Diğer 175 erkek olmak çok zor değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben yaşarken çok zorlanıyorum :( Çok zor Zor Zor değil bence Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 175 erkek olmak çok zor değil mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
zhrçkc Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Niye önceki hayatında 2 metre miydin? Lslalal 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır değildim. Keşke tatsaydim az da olsa iki metre olabilmeyi Yorumla zhrçkc +1 yıl Emin ol boyun iki metre ahlahın 10 para etmez olsaydı hiçbir değeri olmazdı. Boyun senin elinde değil ama karakterin, duyguların, insanlara davranaşın Senşn elinde ve toplumda seni var eden şeyler bunlar. Bunlar üzerine düşün ve geliş Yorumla Soran +1 yıl Boyum 2 metre olsaydı saygidin ozellikler olsaydı herkes severdi beni 👍 Yorumla Soran +1 yıl Boyun uzun olması da insan için en önemli şeylerden biri , hatta en önemlisi belki de Yorumla zhrçkc +1 yıl Okey Yorumla
mehmettygt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ben bide 1 .90ım 0 4 Yorumla mehmettygt +1 yıl Bende Yorumla zhrçkc +1 yıl Ben de * Yorumla mehmettygt +1 yıl Niye sjsj Yorumla zhrçkc +1 yıl İki defa yazmışın ikisi de yanlış. Malum bir yanlış gördüğünde elinle düzelt diyor ksksks Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Niye önceki hayatında 2 metre miydin? Lslalal
Hayır değildim. Keşke tatsaydim az da olsa iki metre olabilmeyi
Emin ol boyun iki metre ahlahın 10 para etmez olsaydı hiçbir değeri olmazdı. Boyun senin elinde değil ama karakterin, duyguların, insanlara davranaşın Senşn elinde ve toplumda seni var eden şeyler bunlar. Bunlar üzerine düşün ve geliş
Boyum 2 metre olsaydı saygidin ozellikler olsaydı herkes severdi beni 👍
Boyun uzun olması da insan için en önemli şeylerden biri , hatta en önemlisi belki de
Okey
kaslı olursan sıkıntı degil
Ya niye zor olsun
Eminim öyledir.
Ben bide 1 .90ım
Bende
Ben de *
Niye sjsj
İki defa yazmışın ikisi de yanlış. Malum bir yanlış gördüğünde elinle düzelt diyor ksksks