eski sevgilim 1.60 boyundayim ve cok güzeldi. . onu çok seviyordum ama ayrılmasını sebebi ona bakamazdim Cezayirli arapti ve dilini bilmiyordum. bence önemli olan anlasabilmek. su anki sevgilinin maddi durumu iyi ve ileride bebeğimiz olduğunda ben bakacam bebeğe akşam işten dönünce o da emzirecek..
15 Yorumla- +1 yıl
İnternetten bulduğum bir resim bu aslında. Allah mutlu etsin sizi
- +1 yıl
Amin.. kendisi azerbaycan li ve orada yaşıyor Bakü'de. . Babası kalp damar cerrahi ve annesi onu doğururken vefat etmiş, onu inanki çok seviyorum ama kalp güzelliğine vuruldum ve evlenmek için maddi durum da önemli ve onun için okuyorum. bebegimiz büyüdüğünde işime başlarım. Henüz 3 sene var minimum.. Bakü'de ve İstanbul'da çifte düğünü olacak
- +1 yıl
En güzelini sen yapıyorsun.
Ben de bu saatten sonra ne yüz ne de fizik güzelliğine bakacağım.
Hatta inadına çoğu kişinin bakıp da alaya alacağı tipten biriyle ciddi ilişki kuracağım.
Tabii kalp güzelliği olması şartıyla.
Öyleleri insanın değerini daha iyi bilir, mutlu ederler.
Güzel olan kızların havasını-ahkamını çekmek zor. Dünyayı yarattığını sanır, nazları ile adamı usandırırlar. - +1 yıl
Allah gönlüne göre versin inşallah :) En güzeli kusurları görmeden sevmektir zaten :) @sansyokki2
- +1 yıl
Teşekkürler @gizemlikıız
Zaten birini sevebilmişsen, herhangi bir kusuru olduğunu da görmez, hissetmezsin.
Sevgi gözlere güzel bir perde örter, gerçeği yaşamanı sağlar... :)
Her ikiside önemlidir ama benim için. Akil birine soracak olursak sevgiden daha önce gelecek hususlar vardır der. Sığ bir akıl ise gelip geçici menfaatlere yönelir. Kimisi uzun boy der, kimisi ölçülere bakar. Ama aslında yaşlanan bir kadına hiç kimse bakmaz. Öyleyse en makbul olanı devamlı olan sevgidir. Sevgi ise karşılık bulursa ancak devamlı sadakat ile sürer. Bir noktaya odaklanan birisi için sevgi ancak oradan ibarettir. İnsanlığı gormezden gelenin sevgisi de sahtedir.
10 YorumlaSoruya malzeme çıkarmak için yaptıysan güzel olmuş. Yok sen bu adamı seviyorum diyorsan kendini sorgula. Aşk, sevgi vs. gibi kelimelerin medya yoluyla içi boşaltıldığı için insanlar kendilerine yakıştığını zannettiği insanları kendilerini sevmeye ya da aşık olmaya şartlandırmalarının sonucu bu.
03 Yorumla- +1 yıl
Resimdeki konuşmalar bana ait değil. Yanlış anlaşılma olmasın. İnternetten bulduğum bir resim.
- +1 yıl
sağ ol
+1 yılkusura bakmada tam bir denyoya catmışsın. üzerine dusmussun belli. bence kusura bakmada boyle dusunen bri s.. gitsin. benm sevglım de 1.55 boyunda ben 1.75 im. ben hic bir zaman sevgilime boy acısından bakmadım bıle.
09 Yorumla- +1 yıl
benimle ilgili değil bu resim. internetten aldığım bir resim.
- +1 yıl
anladım senınle ılgılı olması onemlı degıl eger gercekten boyle bırı varsa ınsan degıldır bu kadar kuculebılırmı bır ınsan acaba. fakedir belkı ben senın oldugunu sandm
- +1 yıl
yok ben değilim. ben böyle birine yalvarmam. tekmeyi basarım.
- +1 yıl
ama boy fılan asla onemlı degıl en kucugunden soyle dusun bayanlar topuklu ayakkabı gıydıgınde boyları 10 cm bile uzuyor boy dedıgın sey nedır. yeterkı kalbı olsun
- +1 yıl
çok haklısın. herkesin kalbi var ama içindeki sevgi gerçek değil.
- +1 yıl
o gercek sevgi olunca zaten yuruyor yoksa boyle denyolar türüyor
- +1 yıl
Bu devirde gerçek sevgi çok zor bulunuyor
- +1 yıl
bulan buluyor :)
- +1 yıl
Doğrudur
Tabiki sevgi. Bir insana asik isen kusurlari goremezsin kusursuz insan olur ne boyu ne gozu nede baska yeri sana kusirlu gelir oyuzden tabikide askkkk :)
01 Yorumla- +1 yıl
aynen seven insan kusur görmez :)
+1 yılYahu bu kadar gururunu ayaklar altına alma bahane bulmuş belli benimde kız Arkım 1.60 ama ondan başkasına bakamiyorum düşünemiyorum alakası yok
03 Yorumla- +1 yıl
Resimdeki konuşmalar bana ait değil. Yanlış anlaşılma olmasın. İnternetten bulduğum bir resim.
- +1 yıl
Her şey boy değil :)
- +1 yıl
bence de öyle :)
+1 yılAynısını kız bana yapmıştı. Şu dkdan sonra kim gelirse bu herifin yaptığını yaparım. En iyisi.
17 Yorumla- +1 yıl
Resmi internette buldum aslında ben. Gerçek mi bilmiyorum yani. Ama neden başka kişiye bunu yaşatıcaksın ki haksız yere. Sana yaşatandan çıkarmalıydın sinirini. Gelecek kişilerin ne suçu var ki.
- +1 yıl
O da aynısını yapacak. Giderken kimse kaldığı gibi masum olmuyor bunu benden iyi kimse bilemez. Yaşadım çünkü
- +1 yıl
Karşına doğru kişiler çıkmamıştır sadece. Ama haklısın giden de değişir , kalan da.
- +1 yıl
Giderken hiç yanındayken davrandığı gibi davranmıyor demek istedim. Benim de suçum yoktu emin olabilirsin. Bu kız gibi üzülmüştüm.
- +1 yıl
Yok ben suçun var demedim. Sadece bize yaşatılanı başkalarına yaşatmak yanlış bir şey onun demek istedim. Allah karşına iyi birini çıkarır inşallah
- +1 yıl
Ya zaten güllük gülistanlık ilişkide yapmam. Baktım patron kovacak beni ben basarım istifayı :D Teşekkür ettim.
- +1 yıl
:D :)
evet çok uzun boylu olsaydım kısa bir hatunla çıkmazdım komik durur yanımda
12 Yorumla- +1 yıl
düşüncene saygı duyuyorum elbette
herşeyde bir hayır vardır ya işte bu bence iyi olmuş andvalın tekiymiş zaten kurtulmuşşun bence sorun boy değil bahane uydurmuş işte
03 Yorumla- +1 yıl
resimdeki konuşma bana ait değil. internette buldum.
- +1 yıl
haklısın sevgi en önemlisi zaten
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Devede de boy var Zürafa da da boy var ben o boyu sorun eden erkeğin taa la beni seven öyle bir kız olsun uzersem ne olayım l*n bize denk gelmiyor gidip dengesizin birine denk geliyor
02 Yorumla- +1 yıl
yani resimdekiler doğru mu bilmiyorum tabi. ama boy değil sevgi her şeyden önemli.
+1 yılBoy önemli bir enstrüman dir insanda ama sevgi o enstrumani calacak muzisyendir. Iyi bir muzisyen herşeyden güzel bir melodi cıkarabilr onemli olan musizyenin kalitesi bilmem anlatabildim mi
00 Yorumlaen önemlisi sevgi kalp temizliği namuslu efendi saygılı seni seven sana önem veren birisi olması boy ve güzellik gelip geçicidir
00 YorumlaDiğer konusunda 843 cevap paylaştı. o yalvarış nedir ya valla ben biryerlerini kaldıramam o adamın
04 Yorumla- +1 yıl
İnternetten bulduğum bir resim. Ben de tekmeyi basarım yani.
- +1 yıl
evet öyleleri de var. üzücü bir durum
+1 yılÇok acizsin be kanka o son cumle ne olmus oyle karaktersizin teki o boy lafini yaptikdan sora yazilirmi daha
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
He o adamin karaktersizligi boyla felan alaka yok o bacaniz kesilir olayi ne lann biran dusundumde :)
- +1 yıl
içimden geçtiği gibi yazdım işte :) hayatın gerçekleri ama. Allah yaşatmasın tabi kimseye.
- +1 yıl
Aminn amin :)
Boyla sevgi karşılaştırması biraz garip geldi bana. Ama güzellik / yakışıklılık geçicidir ama karakter kalıcı.
03 Yorumla- +1 yıl
sadece boyu kısa olanlara iyi davranmayanlara seslendim aslında. karakter her şeyden önemli.
- +1 yıl
güzel söyledin
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAhahaha olm :D ne alaka boyla lan? Yeminle var ya millet hangi bahaneye sığıncağını bilmiyor ya :D
04 Yorumla- +1 yıl
Resimdeki konuşmalar bana ait değil. Yanlış anlaşılma olmasın. İnternetten bulduğum bir resim. Boya önem veren kişiler için sordum ben.
- +1 yıl
Güncellemeyi okumuştum zaten efenim size bişey söylediğim yok sakin :D
- +1 yıl
tamam sakinim sorun yok :D
- +1 yıl
He iyi :D
cok ayip cocugun yaptigi cidden, ama kizda ne mal hala uzatiyor
02 Yorumla- +1 yıl
yani kızın da yalvarmaması gerekliydi bence de
- Diğer konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl bir bahane l*n bunu hayatımda ilk defa gördüm.
05 Yorumla- +1 yıl
İnternetten bulduğum bir resim.
- +1 yıl
boy çok sorun olmaz herhalde. Bence çocuk ayrılmak istiyomuş bahane diye bunu bulmuş
- +1 yıl
evet bende öyle düşünüyorum. Ayrılmak için bahane olmuş.
- +1 yıl
biraz daha iyi bir bahane bulsaymış keşke sırf bundan kız depresyona girebilir biraz karşındakini düşünmek lazım
- +1 yıl
Evet ayrılırken karşı tarafı düşünmek çok önemli bence de.
Gerçek hayatta kaç kere böyle bir şeyle karşılaştın ki?
04 Yorumlaboyu yüzünden kızdan ayrılan bir çok kişiyi gördüm.
- +1 yıl
Kızı sevmemiş en baştan belli.
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boyunu bahane ederek senden ayrılmak istemiş. Asıl amacı senden bir şekilde ayrılmak.
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılyalan kızım o konuşma fake her türlü belli bunu anlamıcak kadar safmısınız harbi acıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Ama gerçeğini yaşayanlar da var
- +1 yıl
boş şeyler ortada gerçek aşk sevgi varsa boy kilo güzellik tipsizlik 2. plandadır her zaman
- +1 yıl
aynen öyle. gerçek sevgi varsa aşka engel yoktur zaten.
- +1 yıl
öyledir
işte kızlar böyle salaklarn peşinden koşar ağlar zırlar bizede aşk acısı çektirirler adalet was here
27 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
salakların peşinden koşar bir çok kız evet. ve sonra o salak olan kişi kendini bulunmaz bir canlı zanneder. bu yüzden seçim önemli mutlaka.
- +1 yıl
bu devirde kızlar parayı gördüğü zaman aşk diye koşuyor peşinden zaten. Ne üzücü. Sevgiyi ayakların altına alıp eziyorlar resmen.
- +1 yıl
aynen öyle valla
+1 yılCok duygusal adamim gozlerim doldu l*n bir insan bir kizi nasil uzer boyle :(
00 Yorumla1.55 çok hoş l*n bana öyle kız lazım kısayım ben çünkü :D
00 Yorumla
+1 yılresimdekiler doğruysa şayet bu kadar kalp kıranlar da vardır elbet.
01 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum internetten aldığım bir resim. ama bunu yapanlar da var tabii
+1 yılçok sert olmuş da bence aşk boy değildir başka sebeplerde vardır
00 YorumlaNe desem bilemedim... Ayip ya valla ayip
03 Yorumla- +1 yıl
bunu yapanda varmış. internette gezerken gördüm.
- +1 yıl
aynen öyle
Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. Her türlü insan var işte.
Ne yaparsın..00 YorumlaDiğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bu kadar düşürürsen kendini olacağı budur.
14 Yorumla- +1 yıl
+++++++
- +1 yıl
nerden çıktı ki bu. bu konuşma bana ait değil. internette buldum.
- +1 yıl
Paylaştığın fotoğrafta ve yazdığın yazıda sana ait olmadığını belirtmemişsin. Tabikide sana ait sanacağım.
Ayrıca orada sorun boy değil, bunu anlayamıyor musunuz.
O çocuk o kızla sevdiğinden değil takılmak için çıkmış ve kız belli ki çok düşüyor erkeğin üstüne bu da bıktırdı zaten bir bağ yok arada. Bahanesi olmuş peşini bırakması için öyle demiş. - +1 yıl
Elbette biliyorum bahane olduğunu. Ama ben sorumda boy mu sevgi mi diye başlık açtım ya aslında. yani resmi öylesine ekledim.
Ben bu soruyu hatırlıyorum ya
01 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum. ama bu resim internette var tabi.
+1 yılPara önemli benim için
03 Yorumla- +1 yıl
kızın parası mı olmalı yani?
- +1 yıl
Hayır yani ortak olarak paramız olsa :D
- +1 yıl
gönlüne göre olsun :)
Diğer konusunda 849 cevap paylaştı. tabi ki sevgi daha önemli
00 YorumlaKızın aptallığı yanlış adama gönül vermiş.
03 Yorumla- +1 yıl
haklısın. kızın yerinde olsam o andan itibaren tekmeyi basardım zaten.
- +1 yıl
aynen öyle
+1 yılahaha. zırt ya onlar.
00 Yorumla- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılkarakter şeref namus önemli
01 Yorumla- +1 yıl
en önemlileri bunlar
+1 yılbu nasıl bir mantalite?
08 Yorumla- +1 yıl
ne var sence benim düşüncemde?
- +1 yıl
boy ve sevgi?
- +1 yıl
bir çok kişi boya göre sevgili seçiyor ama. boyla sevgi olmuyor. bu arada resmi internetten buldum bana ait değil.
- +1 yıl
bence saçma bir yaklaşım boyuna mı aşık oluyosun anlamadım yani
- +1 yıl
boyu takıntı yapan kişilerde var. ben onlara seslendim.
- +1 yıl
analdım ben yapmadığım için saçma geldi
- +1 yıl
Peki düşüncelerini belirttiğin için sağ ol
- +1 yıl
rica
Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. kız hala sevgisinin peşinde hayret !
00 YorumlaDiğer konusunda 481 cevap paylaştı. ühühühühühü çok acıklıııı
00 YorumlaNerde buldun onu o onemli
00 Yorumlainsan değil bunlar
01 Yorumlamaalesef ki böyleleri çok sayıda
+1 yılayıp etmiş.
01 Yorumla- +1 yıl
bence de kız çok üzülmüştür
+1 yılNe acikli l*n :((
03 Yorumla- +1 yıl
İnternetten bulduğum bir resim.
- +1 yıl
Ha o zaman iyi olmuş koza. soruyu okurken cinsellik sorusu sandim boyu mu işlevi mi sorusu
- +1 yıl
yok yaa o konuları engelledim ben.
sevgili
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım