Koleligini bilcek ilk once ayaklarima kapattirirdim ve bunu videoyaa alirdimm ee tabi elimde koz olmalii ya kuzen oldugu icin oo kadar acimasizz olmamm yanii neyse buna kocamann bir oastaa yaptirirdim ama yemezdim sonraa odayii bastan assgu dagitip toplamasini soylerdim kole degikmi yapsin hmm belki ayak bakimimi el bakimimi falan yaptirirdum kole sonuctaa tabi bide eglencesine yani kendimee kocaman ayicik aldirirdimm ( kimse almadi bee. s. ss ) sonraa kendi kiyafetlerimi getiripp ona giydirirdimm makyajda yapardimm bu ani olumsuzlestirmek lazimm kendii odamii toplatirdim utulerini yaptirirdim saclarimi ordururdum daha sonraa yuz maskesii yapardik iki kiz arkadas gibi hmm daha daha aklima gelmio ama gelir birzdan dilini dirsegine degdirmesini isterdim bas asagi dans etmesini isterdim bir yandanda videoya cekcem tabii :-D sonra kiz taklidii yapmasini isterdimm sonraa son ses sarkj acip deliler gibii dans ederdik ama ole duygusal falan olmicak oynak hatta dansoz kiligina sokuo oryantel bile yaptirabilirdim bir yandann videoya cekmek sart ehh oda katlancak canim benim yaa :-D
567 Yorumla
Soran+1 yılValla cevabı okurken bitkin düştüm
Soran+1 yılNasip değilmiş. :D
Soran+1 yılmesela biraz canileşsen ama bunların yarısı kadar bişey yaptırmak istesen ne yaptırırdın?
Soran+1 yılYok perşembe günü. Kuzenim biraz psikopat da, biraz da cani kendisi.
Soran+1 yılFikir arıyo ama ben az zararla kurtulmaya çalışıyorum.
Soran+1 yılben az zararla kurtulayım dedim, sen direk hurdaya çıkardın :)
Soran+1 yılYa amacı canının istediği şeyleri yaptırmak değil bana direk acı çektirmek. Zaten açıklanmasını istemediğim bir sır saklıyo. Doğru düzgün itiraz da edemiyorum.
Soran+1 yılYani şöyle diyim ağzımla ayakkabılarını temizleyecekmişim. Psikopat manyak
Soran+1 yılSen o yapacaklarının diğer yarısını da yaz da, belki bu manyağa alternatif bulurum.
Soran+1 yılVay anasını arkadaş kim bilir senden daha neler çıkar, tövbe tövbe :)
Soran+1 yılpsikopatça da olsa her fikre açığım.
Soran+1 yılGerçekten sana karşı iddiayı kaybetsem ciddi ciddi ayakkabılarını yalatacak mıydın yani? Yoksa sadece fikir olarak mı dedin?
Soran+1 yılgerçekten fikirlerini bekliyorum
Soran+1 yılyani düşün ki ben nefret ettiğin bir kuzeninim. Sınırlarını merak ettim.
Soran+1 yılO kadar güçlü müsün ki :)
Soran+1 yılhani biraz daha reelistik olsaydın :)
Soran+1 yılKorktum. sen baya aşmışın ya.
Soran+1 yılMesela desem ki kuzenim ayakkabı ve kitap hastası.( İddianın içinde bir şeyler almak yok onu belirtiyim de.)(bir de topuklu ayakabılara bayılır) Aynı zamanda rahatına düşkün ve amacı bana eziyet etmek. kabul etmezsem de sırrımı açığa dökecek. Peki mesela bu şartlara uygun ve daha demin düşündüklerini de hesaba katarak, 1 günlük liste çıkartabilir misin? Böylece kendi kafasından abuk subuk şeyler bulmasın
Soran+1 yılYani bir 10 fikir çıkar mı, yoksa sen 20ye kadar gider misin :)
Soran+1 yılSormakla biraz hata mı ettim ne? Bunların sonunda sağ kalabilecek miyim? :)
Soran+1 yılneyse kaldı 8
- +1 yıl
Sana getir gotur islerini yaptirir burnunu karistirir sana yedirir ahaaaha ne guldum yaa :-D birgun boyunca akil sagligii yerinde degilmissin taklidii yaptirabilir :-D istedigii sanatciyi taklit ettirir :-D essek gibi anirtir camdan :-D bacaklarini ayirmani ister :-D ayaklarindan bir iple bagliyip alt tarafa su dolu bu kovaa koyup kafani icinee sokup bak bakiyimm baliklar ne cekiyomus diyebilir :-D kendine masaj yaptirabilir hani rahatina duskunmusya :-D bir gun boyunca evde kopek taklidii yapip dolanmani istiyebilir vee dahaa birsuruu :-D
Soran+1 yıldaha da bulucan yani, pek taklit sevdalısı değil ama bak getir götür olur. Liste fena değil şimdilik (birkaçı hariç) vaktin varsa devam etmeni isterim yani. Bir de şu kovayı anlamadım maalesef.
Soran+1 yılyok işte ip filan girdi ya araya orda film koptu bende, tamam
Soran+1 yılxperim yetmedi ya, halbuki baya da soru cevaplamıştım
Soran+1 yılevt ya :(
Soran+1 yılçok geç yansıyo bence ondan hala 1deyim :(
Soran+1 yılşöyle yapsak sen bana mesaj atabiliyosan eğer, canlı yayında kurukafayı takip et. İşte o benim :)
Soran+1 yılbulursun seri yorum atıyorum, kurukafanın ingilzcesini düşün. :)
Soran+1 yılhemen
Soran+1 yıltmmdır ara bul
Soran+1 yılsen takibini kısa süreliğine açsan, ben seni hemen takip etsem?
Soran+1 yılbekle dur bidaha açıyım
Soran+1 yıltoplum sosyal ilişkilerde yetiş
Soran+1 yılSoruyorum ama kaldırıyo hemen ya :(
Soran+1 yılbak hesap ayarlarında profili gizle seçeneği, ben sürekli refresh yapıyrum, açık oldun mu takip ederim hemen, anlarsın.
Soran+1 yıltamam mı?
Soran+1 yılşimdi yardımlarını bekliyorum o zaman :)
Soran+1 yılettim listene bak
Soran+1 yılbulamadıysan kesicem kendimi
- +1 yıl
Yazdiklarini okuyunca kölen olana Allah yardim etsin dedim devam etsene ya cok guzel seyler yazmişsın
- +1 yıl
Kölen Ol Bilirmiyim❤️🥵Instagram:gizem_ben001 yaz
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yıl:D komik seyler yaptirirdim şu an aklima gelmedi ama eziyet ederdim yanii :ddd
1189 Yorumla
Soran+1 yılama işte neee?
- +1 yıl
Bence herkesin kendi hayal gucu emirleri verince yaparsin
Soran+1 yılzaten sorun da o, aklına gelmiyo bişey o yüzden sormuştum ama yine de sağol.
- +1 yıl
Him ney yemekten yapmaktan nefret edersin.
- +1 yıl
Kiyafet dolabini duzenle ve utule. bu bir secenek. d
Soran+1 yıluv sertmiş :)
Soran+1 yılEğer aklına başka seçenekler gelirse onları da yazar mısın?
Soran+1 yılİlle şu an için değil, bir gün bir yerden düşer aklına bilgim olsun :)
- +1 yıl
Yazarim da iddanin suresi bitmis olmaz mi
Soran+1 yılyok herhangi bir gün, ama tek gün allahtan :)
- +1 yıl
Kizlarin takilari cok daginik ve karmakarisik olur. kolye yuzik ve kupelerini takacagi bir mekAnizma. tahta panoya yapabilirsin kullanisli olur
- +1 yıl
:Dd ben kazansam 24 saatin tamamini kullandirttitirdm. d uykundan da etmis olur kek pasta falanda yapabilirsin :dd
Soran+1 yılama pek takı seven bir tip değil kendisi, o yüzden onların sayısı parmakla sayılabilir :)
Soran+1 yılsen de ne kadar acımasızmışsın, kim bilir aklından neler geçiyo :)
- +1 yıl
Oha o kadar degilim... ama tavsiye sadece :d iyi bir kuzensen fazla bisry yaptirmaz. ben hazir buldum yapsin da en azindan ben ugrasmamis olurum kafasindayim :ddd
Soran+1 yılmesela şöyle desem kuzenim ayakkabı, kitap ve anime hastası :) sen o kafaya sahip olsan ne geçerdi aklından mesela?
- +1 yıl
Kitap anime ayakkabi seviyormus. bisey aldirabilcek mi
Soran+1 yılYok :)
- +1 yıl
Im naptirsa ki. dd kahve kahve. kitap okurken güzel oluyor. anime cizmesi guzelde nasil bir sey ister bilmiyorum. ayakkabi konusunda im. d bence bunlarla ilgili bisey yaptirmayabilir. naaptircak sevdigi kitabi sana drama mi yaptircak. d topuklu ayakkabiyla falan :ddddd
Soran+1 yılkahve. Evet bak bununla geçiştirebilirim.
Soran+1 yılAma daha demin mesaj attı. Sanırım tüm ayakabılarını bana temizletecek... Tehlike çanları...
- +1 yıl
O da aklima geldi ama çamaşır makinesine atsin bez olanlari
Soran+1 yıldur biraz yalvarayım bari :)
Soran+1 yılbu arada yeni kullanıcı olduğum çok belli yorumları yanlışlıkla güncelle yapıyorum, ya sabır
- +1 yıl
Yalvarma Yaa kac tane ayakkabisi olabilir ki
Soran+1 yıl30 çiftten fazla desem
- +1 yıl
Ozel temizleme biseysi yoksa onerimi soyluyorum. ayakkabilari ayir yapisina gore. mesela rugan tarzi yikaninca kotu olcaklarin sadece ustunu sil. bez olanlari da at makineyr kurut zor degil. d
- +1 yıl
Önemli degil alisirsin.
Soran+1 yılŞimdi sordum bez olanları makineye atayım diye, "Tamam o zaman ama diğerlerini ellerini kullanmadan temizlersin" , dedi. nasıl yeni ben ahtapotmuyum nasıl yapıcam o işi?
- +1 yıl
Ellerini kullanmadan mi ne bu ya. agzinla veya ayaklarinla mi temizlicen. d az bir mantik. d. d
Soran+1 yılşimdi sordum nasıl yapıcam onu dedim. "Ağzına bir bez alıcaksın, yanına da kova alıcaksın, öyle temizleyeceksin, her şeyi de bana sorma artık" dedi. Bu kız iyice kafayı yedi ya, manyak.
Soran+1 yılAyrıca senin aklına gelenleri de söyledim ona. "Bu kadar kolay şeylerle yırtabileceğini mi sanıyosun sen" dedi. Allah rızası için bana biraz alternatif bul.
- +1 yıl
Ohaaaa cidden ya... bir de bana acimazsizsin demistin :Dd manyakmis harbiden. yapmıyorum de. hafifletsin. mızıkçılık yap yanii
- +1 yıl
Mızıkçılık en guzeli. hafifletcek. ya da sey diyebilirsin. senin yapman gereken seyleri ben yapmak zorunda degilim bu senin gorevin hem agiz ve ayak.. mikrop kapabilirim falan de ama agzi laf yapiyorsa kotu olabilir. en son care annesine şikayet et :f
Soran+1 yılNeler diyorum tık demiyo ya, bir de diyo ki "Daha itiraz edersen ellerini baglamayacaktim, ama elini de bağlarım, sonra gözünü de bağlarım, öyle dımdızlak kalirsin" diyo. Bu kız gerçekten manyak olabilir mi?
Soran+1 yılElinde koz olmasa şikayet ederdim ama elinde koz var :(
- +1 yıl
Koz olan bir sey yok. taammm iddayi kaybettin de saglik kosulu once gelir. sen ondan büyük degil misin? Yok elini baglarmis falan. kafasi guzel sanirim ha bu arada manyak. soyle annesine. ya da yapma. buu ne ya. mantikli bisey bulsun. itiraz et
Soran+1 yılTamam şimdi itiraz ediyorum
- +1 yıl
Ikna edici ol. de saglik temizlik ve insanliga uygun olmak şartıyla bir sey sec. yoksa yapmam de
Soran+1 yılPeki dedim "iyi o zaman, bez ayakkabılar makineye atma, hepsini elinle temizle madem" dedi.
Soran+1 yıl"Zaten sadece bu değil, 1 saat boyunca masaj yapacaksın, kitap okurken bana sehpa olacaksın" diyo, bence bu internette nerelere girdiyse orlarda bir problem var.
Soran+1 yılSenin için de " o tavsiyeleri kimden aldıysan, söyle ona daha iyi tavsiyeler söylesin, belki uygulayacağım çıkar aralarından" dedi.
- +1 yıl
Biraz daha itiraz edersen duser hafifler. ya da naap soyleyeyim. mi. onlari yaparken abartitsa yapmiom de boyle sinirli sinirli. bu kadar yeter sana falanda de ama sinirli ve. ikna edilemeyecek gibi de tamam.. ayrica fikirleri baskasindan almis olabilir. kimden aldiysa epey manyakus.
- +1 yıl
Hem ben cani degilim. d daha insancil seyler yapabilir bence. ben melek misim daha yeni anladi :ddd
Soran+1 yılTamam bunu bildiğim iyi oldu, fazla abartmasın. Mesela bunları eşdeğerleybilecek şekilde alternatifler bulamaz mısın? Belki bu zamazingo lardan kurtulmuş olurum.
- +1 yıl
Im.. düşünüyorm ama bu kiz onlaruda yaptirir bu dediklerimide once o konuda bir anlasin. yapmani istedigi sey basit olursa 3 tane zor olursa 1tane yapacagini soyle.
Soran+1 yılÇünkü zararın nneresinden dönsem kâr
- +1 yıl
Anladım seni de bence bbir anlasin. d dedigim gibi mesela. kolay olursa kahve kek yap ve servis et. zor olursada tek ayakkabisini silersin. ornek tabi bu
Soran+1 yılİşte ondaki eziyet anlayışı farklı, kendine hizmet edilmesinden çok bana eziyet etme düşüncesinde. Bu yüzden söylediklerin ona çok basit geliyor.
- +1 yıl
Him. d abi sen nefret edion onu bir soyle
Soran+1 yılEvt şu anki durumundan nefret ediyorum, ama sonuçta da kuzenim ve sır saklıyor.
- +1 yıl
Mevzu ne tam olarak. sirrini tutsun diye mi yapcan
Soran+1 yılYani o yüzden pek itiraz edemiyorum, ne yapayim ya, sonuçta da kuzenim... Of, of...
- +1 yıl
Beynim durdu resmen. tam anlatir misin idda icin degil sir icin mi boyle
Soran+1 yılYani iddiayı kaybettim ama itiraz edemiyorum. Yani sırrı saklaması, beni zayıf bıraktı.
Soran+1 yılNeyse ben bolca tavsiye toplayım ki hafif atlatiyim biraz. Yardımların için teşekkür ediyorum, en iyi cevabın da dahi iyi cevabı olsaydı yine seni secerdim. Sağol.
- +1 yıl
Itiraz edebilirsun. sirri saklayamaz ise de uzulme. bir daha guvenmezsin. eger sırrını ortaya atiyorsa yapmıyorum soyle diyebilirsin.. kuzenime sordum. gercekten mi diyor. d inanamadi cocuk :d sende sagol sormaya devam ediyorum ben.
- +1 yıl
Sacini tamamiyle kesebilirsin sosyal medyada kendine hakaret edebilirsin ben suyyum falan diye sonra hesabi calmislar diyebilirsn :ddd
Soran+1 yılİşte sırrı söylerse zaten sıkıntı o, sır baya bir ağdalı sır olduğu için, hani söylesin de yapmasam olur diyemiyorum. Bu arada sormaya devam ediyorsun ya vallahi melek gibi kızmışsın hakkaten
- +1 yıl
Onlar ufak daha iyi seyler soylerler sandim olmadi. tomfish yap diyorlar :dd. him keske soylemeseydin.. dur hemen karar verme ben daha sorarim. d vakit var daha zaten dimi. :Ddd melegim :p. d
Soran+1 yıltomfish ne ya?
- +1 yıl
Tom baligi. balikli makarna yiyolar da
Soran+1 yılHe anladım, bu arada kuzenim lise 3 e geçti yani öyle de aman aman küçük velet değil kendisi.
- +1 yıl
Kardesime de sorcam yasitlar. of umarim az zararla kurtulursun
Soran+1 yılHadi inşallah
Soran+1 yılKardeşine söyle, anlat durumu. Gizli bir sır sakladığını, her türlü avantaja sahip olduğunu, ve biraz da cani düşündüğünü. Empati kursun. Durumu canlandırsın
- +1 yıl
Acele etme dicem de aklina daha kotusunu de getirebilir. d
- +1 yıl
Soylerim..
Soran+1 yılNe kadar kötü olursa olsun şu ankilerden daha kötü olamaz. Merak etme
- +1 yıl
Tamam aksama dogru yazarim ben evde yok cunkû
Soran+1 yılÇok sağol.
- +1 yıl
Sende cok sagol
Soran+1 yılSordun mu?
- +1 yıl
sordum ama cok kötü şeyler dedi? ..
Soran+1 yılMesela?
Soran+1 yılSöyle ya ben neler duydum :)
- +1 yıl
klozete kafasını soksun dedi :S
Soran+1 yılUvv başka ne dedi peki?
- +1 yıl
pis corabı içine ceke ceke koklayabilir dedi. s daha dogrusu bu eziyet biçimleri
Soran+1 yılBunlar sanki daha ılımlı, en azından agzimizla ayakkabı temizletmiyo :)
- +1 yıl
ılımlı mı oha :d ya
Soran+1 yılIstiyosan ayakkabı yala :S
- +1 yıl
ben niye öyle bişy ıııııııııııııııı olmaz. ayakkabyı yka :d öyle yap. d
Soran+1 yılKardesin isteyerek mi söyledi yoksa duruma göre mi verdi bu yöntemleri
- +1 yıl
aynen anlattm kuzenle iddaya girdiniz kaybeden bir günlüğüne kazananının istediğini yapcak dedim
Soran+1 yılVay be, daha fikir çıkar mı?
- +1 yıl
aslında bişey daha dedi ama mantıksız olmaz o ayıp ya.
Soran+1 yılAslında kardeşin 1 günlük program hazirlasa filan böyle saatli, belki ayakkabı yikamaktan da kurtulurum, çünkü hazır liste olsa usenip de kendi kafasından bişey yapmaz, şöyle ılımlı liste iyi olurdu valla.
Soran+1 yılNe dedi?
Soran+1 yılÇekinme ya söyle
- +1 yıl
yok diyemem ben. hem daha söyle dediğimde de bu kadar demişti ondan da iş cıkmaz bence.
Soran+1 yılMantiksiz olan neydi valla meraktan çatladım
Soran+1 yılBence bir şansını dene acelem yok büyük ihtimal çarşamba ya da perşembe olacak bu iddia
- +1 yıl
yok yok o kadar merak edilcek bir şey değil.. tamam ara ara sorarım arkadaslarıma da soruyorum :)
Soran+1 yılPeki o zaman her biri birer saatten 10 tane bulsak , usenip de kendi kafasindan bulmaz, iyi olur.
Soran+1 yılYa şu mantıksız dediğin ne valla gözüme uyku girmiycek.
- +1 yıl
tamm send arkadaslarına sorsana sanki genel bir şey miş de öylesineymiş gibi :d
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
yok söylemiyeyim iyi geceler.
Soran+1 yılGerçekten ne ya, nolur lütfen ya, ne kadar kötü olabilir ki?
Soran+1 yılOff ya çok kötüsün :(
Soran+1 yılşimdi başka bir kıza sordum ayaklarıma ve sırtıma masaj yapsa acayip hoşuma gider dedi.
- +1 yıl
:D o da bişey. kotu degilim.
Soran+1 yılAkşam uyuyamadım meraktan, söyle şunu artık.
Soran+1 yılYani madem o kadar kötü bir şey neyle ilgili olduğunu söyle bari, meraktan yarıldım ya!
Soran+1 yılBu arada başkalarına sordun mu?
- +1 yıl
Soramadim. d malesef. Evde degildim o yuzden..
Soran+1 yılYalniz sunu bir söylesen artık nolur yhaaaaaaa :(
Soran+1 yılMeraktan yariliyorum ufffff :(
- +1 yıl
Cok merak edilcek bsy degil bosver. kuzenin ne diyor
Soran+1 yılEğer ben bir liste yapsam dedim, işte senin kuzeninin dediklerini saydım, hoşuna da gitti aslında. İşte bunlardan 10 tanesini koyup liste yapicam dedim. Tamam kabul ettim ama gostermelik değildir umarım bunlar dedi. Bakalım işte. Bu arada nasıl önemsiz değil ya, neyle ilgili oldugunu söylesen bari, valla ya çatlıyorum :(
Soran+1 yılBu arada sanırım perşembe olacak bu iş
- +1 yıl
Him.. kuzenim degil kardesim. valla sevmedigi bir kuzenimizi ortaya atarak sordum. kotu dedi o da...
Soran+1 yılDemek ki bunlar kuzenlere patlıyo :) O mantıksız olan şeyi de bir ogrenebilsem ah ah :)
- +1 yıl
:Dd aynen. bu arada cidden klozete basina skck misin.
Soran+1 yılÖnce ovarim ben onu, napim :(
Soran+1 yılGerçekten soylemiycekmisin?
Soran+1 yılİlle söylemen için sana da mı hizmet etmek lazım anlamadım ki :)
- +1 yıl
Benim. de aklima birsey geldi. disini fircalayinca kopuk oluyor ya onu lavobayatukurmesin bardaga tukursun sen de yut. igrenc ama sen bilirsin oneri bu da
Soran+1 yılİğrençmiş hakkaten, ama niye mantıksız dedin ki? Ben kazansam bak bunu kesin yaptırırdım ama kaybeden olunca yemiyo pek.
- +1 yıl
Yok bu benim aklima gelen kardesimin dedigi seye herkes sahit olacak o yüzden mantiksiz.
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılYani böyle ayıp filan bişey mi?
- +1 yıl
Sey dedi o diyim mi ya of.. belki simdi sana basit gelir de ben garipsedim. nasil denilir bu. s
Soran+1 yılha gayret
- +1 yıl
Ya demiyorum ben onu
Soran+1 yılYapma ya çok yaklaşmıştın, yapabilirsin. Sen böyle yaptıkça gizemi daha çok artırıyorsun.
- +1 yıl
Bosver lutfen
. baska bisey bulalim..
Soran+1 yılHani ulu orta çıkmasın diyosan pastebin. com diye bir site var, oraya yaz. onaylayınca link çıkar. Onun yanında 8 karakterli harf dizisi olur. Onu yollarsın sadece. Araya laf girince kimse onunla uğraşmaz zaten.
Soran+1 yılTamam başka bir şey değil, bir şeyler de buluruz zaten. Ben sadece çok merak ettim cidden.
Soran+1 yılBu arada gerçekten diş macunu çok yaratıcıydı tebrik ediyorum.
- +1 yıl
Isrardan hoşlanmıyorym denilcek. bir sey olsa derim demekki degil. dsenin aklina ne geldi bulabildin mi baska biseyler
- +1 yıl
Sagol :d dis fircalarken aklima gelddi :Ddd
Soran+1 yılPeki tamam, beni yine kırdın. Bu gece de gözüme uyku girmiycek :(
Soran+1 yılValla burada kurban ben olduğum için pek mantıklı düşünemiyorum maalesef.
- +1 yıl
Ben yardimci olayim derken olamiyorsam soyle cidden kirma gibi bir amacim yok
Soran+1 yılHayır gerçekten yardım konusunda harikasın kesinlikle, o konuda ne kadar teşekkür etsem az. Ama merak işte bir de böyle söyliycekmiş yapıp söylemedin ya o beni bitirdi.
- +1 yıl
Soyleyemedim. ozur dilerim.
Soran+1 yılPeki o zaman napalım. Peki ona yakın eşdeğer bir şey gelir mi aklına. Çünkü madem bilemiyorum bari zorluk derecesini öğreneyim en azından.
Soran+1 yılGaliba biraz üzerine gittim, özür dilerim.
- +1 yıl
Gelmedi malesef. ben baska oneri gelirse yazarim iyi geceler
Soran+1 yıliyi geceler. Kardeşine de danış. Onda iyi potansiyel var
- +1 yıl
Olur da ayni soruyu hep soramam ki.
Soran+1 yılSen de haklısın ya, neyse diş macunu çok yaratıcıydı, ordan gidersen bence çok fazla şeyler bulabilirsin diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Aslinda zorluk derecesini sen belirlesen daha uygun olur
Soran+1 yılişte ne çok hard, ne çok soft, ama harda yakın diyelim
- +1 yıl
Sen ne yapmak istiyorsun
Soran+1 yılBen en az zararla kurtulmak istiyorum. Mesela diş macunu yuttu numarası yapar, sonra tükürürüm onu ben.
- +1 yıl
Tuzlu sicak su icirt demisti bir arkadas?
Soran+1 yılaha süper ya, harikasın bunu hemen ekliyorum listeye.
- +1 yıl
Tamam
Soran+1 yılEvet başka bulabildin mi, yarın sabahtan gerçekleşecek büyük ihtimal.
- +1 yıl
Hayir gelmedu dicektim ki. dariyi kaynatin kaziyip tanelerini tabaga bosaltin bool aci nar eksisii ketcap sıkın. ama cok bol. kusasi geliyor insanin:dd
bana -1 veren sahis pardon da noldu
d
Soran+1 yılDariyi bulduk da kaynatmasi kaldı :S ben dengelerim +1
- +1 yıl
Haklisin onu da o dusunsun :Dd gerek yoktu ama bence insanlar +1 verince -1 verncede soylemelii. d
Soran+1 yılBaşka bişey çıkmıyor mu en son, liste de yapamadım zaten
- +1 yıl
Bekle ben bir tekrar sorayim..
- +1 yıl
Bisey demiyor ek bisey yok..
Soran+1 yılNeyse o zaman, aklına bişey düşünce yazarsin buraya, çok sağol herşey için
- +1 yıl
Olur yarin icin kolay gelsin o gun bitsin de feraha cik ya
Soran+1 yılAynen :D
- +1 yıl
Idda noldu. ne yaptin merak ettim dee
Soran+1 yılvalla neler olmadı ki :o
- +1 yıl
kaç ay öncesi ya bu :Dd
Soran+1 yılbilmiyorum da bir 6 ay geçmiştir heralde :D
- +1 yıl
vay be yaşlandık... ee anlat bakalım. d
Soran+1 yılşimdi nasıl anlatsam
Soran+1 yılburada anlatılmaz ya
- +1 yıl
noldu ki anlat
Soran+1 yılağır şeyler oldu ya gerçekten, burada yazamam, insanlar tiksinir.
- +1 yıl
nasıl anlatcan ki
Soran+1 yılkurukafalı profil resmim var, soru cevaplıyorum, denk gelirsen bulursun, özelden anlatırım.
- +1 yıl
Peki boşver o zaman.
- +1 yıl
ona dikkat edemem ki hem
Soran+1 yılalttaki uzun postlardan birinde yazmıştım sanırım, bakabilirsin oradan, gerçekten niyetim kötü değil yani.
- +1 yıl
anlamadım kii
Soran+1 yılkafatası nın ingilizcesi ve bir düzine sayısını birleştir ara
- +1 yıl
yazdım çıkmadı. takip et istersen bildiri gelince mesaj atarım snra çıkarsın takipte.
Soran+1 yıltamam ettim
Soran+1 yılçok özür dilerim ya ufak bir işim çıktı, zamanlaması çok kötü oldu, çok çok özür dilerim.
Soran+1 yılbir afiş çalışmasının tasarımında sıkıntı olmuş da, acelesi varmış o yüzden yazamadım, tekrardan özür dilerim.
- +1 yıl
problem degil
merakm gitti zaten. iyi aksamlar
Soran+1 yıl:( :( :( peki
- +1 yıl
:)))
Soran+1 yıl:(:(:(:(:(:(:(
Soran+1 yılhiç merak etmemiştin dimi? :(
- +1 yıl
ettim de gereği yok..
Soran+1 yılPeki o zaman, şantaj yemistim de bu cuma tekrar olacak çünkü bu olanlar :( malum sömestr :( :( pff
- +1 yıl
konudan uzagim. anlamıyorum
+1 yılÖyle bir iddiaya girmen hata dostum, sen kaşınmışsın, kolay gelsin :):)
00 Yorumla
Ayaklarımı yıkatırdım la ben. Ya da yemek yaptırırdım...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Yanlış anlamayın, cinsel manada değilin açıklaması, cinsellikten soramıyorum gençler xper seviyem izin vermiyor olabilir mi? :))
12 Yorumla
Soran+1 yılkuzenim diyorum, ayıp be
işlerimi yaptırırdım ne yaptırıcam başka hazır istediğimi yaptıracak kişi bulmuşum bedavaya onu saçma sapan şeylere kullanmazdım :)
011 Yorumla
Soran+1 yılne işleri mesela?
Soran+1 yılçok mütevazı bir cevap kaldı seninki, bana olanlar karşısında...
Soran+1 yılkardeşin kaç yaşında ki, küçükse ezmeseydin çocuğu
Soran+1 yılhe iyi bari, neyse fazla zorlama çocuğu, bana olanları filan duyarsan biyerlerden sakın uygulama ona
Soran+1 yılheh tamam :)
+1 yılSen kölesin bulunduğum odadaki havayı soluma hakkın yok senin der gönderirdim :D
10 YorumlaBende öyle bir şans olacak var ya mahvederim seni 😄
012 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Soran+1 yılBiraz aç da bilelim.
Soran+1 yılBiraz verdiğin cevaplara baktım da, üşengeç ve feminist bir tipe benziyosun. fikirlerini duymak iyi olurdu.
Soran+1 yılama üşengeçsin kabul et :)
Soran+1 yılİşte ben de onu diyorum, böyle bir şansın olsa ne yapardın diye.
Soran+1 yılSanırım aklına gelen bir şey yok :)
- +1 yıl
Bu nasil resimdir ya guldurdun beni :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılayaklarimi yikamasini sonra da guzel kremle ovalamasini isterdim :)
63 Yorumla
Soran+1 yılDuyduklarımdan sonra çok naif kaldı valla :)
- +1 yıl
Gel Ben yaparım öperim o ayakları
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoyundururu cinsel organını tam vajınama 1 cm yakınına getittirir seni saatlerce oyle bekletırdım
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok panpa empati kuruyom
esaret hakkını iste panpa
10 YorumlaAğzına s*çar walla :D
00 YorumlaAyaklarımı yıkatırdım :)
00 YorumlaBişey düşünmekten önce böyle iddiaya girmezdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma kazanmam kesin gibi bişeydi ya :(
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNefesimi bile sana aldirirdim.. kolemsin cunku :)
20 Yorumla
+1 yılsırtıma masaj yaptırırdım sırtım çok ağrıyor :(
00 Yorumla
+1 yılAyaklarini yikat
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası