- Aile & Toplum konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılİç Anadolu'nun Eskişehir hariç tamamıdır arkadaş. Hepsinin kafa yapısı aynıdır. Ankara bile dahil başkent olması etkilemez. Bütün şehirlerin seviyesini öğrenciler yükseltir. Onun dışında ciddi ciddi bu kesim çoğunlukta. İç Anadolu'daki bir şehirde yaşayan biri olarak bunu söylüyorum. Ayrıca Karadeniz'in bazı illeri hangileri tam bilmiyorum ağır yobazdır. Güya milliyetçidir. Doğu ve Güneydoğuyu bilmiyorum.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİstanbulun içinden Esenyurt, Ümraniye, Sancaktepe, Bahçelievler (Şirinevler) . Türkiye'nin içinden ise Erzurum, Konya, Kayseri, Bayburt, Trabzon, Rize, Malatya
10 Yorumla
+1 yılpeki mecbur musun illa milletin gözü önünde el ele dolaşmaya zaten memleketin ananısnı ağlattınız iyice avrupaya çevirdiniz sokak oratsında sevişiyorsunu ayıp denen bişey var milletin ahlakını bozdunuz iyice herkes mecbur mu orda burada öpüşürken sizi ggörmeye
432 Yorumla- +1 yıl
Yobaz detected 😂
- +1 yıl
@gizligizligizli123 adam haklı
Asıl yobaz sensin hale bak. Ne demiş Fazıl Kısakürek
Arsızlıga cesaret, zinaya aşk dediler, Bir neslin ahlakını böyle yediler
- Aile & Toplum konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılKocaeli bacım muhafazakarlar çok ^^ her yerde akp
36 Yorumla
Soran+1 yılannesifakir bende duymuştum kocaeli ama gitmedim hiç
- +1 yıl
Aynen kocaeli özellikle gölcük
- +1 yıl
Her yeri :D
- +1 yıl
Değirmendereyle karamürselde öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Aile & Toplum konusunda 18,4b cevap paylaştı. Bu ülkede din ucubeleri ve gerzek sıkma başlar yüzünden gericiliğin ilerlemediği bir şehir kaldı mı? Yahudi dönmesi siyonist köpekleri her yerde çığ gibi büyüdü.. Cübbeli, Evronos gibi deyyuslar dinlendikçe daha da artacaktır.. Kendi küçük kızını kucağına aldığın da tahrik olan köpekelr oldukça bu ülke daha çok din ucubesi üretecektir.. Dilerim Allahtan hepsi taptıkları şeytanın cehenneminde yanarlar..
413 Yorumla- +1 yıl
Abim yanlış konusuyorsun lütfen töcbe et ve sil bu yazıyı kimsenin kalbini acıp bakmadik boyle konusmak ne haddimize lütfen. Ve gericilik Kur'an dan uzaklşmayla başlar... Allahın emiri yasağı 1000 yıl sonrda simdide geçerlidir Allah gelecektede geçmistede en hayirlisini bilir ve sonsuz ilim sahipli bir yaraticinin dediklerine uymak ve onun resulune göre yaşamaya calışıp itaat etmek asla gericilik deildir.. din ucubesi ve yahudi diye baslayan xumlelerinizi ve isim veretek yaptigini konusmalari lutfen dikkat edin. Amacim kalp kırmak değil ama biraz agir konusmussunuz yakisan bizlere bu değil
- +1 yıl
@Müslüman2w22 Allahıma çok şükür ben peygamberimin Müslümanıyım sakallı şeytan kulu değilim, mezhebim, tarikatim yok ve Allahtan başka kimseye asla kulluk yapmam ve sakallı şeytana kulluk yapanların yeri cehennemin en ücra köşesinde ki ateş kuyuları olacaktır.. hele o köpeğin mezarı başında nöbet tutan sakallı şeytan kulları tam anlamı ile cehennemlik.. İslam alemini bu duruma getiren Muaviye denilen köpek le , gavur orospuları ile soyunu bozup Yahudiye kulluk yapan padişah denilen islam saptırıcıları hep cehennemlik.
- +1 yıl
Bre zındık ağzını topla hele. Senin çapın ne ki Hz. Muaviye'ye radıyallahu anh böyle şerefsizce saldırıyorsun. Hz. Muaviye'nin radıyallahu anh ayağının altından kalkan toza değen rüzgar eder misin ki böyle cibiliyetsizce konuşuyorsun.
Sizin gibi kalleş namertler azıcık laflarının adamı olsa ya da kalbinizde sakladığınızı delikanlıca ortaya koysanız keşke de.
Peygamberimin Müslümanıyım diyip sakallı şeytan diyorsun bre sakalsız avrat kılıklı Peygamber Efendimiz'in de sakalı vardı.
İslam gibi tertemiz bir din için o lağımdan beter ağzını açma bir daha. - +1 yıl
@UmitBulut Peygamberin sakalı Davut denilen köpeğin sakalı gibi değildi.. peygamber adam gibi adamdı Muaviye gibi Yahjudi köpeği değildi.. Hele İŞID denilen sakalına tüm köpeklerin sıçtığı o çocuklarına peygamberlik yapmadı.. İnsanlık erdemi olan hırsızlık yapmayan Allah ile aldatmayanların peygamberi idi.. Süleymanında , İsmailinde , İskenderinfde mezarında cehennem ateşi hiç eksik olmasın.
- +1 yıl
@UmitBulut Bizde Yahudiye kopeklik yapam din tacirlerini yok edecegiz Allahin izni ile.. Suleymaninda Isamailinde mezarina tum dunya kopekleri sicsin afiyetle.
- +1 yıl
Ulan şerefsiz kansız yahudi dönmesi yahudiye köpeklik yapanları yok edeceksen önce kendinden başla. Lan şerefsiz bu din sizin oyuncağınız değil yemin olsun ibret-i alem birinizin gırtlağını keser atmak lazım.
Kaç yaşındasın lan soytarı şu yazdıklarına bak hiç senin yaşındakinin yapacağı şeyler mi?
Din taciri demiş utanmadan ulan ala güzel kardeşim dini hiç yaşamayıp da din hakkında hertürlü ahkam kesen senden daha tacir mi var?
Şerefsiz - +1 yıl
@UmitBulut Yahudi kopegi dergahtaki sakalli seytanlatdir serefsiz sensin Arsp sicirtmasi kopek
- +1 yıl
Ne kadar yazık ediyorsunuz böyle birbirinizi yiyeceğiniz kadar gidip Rabbinizin rızasını almaya çalışsanız keşke daha kârlı iş olurdu
İnsanların kalplerindekini bilmeden onlara dil uzatman hiç doğru değil sonra da kufurler savurup ağzınıza Allah’ın ismini alıyorsunuz - +1 yıl
@Müslüman2w22 kimileri vardır ki kör ve sağırdır onlara hiç birşey anlatamazsın zaten anlatsanda duymazlar gerçek hakikati herkes görecek. O gün geldiği vakit kimileri şükür secdesine kapanacak kimileride korkudan ayakları birbirine girecek
Önemli olan kalbi temiz tutmaktır ve yolu şaşmamaktır Sende onun bunun sözüyle kalbini ağırlaştırma ki Allah’ın rızasını kazanmaktan alıkoymasın - +1 yıl
@Müslüman2w22 Yahudiye köpeklik yapan sahte Müslümanların ve onlara köpeklik yapanların Allha milyon kere belasını versin..
Ben Müslümanım elhamdürillah peygamberim Muhammed Mustafa SSV kitabım kuran ama bu deyyuslar hangi dinden ise o dinlerine... Yahudi kıçı yalamadım ve yalayanıda asla affetmem o benim için deyyusun en önde gidenidir. - +1 yıl
Öyle kişilere biz de karşıyız zaten onlarda musluman sayılmıyor ama her gordumuz sakallıyı carşaflıya burası Arabistan değil gibi absurt kelimeler kullanmaya gerek yok
bir keresinde Afyon'a gittik.. lokantaya girip yemek yiyecektik, içerdeki müşteri kadınlar "bekleyin biz çıkalım öyle girin" dediler, işletme sahibi de gururlu gururlu baktı.. :D
şunun şurasında lokantya girip yemek yiyecez lan, içerdeki kadın müşterilerin çıkmasını beklemekte neymiş?10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaras Mardin Malatya Diyarbakir Erzurum gibi sehirlerde gorev icabi bulundum. En muhafazakari Erzurumdu. Ama 10 yil once. Universiteler bu sehirleri degistirdi. Su anda el ele dolasinca rahatsiz edilecek sehir kaldi mi bilmiyorum. Bu bahsettigim sehirlerin bazi mahallelerinde yani gecekondu geri kalmis mahallelerinde sorun devam ediyor olabilir ama bu her sehir icin gecerli...
10 YorumlaKonyada yaşıyorum. Geçen gün kardeşimin koluna girdim milletin söylemediği söz kalmadı.
20 Yorumlaher türlü günaha dal ve bunu destekle aydınsın ama Allahın emir ve yasaklarına uy haramlardan uzak yaşa gerici yobazsın. Sizin nefsinize tüküreyim işinize geldiği gibi yorum yapıyorsunuz mertçe deyin benim içimde gevurluk var canım gevur gibi yaşamak istiyor. Niye inançlarına riayet eden insanlara hakaret ediyosunuz size bişey diyen yok islami kesimden daha çok çıkıyor sizin sesiniz medeniyet özgürlük gelişmişlik demokrası naralarını boşuna atıyosunuz
80 Yorumla
+1 yıleğer doğu andolu için konuşursak Elazığ ve Erzurum dur zaten bu iki ilimiz kardeştir bu iller hem çok milliyetçi oluyorlarmış ve kültürlerine sahip çıkıyorlarmış ben öyle biliyorum sadece
10 YorumlaSevgilinle rahat rahat her haltı yemek istiyorsan evine git biz sizin salyalarınızı görmek zorunda değiliz.
100 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAkp nin aldığı oy dağılımına bakarsan nerde bağnaz daha fazla anlarsın :D
60 Yorumla Konya'yı iyi bilenler bilirler, Dışarıya minare, içeriye ker... :) :D
20 Yorumla
+1 yılKonyalıyım herkes Konyayı öyle zanneder ama maalesef öyle değil. Hatta çöl gibi düşünenler bile vardı geldiklerinde çok modern diye hayret etmişlerdi :D
00 Yorumla
+1 yılkonya kayseri yozgat sivas rize bayburt iç anadolunun geneli iç anadolulu yobazlığı die bir tabir var bu ülkede
00 YorumlaKonya Bursa Karadeniz illerinin çoğunluğu Sivas Doğu ve güneydoğudaki şehirlerde muhafazakar bence. Ege ve Akdeniz daha az
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonya içki içilme oranı en az ot kullanma oranı en yüksek illerden biri.. bir rivayete göre ottur günahı yoktur lafının ilk duyulduğu ilimizdir..
20 Yorumlamillet konya yazmış , orda herşey adettendir diye yapılır kimsenin dinden haberi yok
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılİÇ doğu ve güneydoğu anadaolu bölgelerindeki şehirlerin geneli
00 Yorumla
+1 yılYozgat kırıkkale bn bu iki şehirden nefret ediyorum
20 YorumlaEskiden konya, kayseri filandı
şimdi ikiside muhafazakar değildir hatta öyle denecek şehir sayısı çok az
belki bazı doğu illeri00 YorumlaHerkes Konya yazmış da istatistikler bile konya değil diyor. dışardan öyle görünüyor :D
00 Yorumlagörünüşte Konya.. ama görünüşte yani her gün neler neler görüyoruz...
00 Yorumla
+1 yılbende bir konyalıyım ve Konyanın en muhafazakar il olduğunu düşünüyorum. Kırsal ve kentsel kesimler arasında çok bir fark yok. Ama şimdi neye göre Muhafazakar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı. çoğu illerimiz muhafazakar, bence hangi iller muhafazakar değildir diye sormalısın ;)
00 Yorumla
+1 yılIzmirliyim konya da yaşıyorum.
ve KONYA diyorum dolaşmadım ama biliyorum :))01 Yorumla- +1 yıl
Adıyaman Diyarbakır Şanlıurfa Adana (bıçaklanma ihtimalin çok yüksek) Bizde ben adıyamanlyıım yani kahtalıyım burada dindarlık çok fazla ve bu durumdan rahatsız değilim aynı zamanda kültürlerinede çok bağlılar nevruz vs kutlarlar dini bayramlarda aile reisinin yanı maks 50 ve 70 kişiye ulaşabilir öyle bir kültürümüze bağlılık var bizde
+1 yılDoğu illerinde küçük ilçelerde
Ve dedikoduyu kendine meslek haline getiren tüm kişilerde00 YorumlaYobazların çok olduğu yerlerdir sanırım. Ama bilmiyorum nereler olduğunu
00 YorumlaŞehir bilmemde İstanbul'da fatihi ve ayvansarayı bilirim
00 Yorumla
+1 yılBodrum olmadığı kesin :D
00 Yorumla
+1 yılEskiden Kayseri vardi. Artik öyle degil galiba
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılİzmir olmadığı kesin.
00 Yorumla
+1 yılKonya hic sevmiyorm. En rahat şehir İzmir
20 Yorumla
+1 yılKonya mı :D güldürme bacım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılKonya, bursa, bayburt
01 Yorumla
+1 yılDogu bolgesinde hemen her sehir boyle^^
00 Yorumla
+1 yılkocaeli
110 Yorumla
Soran+1 yılkocaelı bende duydum nasıl bır yer
- +1 yıl
@xerox95
anlat kanka nasıl bir yer :)
Soran+1 yılanlatsın
- +1 yıl
Kocaeli harikadır be (: Yarımada şeklindedir biliyosunuzdur. Pişmaniyesi ve körfez'in kirazı meşhurdur. Yukarı taraf Karadeniz'e aşağı taraf Marmara'ya bakar. Kerpe , Kefken , Kumcağız , Cebeci gibi tatil mekanları vardır. Merkezi İzmit'tir. 1.700.000 civarı nufus vardır (: (: var mı soracaklarınız :D
- +1 yıl
@xerox95 bunları anlatma kanka kız başka şey sormuş oku bir soruyu
Soran+1 yılhangi ilçeler onlar
- +1 yıl
@xerox95
hangi ilçeler dedi kanka - +1 yıl
Kartepe korfez falannl nasil
Aile & Toplum konusunda 864 cevap paylaştı. Gonyalıyım ve Gonya Diyorum
20 Yorumla
+1 yılTunceli olmadığı kesin.
11 Yorumlabatıda öyle bir şehir pek kalmadı doğuyu bilemem
00 YorumlaBayburt şükürler olsun
00 Yorumla
+1 yıleskişehir olmadıgı kesin
10 YorumlaDoğu ileri genelde izmirr babadir ya :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılgenelde doğunun tüm illeri
00 Yorumla En yobaz ili Bursa da en muhafazakar mıdır bilemem
00 Yorumla
+1 yılİzmir olmadığı kesin :D
10 Yorumla
+1 yılkayseri nevşehir konya hatta artık Ankara
00 YorumlaKonya, Bursa, Erzurum
00 Yorumla
+1 yılilk akla konya geliyo ama bence değil.
00 YorumlaErzurum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKayseri konya bayburt
01 Yorumla
+1 yılKonya olması gerek ama görcez yakında :D
15 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle.
- +1 yıl
İşte kendilerine bakmazlar millete laf ederler :)
- +1 yıl
Kesinlikle :)
+1 yılKalmadı ole yerler ya
00 Yorumla
+1 yılkonya kütahya kırşehir nevşehir
00 Yorumla
+1 yılDoğu illeri geneldeee
00 Yorumlaafyon
00 Yorumla
+1 yılgonya
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKayseri
10 Yorumla
+1 yılHınk konya mı
00 Yorumla
+1 yılTokat kesin var :D
00 Yorumlamersin
10 Yorumla
+1 yılKonya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonya, Bayburt.
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. adıyaman
konya01 Yorumla- +1 yıl