Diğer Size, sizi anlatan bir GIF göndereyim mi? umrumdışı_ Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor #umrumdışı Güncellemeler+1 yıl Geri kalanı kusura bakmasın, yarın devam ederim. İyi geceler (❤´艸`❤) Size, sizi anlatan bir GIF göndereyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl İyi olur be :) 2 2 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl 64.media.tumblr.com/.../...mb1spkw5wo1_r2_640.gifv Yorumla Zlatan_red +1 yıl Teşekkürler ederim kartaliçe 🦅 Yorumla
GözlemciÜyee Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Anlamadığım yorumun altına nasıl görsel paylaşım yapabiliyorsun? 0 5 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl Google'dan bir görseli ya da GIF'i seçip bağlantı kopyala diyorum Yorumla GözlemciÜyee +1 yıl Oldu o zaman. Ben de alabilirim bi tane Yorumla umrumdışı_ +1 yıl 64.media.tumblr.com/.../...gltC34o1rkrpvd_640.gifv Yorumla GözlemciÜyee +1 yıl Shelby abim iyidir. Teşekkür ederim Yorumla umrumdışı_ +1 yıl Rica ederim Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. Olabilir ki :)bu arada sizi bir an A gibi gördüm u bir işaret mi acaba 0 2 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl Sanmıyorum. :D Yorumla novel +1 yıl Gifi kesss :)belli olmaz bu işler Yorumla
meraklıhamsicik Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 40% +1 yıl Beni anlatan değil de nick nameime uygun bulabilirsin belki 0 0 Yorumla
Κλεοπάτρα Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Olur çok merak ettim ne yollayacan 1 2 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl Yorumla Κλεοπάτρα +1 yıl Çok beğendim 😊 Yorumla
Wesley-Sneijder Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yolla bakayım en güzelini.😎 1 1 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 580 cevap paylaştı. Tabiki gönderebilirsin. 0 3 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl Yorumla Saddov +1 yıl Daha iyisi olamazdı. Teşekkürler. Yorumla umrumdışı_ +1 yıl Rica ederim. Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 730 cevap paylaştı. Olur, gönder gelsin bakalım 0 4 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl Yorumla u Luccᴀ +1 yıl Çok beğendim, teşekkür ederim 😊 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl Rica ederim :) Yorumla u Luccᴀ +1 yıl Profilime de koymaliyim bunu 😄 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gönder bekliyorum 🤣🤣 0 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aa çok heyecanlı🤩 gönder gelsin 0 0 Yorumla
audinceewashere7 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tanımıyorsun ki sallamasyon gifi ne yapayım 0 0 Yorumla
MİKROP06 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eğlenceli olabilir gönder 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 305 cevap paylaştı. Elbette 1 0 Yorumla
Yamuşşşş10 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Anlatamazsan eksilerim ha 0 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Gönder bakalım. :) 0 1 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Olur gönder 0 1 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Gönder kuzu 😘 0 2 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl Yorumla Karamelaaaa +1 yıl ⭐⭐⭐⭐ Yorumla
Kravat_takan_adam Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Olur.. 0 1 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl 64.media.tumblr.com/.../...8zexe1sowe88o1_500.gifv Yorumla
Krowaz Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl Göndersene 0 1 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl lh3.googleusercontent.com/.../-E2aYPORPTMPHTcQ0W0Wube5L9EeSjE21SJI6CocrdzaeD9ZT8B7IatcIOtLWvO01a-npu9Euk2xZJdDmO3rtHMzl3gd02NuDhePw8SRCUNVt_dtojc Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Göndeeer 😀 0 7 Yorumla umrumdışı_ +1 yıl Yorumla SkrErd37 +1 yıl Bu al yeni göndeer :d Yorumla SkrErd37 +1 yıl Bunu* Yorumla umrumdışı_ +1 yıl Yorumla SkrErd37 +1 yıl Umru helikopter pat pat sjsjsj Yorumla umrumdışı_ +1 yıl lelicopter* jaldjds Yorumla SkrErd37 +1 yıl Leli ne la djsksks Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 462 cevap paylaştı. Tabii olur 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur gönder :) 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 600 cevap paylaştı. Gönder bakalım. 0 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Diğer konusunda 698 cevap paylaştı. Olur gönder 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
İyi olur be :)
64.media.tumblr.com/.../...mb1spkw5wo1_r2_640.gifv
Teşekkürler ederim kartaliçe 🦅
Anlamadığım yorumun altına nasıl görsel paylaşım yapabiliyorsun?
Google'dan bir görseli ya da GIF'i seçip bağlantı kopyala diyorum
Oldu o zaman. Ben de alabilirim bi tane
64.media.tumblr.com/.../...gltC34o1rkrpvd_640.gifv
Shelby abim iyidir. Teşekkür ederim
Rica ederim
Olabilir ki :)
bu arada sizi bir an A gibi gördüm u bir işaret mi acaba
Sanmıyorum. :D
Gifi kesss :)
belli olmaz bu işler
Beni anlatan değil de nick nameime uygun bulabilirsin belki
Olur çok merak ettim ne yollayacan
Çok beğendim 😊
Yolla bakayım en güzelini.😎
Tabiki gönderebilirsin.
Daha iyisi olamazdı. Teşekkürler.
Rica ederim.
Olur, gönder gelsin bakalım
Çok beğendim, teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
Profilime de koymaliyim bunu 😄
Gönder bekliyorum 🤣🤣
Gönder ama sen göndermesin
Aa çok heyecanlı🤩 gönder gelsin
Tanımıyorsun ki sallamasyon gifi ne yapayım
Eğlenceli olabilir gönder
Elbette
Anlatamazsan eksilerim ha
Gönder bakalım. :)
Olur gönder
Gönder kuzu 😘
⭐⭐⭐⭐
Olur..
64.media.tumblr.com/.../...8zexe1sowe88o1_500.gifv
Göndersene
lh3.googleusercontent.com/.../-E2aYPORPTMPHTcQ0W0Wube5L9EeSjE21SJI6CocrdzaeD9ZT8B7IatcIOtLWvO01a-npu9Euk2xZJdDmO3rtHMzl3gd02NuDhePw8SRCUNVt_dtojc
Göndeeer 😀
Bu al yeni göndeer :d
Bunu*
Umru helikopter pat pat sjsjsj
lelicopter* jaldjds
Leli ne la djsksks
Merak ettim
Gönder
Tabii olur
Olur
Bekliyoruum
eveeeeveveetttt