Hukuktan anlayanlar lütfen baksın intihar etme noktasina geldim?

arkadaşlar selam, öncelikle gerçekten çok takıntılı bir insanim ben normal olduğunu düşünmüyorum. en ufak şeye bile kafayı takıuorum, bazilarina normal gelen seyleri bile kafaya takiyorum her neyse. bundan tam 3 ay önce bir oyundan (among us) s*xt¡ng yapmak için AZGIN isimli bir oda kurmustum. sizinde tahmin edebileceğiniz gibi odada oyun oynamak degildi amacım ve odaya gelen coğu kiz ile +18 konusmalarim oldu sorunsuz bir sekilde. sonra bir kiz geldi ve konusmaya basladik yani amacim belliydi çunkü odsya geldiginde kiz, oyunu falan baslatmadim kimseyi odaya almadim ve kizda bunlsri gordu her neyse ondan sonra kiza instagram hesabimi verdim ve dedim ki; nude atarmisin? kizda sanki benden boyle bir soru bekliyormus gibisinden bana; sapikmisin ismini aldim mahkemde gorusuruz. dedi. tabi o korkuyla aninda odadan ciktim tek kelime bile yazmadim kiza kiz instagram hesabimi biliyordu. sonra kiz brni bulamasin diye hemen ig ismimi degistirdim. olayin ustunden 3 hafta gecti. herhalde unutmustur dedim ve eski ismimi geri aldim. sonra ismimj degistrimemden tam 20 gun sonra kiz tekrar yazdi bana; yarin İstanbul adliyesinden islem baslaticam aileme soyledim. falan falan. kizin bana boyle soyelemsinin uzerinden tam 40 gun gecti ama tebligat falan gelmedi. SORUM SU YAPTIĞIM SEY SUÇ MU VE VERSEYDI BU ZAMANA KADAR TEBLIGAT GELIRMIYDI NOLUR CEVAP VERIN ARKADASLAR.
Hukuktan anlayanlar lütfen baksın intihar etme noktasina geldim?