Diğer Acı mısın yoksa tatlı mı, söyliyim mi? #GizemliStalkerSoruyor 🙊🙊? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 90 Yapay Zekaya Sor Kıymetli kardeşlerim, Gene %90'nınıza tatlısın diyeceğim soru ile karşınızdayım. Tatlısın dediklerime elimden geldiğince sebepleri ile beraber diyecem. Bakalım kimler acı kimler tatlıymış🙊🙊😳☺#GizemliStalker #AcılarTatlılarSaygılarımla,Gizemli Stalker Bu yorumlara kızmam gerekirken güldürüyor beni😀😀 Güncellemeler+1 yıl Soru niye diğer kısmına gitmiş:) Güncellemeler+1 yıl Sempatik misin yoksa antipatik mi, söyliyim mi? #GizemliStalkerSoruyor 🙊🙊? ↗ leziz soru Acı mısın yoksa tatlı mı, söyliyim mi? #GizemliStalkerSoruyor 🙊🙊? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
sweetdreams25 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl dis-moi... fransızca şimdi sen cahilsin türkçesi söyliyim " söyle " demekdemek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ah sweet senin şu sivri dillerin😀 sana yakışıyor ama.Sitedeki çoğu kişiye acı ama bana tatlı geliyorsun. Yorumla
Banlandırıldık Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Tatsız tuzsuz hissediyorum, ancak dondurma yedim. Ama dünyayı si**me takmıyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀😀 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Söyle tatlış 🐰 1 3 Yorumla Soran +1 yıl LovecezaM, tabiki tatlısın. Zirvelere oynarsın bu konuda LovecezaM +1 yıl benim için tatlış sensin 🐰Çok teşekkür ederim 🖤 Soran +1 yıl Bende teşekkür ederim :)
kanya Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl İkiside değilim ama söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İkiside değilsen nesin kanya?Ben sana tatlısın diyorum Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 811 cevap paylaştı. Tadıma bakmadan bilemezsin bebeğim bunu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oww liliSen kız istemeye giderken, kız evinde içilen tuzlu kahve gibisin. Tatlı ama acısın 😀 Yorumla -Lili- +1 yıl Ahaha daha sevimli tarif edilemezdi mdmmd Yorumla
hepsimi Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 840 cevap paylaştı. Tatlı olmaz diyetteyiz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Bu iyiydi Yorumla
Yıldızlıgelecek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Buyur söyle 😊 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Sizi fazla görmedim. Sadece tatlısın demekle yetinirim. Bir dahaki sorularimda detaylandırırım Yorumla
damesblanches Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sebep de isterim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen tatlısın. Sebebine gelecek olursak; sempatik geliyorsun bana, birde yaşına nazaran olgunsun Yorumla damesblanches +1 yıl Teşekkür ederim 😄 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ponçik, sen tatlısın tabiki. Bu sitenin neşe kaynaklarından birisisin
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 3 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Modlar almıştır Yorumla Soran +1 yıl Afra, sen tatlı birisin. Senin bionu çok seviyorum 😀😀 ayrıyetten karakterli bir insansın Yorumla Afraa2727 +1 yıl Teşekkür ederim yehüüğ sende de var karakter yalnız sezdim bunu Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Söyle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen tatlısın karamela. Sebebi ise karakterini beğeniyorum Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Saol ya😊 bu kadar beni kötüleyen bana iftira atan insanin içinde bu iyi geldi bak Yorumla Soran +1 yıl Gül geç karamela ciddiye alma :) Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Öyle yapıcam artık 😉🤷 Yorumla
ironkhasımova Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl hadi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen tatlı bir kardeşe benziyorsun Yorumla
üye645811 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Deee 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen acısın😀 geçen beynimi yaktın aklımda 😀😀 Yorumla üye645811 +1 yıl Lan djshdk sen baya gercekcisin olum maşallah maşallah nazar değmeye djsj Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Söyle bakalım :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevilen mavicik. Sen atletiksin Yorumla EmirAdakul +1 yıl kimse sevmesin beni yaa ciddiyim bro Yorumla Soran +1 yıl Niye küçük bey? Neden Yorumla EmirAdakul +1 yıl gizemli stalker değil misin bilmen gerek :D Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Söyleeehh 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Perso, Sitenin en sevilen üyeciklerinden birisin. Yani cevap belli ya Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Eevttt 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İddaa ediyorum bu kız sitede tatlılar arasında top3 te😀 Yorumla külllkedisi +1 yıl Ehehe tesekkurler gizlicigim sefyorum seni Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl yeap 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Soruların acı, görüşlerin tatlı. Düşünelim bakalım hangisi ağır basıyor 🤔 sorularının saçmalığı sankim😀 ama nedense bana sempatik geliyorsun. Sana tatlı diyelim Yorumla
1_neese Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedense senin acı olduğunu hissettim Yorumla 1_neese +1 yıl Bende bunu diyeceğini hissetmiştim jsnsahaaka Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 371 cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen tatlı birisin Yorumla Soran +1 yıl Sebebi. Karakterinin bana yakın olması Yorumla aloneenolaa +1 yıl Teşekkür ederiz Yorumla
nightsarepainfull Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Söyle 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen üşengeçsin. Üşengeç insanlar tatlı olur. Bendede var üşengeçlik kahretsin😀 sana tatlı diyelim Yorumla nightsarepainfull +1 yıl Yaaa teşekkür ederim. Sen de tatlısın 😂 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Diğer konusunda 503 cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet eğlenceli birisin. Size tatli denilebilir Yorumla
heyhandsomeioweuone Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Süle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Erkeğe tatlı demek tuhaf olur ya😁 sana delikanlı diyelim Yorumla
lilithauroraa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oww kindarsın. Sana acısın demek lazım Yorumla lilithauroraa +1 yıl teşekkürler Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sorularımın gülü metis tatlısın tabiki Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Teşekkür ederim djdjd Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Acı bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sebep nedir? Cevap verdin madem Yorumla lokomotif-portakal +1 yıl Acı severim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben ekşiyim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Görseldeki gizli senmisin😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama gerçekte soru işareti yok yüzümde onu shoplattım Yorumla Soran +1 yıl Off zeka küpü seni. Soruda paylaştığım görselde yorum yapan gizli sen misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hee yok ilk defa görüyom seni Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben senin acı ama tatlı belanım😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ok.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀😀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Söylesene. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tatliş bu senin tarzın sen olmalısın bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👱♀️🙄🤐 Yorumla Soran +1 yıl Bu sitede o ünvani verdiğim ilk kişisin tatliş 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eyw 😂 ağamm beğendiremediydin eheheh Yorumla
manyakmısınsen Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Beklemedeyiz 🙋♀️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Valla şimdi ne bileyim pek tanımıyorum. Tatlısınızdır heralde😀 Yorumla manyakmısınsen +1 yıl Tatlıyımdır evet :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
dis-moi... fransızca şimdi sen cahilsin türkçesi söyliyim " söyle " demekdemek
Ah sweet senin şu sivri dillerin😀 sana yakışıyor ama.
Sitedeki çoğu kişiye acı ama bana tatlı geliyorsun.
Tatsız tuzsuz hissediyorum, ancak dondurma yedim.
Ama dünyayı si**me takmıyorum.
😀😀😀
Söyle tatlış 🐰
LovecezaM, tabiki tatlısın. Zirvelere oynarsın bu konuda
benim için tatlış sensin 🐰
Çok teşekkür ederim 🖤
Bende teşekkür ederim :)
İkiside değilim ama söyle
İkiside değilsen nesin kanya?
Ben sana tatlısın diyorum
Tadıma bakmadan bilemezsin bebeğim bunu
Oww lili
Sen kız istemeye giderken, kız evinde içilen tuzlu kahve gibisin. Tatlı ama acısın 😀
Ahaha daha sevimli tarif edilemezdi mdmmd
Tatlı olmaz diyetteyiz
😀😀 Bu iyiydi
Buyur söyle 😊
Sizi fazla görmedim. Sadece tatlısın demekle yetinirim. Bir dahaki sorularimda detaylandırırım
Sebep de isterim
Sen tatlısın. Sebebine gelecek olursak; sempatik geliyorsun bana, birde yaşına nazaran olgunsun
Teşekkür ederim 😄
Söyle
Ponçik, sen tatlısın tabiki. Bu sitenin neşe kaynaklarından birisisin
Söyle
Modlar almıştır
Afra, sen tatlı birisin. Senin bionu çok seviyorum 😀😀 ayrıyetten karakterli bir insansın
Teşekkür ederim yehüüğ sende de var karakter yalnız sezdim bunu
Söyle
Sen tatlısın karamela. Sebebi ise karakterini beğeniyorum
Saol ya😊 bu kadar beni kötüleyen bana iftira atan insanin içinde bu iyi geldi bak
Gül geç karamela ciddiye alma :)
Öyle yapıcam artık 😉🤷
hadi
Sen tatlı bir kardeşe benziyorsun
Deee
Sen acısın😀 geçen beynimi yaktın aklımda 😀😀
Lan djshdk sen baya gercekcisin olum maşallah maşallah nazar değmeye djsj
Söyle bakalım :D
Sevilen mavicik. Sen atletiksin
kimse sevmesin beni yaa ciddiyim bro
Niye küçük bey? Neden
gizemli stalker değil misin bilmen gerek :D
Söyleeehh
Perso, Sitenin en sevilen üyeciklerinden birisin. Yani cevap belli ya
Eevttt
İddaa ediyorum bu kız sitede tatlılar arasında top3 te😀
Ehehe tesekkurler gizlicigim sefyorum seni
yeap
Soruların acı, görüşlerin tatlı. Düşünelim bakalım hangisi ağır basıyor 🤔 sorularının saçmalığı sankim😀 ama nedense bana sempatik geliyorsun. Sana tatlı diyelim
Söyle
Nedense senin acı olduğunu hissettim
Bende bunu diyeceğini hissetmiştim jsnsahaaka
Söyle bakalım
Sen tatlı birisin
Sebebi. Karakterinin bana yakın olması
Teşekkür ederiz
Söyle 😂
Sen üşengeçsin. Üşengeç insanlar tatlı olur. Bendede var üşengeçlik kahretsin😀 sana tatlı diyelim
Yaaa teşekkür ederim. Sen de tatlısın 😂
Söyle
Evet eğlenceli birisin. Size tatli denilebilir
Süle
Erkeğe tatlı demek tuhaf olur ya😁 sana delikanlı diyelim
söyle
Oww kindarsın. Sana acısın demek lazım
teşekkürler
Olur.
Sorularımın gülü metis tatlısın tabiki
Teşekkür ederim djdjd
Acı bence