Allah'a yalvarmak yakarmak güzel bir kul olmak namazlarımi kılmak istiyorum ne yapmalıyım?

Yaşım 20 . İçimde bir his var namazlaeimi kılmak güzel bir kul olmak. Güvenilir , iyi niyetli , yardımsever bilinmek insanlara faydalı olmak istiyorum. Ki böyle olmaya da çalışıyorum. Allah'ın rızasını almaya çalışıyorum. Hayat prensibim oldu her gün birisine yardım ederim. Küfür , yalan dolan , ahlaksızlık , kibir , yolsuzluk vs vs çok şükür yok bende. Sadece bazı şehvet duyguları var. Hiç kimseyle kötü olmuyorum olmaya da çalışmıyorum çünkü bu gün kötü olduğun adam yarın vefat edebilir , hastalanabilir aynı şekilde bizim için de geçerli. O yüzden böyle şeylere gerek yok. Ki başıma da geldi. Çok sevdiğim aklımın ucuna bile gelmeyen şey başıma geldi sevdiğim bı arkadaşımı kaybettim. Daha bir iki gün önce konuşmuştuk. Bu yüzden böyle düşünüyorum.
Çok güçlü kuvvetli bana bişey olmaz kafasında biriydim öyle dikkat ediyordum ki bana bu virüs bulaşmaz bişey olmaz diyordum evin içinde oturma odasında beni gelip buldu. Buradan çıkardığım ders. Allah seni istediği yerde bulur , bu hayatta ölüm her zaman burnumuzun ucunda ama göremiyoruz.
Bu yüzden bu üç günlük dünyada her şeyden ders çıkarıp Allah'a güzel bir kul olmaya çalışıyorum olmak istiyorum. Namazları bir türlü düzene sokamadim ne yapmalıyım?

Lütfen hepsini okuyup öyle yazın.
Allah'a yalvarmak yakarmak güzel bir kul olmak namazlarımi kılmak istiyorum ne yapmalıyım?