Ya arkadaş yeni hesap açtım ismini tam yazıyorum hesabı çıkmıyor. Başka telefonla giriyorum başka hesapla çıkıyor yeni açtığım hesapla yine çıkmıyor.
Sanırım engeli attığı ip adresiile acilan hiç bişey onu daha göremiyor. ne yapmalıyım onu kesin engellemem lazım
Sanırım engeli attığı ip adresiile acilan hiç bişey onu daha göremiyor. ne yapmalıyım onu kesin engellemem lazım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanki tel no ve e-postan ile bağlantısı olmayan yeni bir hesap açıp engellemen gerek. Ama hızlı olmalısın. İnsta IP adresini tespit edene kadar engellemen gerek. Yoksa otomatik o seni engeller
Peki , engelli listesine çıkar miyim
Hesabın kapandığı için çıkmazsın. Kullanıcı bulunamadı yazıyor.
Beni engellediği hesabı sildim. Yeni hesap açtım. Beni bulup engellemesi imkansız tarayıcıdan yaşıyorum ismini çıkıyor ama hesabımı açıp yazdığım zaman çıkmıyor. Beni engellemiş olamaz. Sanırım aynı ip olduğu için otomatik bende gözükmüyor..
Korktuğum şey engelli listesine tekrar gözüküyor muyum gözüküyor isem bu çok saçma
Evet gözükürsün. o seni bir kere engelleyince IP'yi insta otomatik tespit ediyor. O yüzden otomatik engelli listesine düşüyorsun. Kişi engellemekte uğraşmıyor yani.
Benim de başıma geldi. Yeni hesap açıp direk o kişiyi engelledim. Şimdi birbirimizin listesinde engelli görünüyoruz.
Peki ben onu engellemek için ne yapmalıyım
Aga dedim ya işte önce kendi hesabını kalıcı olarak sil. Dondurma olmuyor. Sonra yeni hesap aç ama e-posta tel no vs aynı olmasın. Sonra hisabı açar açmaz onu engelle. O zaman o seni engelleyemez. Göremediği için. Sen onu engellemiş olursun
Kesin emin misin
Birazdan yapacağım
Evet ben yaptım
Ah evet yeni hesap açtım e postası farklı. Telefon numaramı yazdım onay kodu öldü ama eski beni engellediği hesapta telefon numaram kayıtlı değildi. Açtım hemen engelledim ve kisitladim onu oldu dimi daha engelli listesine dusmem yani göremez benj
Engelleyecegim kişiyi yeni e posta açarak hesap açtım ve engelledim onu. Şimdi engelli listesinde gözüküyor muyum?
İp engel olsa telefondan hiç gozukmezdi bence ip ban atmıyor.
Eski beni engellediği hesabımda wp, facebook , tel no vs vs yoktu kayıtlı değildi
Kanki Instagram IP adresini hemen göremiyor. Bi kaç gün beklersen otomatik o seni engellemiş olurdu. İnstanın açığı bu. Sen şimdi onu engelledim. Onun sisteminde sen görünmediğin için Instagram otomatik seni engelleyemez. O da seni göremediği için kendi de engelleyemez 😉
Şimdi engelli listesine düşmek istemiyorum onun. Ip ban bende olmaz niye diye soracak olursan ip ban atsa tarayıcı vs vs hiç bir yerden ona ulaşamazsın ancak telefonu değiştirmen gerek ya da ip adresini. Bence kayıtlı e posta , wp , telefon , facebook olunca bunlar ile tekrar kayıt olunca otomatik engel atıyor. Ben yep yeni e posta açtım. Kullanıcı adını yazdım çıktı engelledim hemde kısıtlama attım.
İki gün önce yeni e posta açıp hesabına bakmıştım beni engellemisti o e posta ile tekrar hesap açtığımda yine onu görmemiştim. Bence e postaya direk engel atıyor ya da wp, tel, Facebook a.
Şu an onun engelli listesinde göründüğünü düşünmüyorum
İp ban atmıyor. Çünkü engellediği e posta adresine ait hesaptan yeni hesap açıp farkli telefonda denedim hesabı yine gözükmedi temiz e posta adresi ile denedim gözüktü. İp ban olsa ne yaparsan yap o hesap bence gözükmezdi çünkü i ip üzerinden oluşacak her türlü hesaplara engel atmış olurdu
Kanki IP adresini sadece giriş yaptığın müddetçe görüyor Instagram. Başka hesaptan ve aynı ip adresinden giriş yaptığında görmenin sebebi henüz tespit edilmemiş olması ve bilgileri karşılaştırıyor insta. Eğer tutmazsa otomatik engellemiyor. Aynı ip'den birden fazla kişi insta kullanabilir çünkü. Atıyorum sen internet kafedeyken kız seni engelledi. O zaman internet kafedeki herkesi engellemiş olmasın diye yani. Ufak bi açığı var işte hızlı olursan engelliyorsun onu. Tarayıcıda görükmesinin sebebi dediğim gibi giriş yapılmadığı için IP adresini tespit edemiyor. Öyle bi yetki verilmemiş.
Evet haklısın. Yani ıp adrese direk engel atmıyor. E posta , tel , wp, face gibi şeyler kayıtlı ise bunlarla tekrar giriş yapınca kayıt olunca otomatik tespit edip engel atıyor. Yoksa dediğin gibi bu telefondan 100 kişi farklı farklı Instagram adresine girebilir. Bana engel attı diye benim telefonumdan farklı Instagram adresine giren herkese de engel atması gerekirdi. İp ban kesinlikle değil.
Ben engelledim onu daha síksen göremez beni engelli listesine de düşmem. Engeli kısıtlamalı kaldırdım ismini arattım yine çıktı
Engeli kaldırırsan çıkar. Kısıtlama bambaşka bişey
Yani ben onu engelledim engelledigim halde arama yerine yazdığımda çıkıyor yani. Onun engelli listesine gozukmuyorum
Sorun çözüldü :))
Kanki engelleyince arama yerine yazdığında çıkmaması lazım. Aç kapa yap bi.
Tamam sevindim 😄😄
O beni engellemedi ki.
Yani arama yerine yazınca çıkıyor ama engeli kaldir kısıtlamalı kaldır diyor.
Daha şiiişşşt bulamaz beni kendimi akladim
Benim Instagram eski sürüm güncellemesi gelmiş 2-3 tane 🤪
İyi tamam o zaman ☺️😄😄
Yani seni engellediği zaman kankam bağlı olduğu e posta , telefon wp Facebook a direkt engel arıyor
Aynen öyle.
Merhaba bir sorum olacak fake hesabimi engelleyen kişi farklı e posta ve numara girmeme rağmen gerçek hesabimda engelledi ne yapabilirim
Birsey soracam benim öbür hesabı engelledi 1. nci hesapta da engellemis oldu önce mail ve numaramı değiştirdim sonra kapattım hesapı 9 temmuzdan sonra tamamen kapanacak oyle olirsa öbür heswbimdq onun hesabını görebilir miyim?;(
Acacagın her hesabı engelliyo
Ne yapacağım bunu kesin engellemem lazım
O senin hesabını bulamaz
Bilmem
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!