Diğer Takip isteği göndermek sinyal midir :D? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor hanımlar sorum size :D birine takip isteği atmanızı sinyal olarak değerlendirebilir miyiz, yoksa sadece görüşle ilgili midir? bir de geri takip gelmediğinde takibi geri neden çekersiniz mesela? Güncellemeler+1 yıl Güncell.. Takip isteği göndermek sinyal midir :D? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MezunOlamayanKız Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl burada takip isteği atan tabi ki görüş için atar, yani en azından ben öyle düşünüyorum. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl gayet masum yani, öyle hemen acaba bana mı bir şeyi var diye yükselmeyelim :) Yorumla MezunOlamayanKız +1 yıl Aynen öyle😊 Yorumla Soran +1 yıl peki sana inanıyorum :D takibe dönülmeyince niye takipten çıkıyorsunuz peki? ona cevap var mı Yorumla MezunOlamayanKız +1 yıl hiç öyle birşey yapmadığım için bilemiyorum. Ayrıca ben kendi adıma konuşuyorum, o niyette olan vardır illa ki.. Yorumla Soran +1 yıl peki, teşekkürler. mezun olamamayı da takma, okul bir ara bitebilen bir şey :D Yorumla MezunOlamayanKız +1 yıl Rica ederim, takmıyorum saolun :) Yorumla Soran +1 yıl o zaman tamam, iyi geceler :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bazıları sulanıyor sexting için atıyorlar ve işleri bitince de basıyorlar engeli 0 5 Yorumla Soran +1 yıl helal sana :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok başıma geliyor da ordan biliyorum Yorumla Soran +1 yıl hangimizin gelmiyor ki hepimiz seks makineleriyiz :D :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla biz erkeklerin işi zor az önce üç kızla sexting yaptım ama yine benimki şaha kalkti Yorumla Soran +1 yıl sexting nedir ya, reel yapamıyorsam yapmam daha iyi. benden geçti o işler, sana kolay gelsin :D Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 539 cevap paylaştı. yoo değil-dir 1 4 Yorumla Soran +1 yıl hiiç havaya girmeyelim o zaman :) peki takibe dönmeyince neden geri çekiliyor. yorumlar daha mı az ilgi çekici oluyor öyle olunca Yorumla benmeloww +1 yıl beni takip etmeyeni ben niye takip edeyim kafasında Yorumla Soran +1 yıl biri takip atıyorsa geri dönelim yani :) teşekkürler Yorumla benmeloww +1 yıl yoo istediğine geri dön Yorumla
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır, geri takip olmadığı için. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl birini takip etmen için illa seni takip ediyor olması lazım yani? Yorumla dudunmubeni +1 yıl Evet kskdkkdk Yorumla Soran +1 yıl :))) yani ne desem bilemedim, niye öyle Yorumla dudunmubeni +1 yıl Ruh hastası olduğumuz için Yorumla Soran +1 yıl bu sıfır espri dimi, bildiğin ruh hastası olduğunuzdan :D Yorumla dudunmubeni +1 yıl Evet ahhahs Yorumla Soran +1 yıl yormasanız mı biraz ya :))) Yorumla dudunmubeni +1 yıl Olmaz zcbbbvb Yorumla Soran +1 yıl yormasanız mı derken de ümitsiz sordum zaten, sizin de olayınız bu dimi :D :D Yorumla dudunmubeni +1 yıl İşimizin başındayız 😂🤝 Yorumla Soran +1 yıl sana takip atıp geri çekicem şimdi, biraz da sen uğraş :D :D :D Yorumla
Slmçukulatam3555 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Görüş için tabi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl takibine geri takip yapmadı diyelim, çıkar mısın takipten Yorumla Slmçukulatam3555 +1 yıl Bu uygulama içinde takip ediyorsam profilini merak ettiğimden takip ederim merakım gidene kadar ederim kafama eserse çıkarım 😁 Yorumla Soran +1 yıl :D peki, teşekkürler. sana dönüş yapıp yapmaması önemli değil yani. Yorumla Slmçukulatam3555 +1 yıl Pek değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
burada takip isteği atan tabi ki görüş için atar, yani en azından ben öyle düşünüyorum.
gayet masum yani, öyle hemen acaba bana mı bir şeyi var diye yükselmeyelim :)
Aynen öyle😊
peki sana inanıyorum :D takibe dönülmeyince niye takipten çıkıyorsunuz peki? ona cevap var mı
hiç öyle birşey yapmadığım için bilemiyorum. Ayrıca ben kendi adıma konuşuyorum, o niyette olan vardır illa ki..
peki, teşekkürler. mezun olamamayı da takma, okul bir ara bitebilen bir şey :D
Rica ederim, takmıyorum saolun :)
o zaman tamam, iyi geceler :)
Bazıları sulanıyor sexting için atıyorlar ve işleri bitince de basıyorlar engeli
helal sana :D
Çok başıma geliyor da ordan biliyorum
hangimizin gelmiyor ki hepimiz seks makineleriyiz :D :D
Valla biz erkeklerin işi zor az önce üç kızla sexting yaptım ama yine benimki şaha kalkti
sexting nedir ya, reel yapamıyorsam yapmam daha iyi. benden geçti o işler, sana kolay gelsin :D
yoo değil-dir
hiiç havaya girmeyelim o zaman :) peki takibe dönmeyince neden geri çekiliyor. yorumlar daha mı az ilgi çekici oluyor öyle olunca
beni takip etmeyeni ben niye takip edeyim kafasında
biri takip atıyorsa geri dönelim yani :) teşekkürler
yoo istediğine geri dön
Hayır, geri takip olmadığı için.
birini takip etmen için illa seni takip ediyor olması lazım yani?
Evet kskdkkdk
:))) yani ne desem bilemedim, niye öyle
Ruh hastası olduğumuz için
bu sıfır espri dimi, bildiğin ruh hastası olduğunuzdan :D
Evet ahhahs
yormasanız mı biraz ya :)))
Olmaz zcbbbvb
yormasanız mı derken de ümitsiz sordum zaten, sizin de olayınız bu dimi :D :D
İşimizin başındayız 😂🤝
sana takip atıp geri çekicem şimdi, biraz da sen uğraş :D :D :D
hayır
Görüş için tabi
takibine geri takip yapmadı diyelim, çıkar mısın takipten
Bu uygulama içinde takip ediyorsam profilini merak ettiğimden takip ederim merakım gidene kadar ederim kafama eserse çıkarım 😁
:D peki, teşekkürler. sana dönüş yapıp yapmaması önemli değil yani.
Pek değil