Diğer Yıldırım çarpması Sonucu ölürsek kill Azraile mi yazılır? Mikaile mi? dganhan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 💥🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 Güncellemeler+1 yıl Yıldırım çarpması sonucu ölürsek kill Azraile mi yazılır mikaile mi ii? Güncellemeler+1 yıl Yıldırım çarpması sonucu ölürsek kill Azraile mi yazılır mikaile mi acil dönün =)? Yıldırım çarpması Sonucu ölürsek kill Azraile mi yazılır? Mikaile mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
üye645811 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sjahskshaksjalajdksjdkdjaksjdksndkdlakskdm nerden geldi aklına djdj yok bana yazılıyo sjhdk sanki azrail can aliyo la dkshdkdjskdjskj 1 2 Yorumla dganhan +1 yıl Kızlar espiri yapmayın siz hiç komik değilsiniz çünkü 🙈😅 Yorumla üye645811 +1 yıl Espiri yapmadım djsjd Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Diğer konusunda 674 cevap paylaştı. Sen vereceğin hesaba bak onlar kendi aralarında anlasirlar 1 0 Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Yıldırımı yaratan ve sana vurmasını saglayan Rabbin Azrail e bu görevi vermiştir 0 7 Yorumla dganhan +1 yıl Mikail in görevini biliyormusun? Yorumla birumut39 +1 yıl Doga olaylarını idare etmek Yorumla birumut39 +1 yıl Azrail de ruhunu alır Yorumla dganhan +1 yıl Ama kanka yıldırımı vuran mikail yani canımı o almıs oluyor ama ruhu azrail? Bilmiyorum çok karmaşık değilmi? Yorumla birumut39 +1 yıl Hayır çok basit ecel in geldigi de illa Bi bahanesi olur Sanada Yıldırım yazılmıştır Mikail Yıldırım yaratır sana denk getirir Azrail de canını alır Yorumla dganhan +1 yıl Ama mikail beni öldürmüş olmuyor mu? Yorumla birumut39 +1 yıl Mikail olmadı gerek en bahane yi ayarlıyor O canını almıyor Azrail alıyor. Sen çok düşünme her şey ayarlı tıkır tıkır işler bekle yaşa sadece 😊 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 716 cevap paylaştı. Fdaas😂😂😂 bak iyimiş bu soru. Bence Zeusa yazar 1 3 Yorumla dganhan +1 yıl Asist te thor a mı? 😅😅 Yorumla ruby87 +1 yıl Maybe 😂😂 Yorumla dganhan +1 yıl 🙈😅😅 Yorumla
Altair1_47 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Dini konular esprilere alet edilmemeli.Mikail (Aleyhisselam)’ın ölüm ile alakası yokturCan alan melek Azrail (aleyhisselam) dır 1 0 Yorumla
Bigby_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl hayatın bug unu bulmuşsun allahın bu konuda yazılım güncellemesi yapıp bug i çözmesi gerekiyor 1 0 Yorumla
Gökhandiyorlarr Takip Et Xper 7 Yaş: 71 , eic 100% +1 yıl Asist mıkail gol azraıl’e yazılır herhalde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sjahskshaksjalajdksjdkdjaksjdksndkdlakskdm nerden geldi aklına djdj yok bana yazılıyo sjhdk sanki azrail can aliyo la dkshdkdjskdjskj
Kızlar espiri yapmayın siz hiç komik değilsiniz çünkü 🙈😅
Espiri yapmadım djsjd
Sen vereceğin hesaba bak onlar kendi aralarında anlasirlar
Yıldırımı yaratan ve sana vurmasını saglayan Rabbin Azrail e bu görevi vermiştir
Mikail in görevini biliyormusun?
Doga olaylarını idare etmek
Azrail de ruhunu alır
Ama kanka yıldırımı vuran mikail yani canımı o almıs oluyor ama ruhu azrail? Bilmiyorum çok karmaşık değilmi?
Hayır çok basit ecel in geldigi de illa Bi bahanesi olur Sanada Yıldırım yazılmıştır Mikail Yıldırım yaratır sana denk getirir Azrail de canını alır
Ama mikail beni öldürmüş olmuyor mu?
Mikail olmadı gerek en bahane yi ayarlıyor O canını almıyor Azrail alıyor. Sen çok düşünme her şey ayarlı tıkır tıkır işler bekle yaşa sadece 😊
Fdaas😂😂😂 bak iyimiş bu soru. Bence Zeusa yazar
Asist te thor a mı? 😅😅
Maybe 😂😂
🙈😅😅
Dini konular esprilere alet edilmemeli.
Mikail (Aleyhisselam)’ın ölüm ile alakası yoktur
Can alan melek Azrail (aleyhisselam) dır
hayatın bug unu bulmuşsun allahın bu konuda yazılım güncellemesi yapıp bug i çözmesi gerekiyor
Asist mıkail gol azraıl’e yazılır herhalde