Bende de yok normel lucifer izle yaz google ye 5 sezon biraz kötü içerik var ve konusuda pek hoş değil ama 1. Bölümü izle eğer seversen devamı gelir zaten ben sadece luvifer için izliyorum birde dedetif 😂 eğer sevmevsen marvel öneririm avencers , cab , iron man , spiderman
Hayır tabikide ya kim diyor ben kaç yüz tane gilm izledim googleden ilk defa duyuyorum bunu ayrıca cezayı biz değil yerse ancak siye sahibi yer onu yayınlayan onlar rahat ol 😌🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Benim de sıkılıyor valla doğru düzgün konuşacak birisi yok haklısın ruh hastası kaynıyor burası
Oyun indir oyun oyna iyi geliyor
Oyun sevmiyorum ya sıkıcı geliyor hepsi
Oyun da güzel insanlar denk geliyor belki bulursun arkadaş kendine olamaz mı yani..
Hangi oyun önerirsin
Ben aksiyon seviyorum, pubg falan güzel oyun aslında.. ben War games oynuyom ama oda kapanacak.. pubgye geçecem sonra
benim de sıkılıyor millete dondurma yiyek diyom gelen yok
Lucifer izledin mi
kesin izlemişsindir ama yinede soruyum dedim 😄
İzlemedim ama izlemişti düşünüyorum ama netflix yok bende nerden izleyecekmiş
Bende de yok normel lucifer izle yaz google ye 5 sezon biraz kötü içerik var ve konusuda pek hoş değil ama 1. Bölümü izle eğer seversen devamı gelir zaten ben sadece luvifer için izliyorum birde dedetif 😂 eğer sevmevsen marvel öneririm avencers , cab , iron man , spiderman
Google’dan izleyince ceza almam demi? Bazıları ceza diyor
Hayır tabikide ya kim diyor ben kaç yüz tane gilm izledim googleden ilk defa duyuyorum bunu ayrıca cezayı biz değil yerse ancak siye sahibi yer onu yayınlayan onlar rahat ol 😌🙂
Teşekkür ederim bakacam o zaman
Rica ederim 😌
Benimde sikin canim istersen gel kafa dagitalimm
Hayır dayı
Dayi derken cok ayip
Dayım yaşındasın neresi ayıp
Ne var bun da
Nası ne var bunda
Kimliksiz filmini izleyebilirsin. Güzeldi
Edelim insan gibi muhabbet
ax olsun mu fjfjfjü üstüne serpiştirelim
Olmasın