Romanımda güzel kurguladığım bi şehir var. Ticaret şehiri. Gemiler falan. Neyse bi karakter var. Fakir ama bilgili. Hammalcılık yaparak ailesine bakar. Birgün bir grup çingene bu şehre gelir ve sağda solda buldukları değerli gibi gözüken bazı şeyleri bu şehirde satar gider. Ama aralarında bi eşya vardır ki yıllar önce tarihe efsana olmuş bir eşya. Bu eşya karakter tarafindan farkedilir ve cüzi miktara bunu satın alır. Ve şehir şehir dolaşip kütüphanelerine bakarak araştırma yapar bi bakar kı bu eşya çok kıymetli bişey.
Size sorum şu. Hikayemde bu eşya ile olaylar başlayacak. Bir grup asker de bu eşyayı aramaktadır. Sizce bu eşya ne olmalıdır. Size sorum bu.
Romanım fantastik bir dünyada geçiyor bu ara da. Bana fikir verirmisiniz
Size sorum şu. Hikayemde bu eşya ile olaylar başlayacak. Bir grup asker de bu eşyayı aramaktadır. Sizce bu eşya ne olmalıdır. Size sorum bu.
Romanım fantastik bir dünyada geçiyor bu ara da. Bana fikir verirmisiniz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Başka bir boyuta açılan kapının üç farklı parçası olabilir. Her parçanın arayışında tehlikeli tuzaklar ve aksiyon dolu kesitler falan da olur.
Ben bi tac olarak düşündüm. Eskiden yıkılmış olan bir ülkenim kralının tacı. Bu tacı kullananlar karşi tarafın düşüncelerini görür ve yönetir. Bu kral halkını böyle yönetirmiş. Ama insanlığın birinci düşmanı olan bir kötü tarafından yıkılır. Ve tac kaybolur. Ben böyle yorumladım ama içime sinmedi
Ben de öyle düşündüm ama bunun gibi çok film gördüm
Benim söylediğim sıradan oldu demi
Evet öule oldu biraz
Yüzüklerin efendisine benzedi. Aklımda ve nıtlarımda bir sürü ülke var. Kake var. Ve yönetim şekli var. Ama aralsrında bi olay çıkartmak istiyorum.. ama ne
Bence söylediğim daha mantıklıydı
Ya güzel de bu filimlerde olan bişey değil mi
Kimsenin kolay aklına gelmeyecek bişey istiyorum aslında
bir grup askerin aradigi bir seyse devlet adamlariyla alakali bir nesne olabilir ya da atiyorum kaşıkcı elması (saraydan çalınmış gibisinden)
Ya saraydan çalinan bişey değil da eğer kötü birinin eline geçerse felaket olur. İyilik anlamında değil de sadece kötülük yapmak için kullanılan bir eşya. Ama ne. Ben bir tac olarak düşündüm. O tacı takan biri diğer insanların düşüncelerini anlar ve yönlendirebilir gibi yorumladım ama içime sinmedi
köstekli saat gibi antika gorunumlu bir esya da olabilir o zaman ilk aklima bu geldi
Olabilir evet. Ben biraz daha kapsamlı düşünmeyi tercih ederim. Bunları sadece fikir almak için sordum.. ama farklı bir eşya olmasını istiyorum. Tac bile sıradan geldi bana
Ne anlatıyon laa anlamadım
Roman yazıyorum tıkandım ve yardım istiyorum şimdi anladın mı
Kutsal kase olabilir
Sıradan olmadı mı
Süleyman’ın mührü
Fantastik istiyorum
Erdoğan posteri♿️♿️♿️
Radyo
Gramafon deseydin daha iyi espiri. olur du