Bana göre tam süzme salaklar. O asla yapmaz beni çok seviyor diye düşündüğünüz adamlar her an başka dala konmaya hazir bir kuş gibi.
Yakin arkadaşımın sevgilisini bana asıldı onu sevmiyorum ayrilamiyorum ondan dedi. Arkadaşıma biraz imada bulundum.
Kiz başladı hayir canim benim sevgilime guvenim tam asla aldatmaz diğer erkeklerle karistirma dedi.
bana yaptıklarını söylesem bana suç atar O derece.
Yahu erkek bu erkek ! Senden daha iyisini seksini buldumu birskir kalırsın g. t gibi ortada. Ne diye köru körüne guvenirsin bilmemki...
Ben sevgilime hic guvenmem. Oda bilir.
Herşey bana guvenmiyor musun ? Sorusuyla ve Hayır cevabimla başladı.
Siz ne düşünüyor sunuz bu tipler hakkinda? Sonrs aldatilinca depresyondan cikamiyorlar.
bence hep bir şüphe kalmali.
Yakin arkadaşımın sevgilisini bana asıldı onu sevmiyorum ayrilamiyorum ondan dedi. Arkadaşıma biraz imada bulundum.
Kiz başladı hayir canim benim sevgilime guvenim tam asla aldatmaz diğer erkeklerle karistirma dedi.
bana yaptıklarını söylesem bana suç atar O derece.
Yahu erkek bu erkek ! Senden daha iyisini seksini buldumu birskir kalırsın g. t gibi ortada. Ne diye köru körüne guvenirsin bilmemki...
Ben sevgilime hic guvenmem. Oda bilir.
Herşey bana guvenmiyor musun ? Sorusuyla ve Hayır cevabimla başladı.
Siz ne düşünüyor sunuz bu tipler hakkinda? Sonrs aldatilinca depresyondan cikamiyorlar.
bence hep bir şüphe kalmali.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer