Bende de kangalim vardi akbaş dişi şu an 3 tane oldu erkek varken kirma olmasin diye es aradim ama bulamadim sivastan çiftlikten bir dişi buldum o vakte kadar araba iç lastiği falan ne geliyorsa akla denedim hatta elimle bile rahatlamasina yardimci oldum... Erkek köpekler bir şekilde kizanlarini atlattiriyorsun ama dişilerinki öyle değil dişiler bence erkeklerden daha zor kizan dönemleri :(
07 Yorumla- +1 yıl
Hadi yaaa çok üzüldüm :( benimde kopegimi otomobil ezmisti yasiyordu çok ugrastim ama fazla yasatamadim kavurga kirik beli kirik 2 ayak kirik di fazla aci çekiyordu veteriner duzelmez çok zor dedi onun o halini görünce uyutma karari aldik aksaray malaklisiydi 10 aylikti halada o kopegimin yerini dolduran bir kopek denk gelmedi. Şoförü elimden babam aldi nasil hirsla saldirdiysam artik babamda beni döverek aldi adami halada hincimi alamadim bir bulsam tekrar :(
En İyi Cevaplar
Evcil Hayvanlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bendede kız sibirya var keşke aynı şehirde olsaydık bende aynı dertten yanıyıyorm.
027 Yorumla- +1 yıl
D. bakır
Buda bzim Tarçın https://i.hizliresim.com/V27V6P.jpg - +1 yıl
https://i.hizliresim.com/kZDkv7.jpg buda benim oglum ice :)
- +1 yıl
çok asil oluyorlar ya duruşa bak bir :) https://i.hizliresim.com/5pvdDR.jpg
- +1 yıl
Kardesim kankal eğer saf kan ise büyüyünce iç güdüsel olarak saldirir kurtlarin , kokusunu hayatta sevmez kangalla es yaptirman çok güç saf kan ise tabi. Bu arada bende de k9 vardi bir turlu anlastiramadim k9 6 aylikti eğitimliydi simdi askeriyeye verdim narkotik eğitimi verdirmiştim orda daha ileri seviye öğrenmiş :) kopek sevgisi bir başka yaa
+1 yılHayır hayır hayıııır. Lütfen sokaktaki canları yem olarak kullanmayın. Bizler sokaktaki hayvan nüfusunu azaltmak istiyoruz olabildiğince. Sizler bir kısırlaştırmayı doğaya (hangi doğaya) aykırı, günah diye görüp sokaktaki nüfusu çoğaltırsanız esas bu yaptığınız günahtır
210 Yorumla- +1 yıl
Hanımefendi köpeğimi kısırtastırmak istemiyorum bu benim tercihim. sokak köpekleri ile de ilişki kurmasını engelliyorum. şimdi ben bu konunun neresindeyim size göre? Yavrusu olsun istiyorum ilerleyen zamanlarda. benim oğluma da karar verdiğimizde doğacak yavrularımıza da bakabilecek durumum ve ortamım var?
- +1 yıl
Ay hemen sert çıkmasa biri şaşırıcam. Size demedim hanımefendi. Sokak köpeğiyle çiftleştir diyenlere dedim. Neyse bilginiz olsun bir köpek 6 ayda bir çiftleşmesi gerekir. Yoksa bu azgınlık, sapkınlık veya saldırganlığa dönüşebilir. Yılda 2 kere çiftleştirip o yavrulara bakabileceğinizi cidden düşünüyor musunuz? Husky çiftliği kurmak daha mantıklı olabilir bunun yerine
- +1 yıl
Eleştiriniz bana degilse kısırlastır diyen insanların yorumlarına cevap verdiginizi belirtseydiniz alnmazdım üzerime. Sert çıktığımı da düşünmüyorum. ben hep köpeklerle büyüdm emin olun en az sizin kadar biliyorum.2 kez çiftleştiedim ben sorumluluğuma ne giriyorsa yaptım sokağa da salmadım yavruları, bakma ortamı Olan bakacağını bildigim arkadaşlarıma hediye ettim. imkanım elverirse çiftliğini de kurarım:)
- +1 yıl
Keşke bende çiftlik kurabilsem. Durumunuz varsa ne güzel. Ben kısırlaştırmanız tarafındayım. Yani şöyle düşünelim her çiftleşmede 6 yavru çıksa yılda 12 yavru. Hayvanın ömrü (minimum değerleri diyorum alınmayın) 10 yıl olsa 7 yıl çiftleşse 84 yavru. Ki köpeğiniz normal yaşayıp 15 yaşına kadar gelirse barınaktaki köpek sayısını geçen bir rakama ulaşır. Ben insanların köpeklerini barınaktan almasından yanayım. O yüzden kısırlaştırmak en iyisi. Tabi tercih sizin
- +1 yıl
He bir kere çiftleştirip kısırlaştıracaksınız yaniii?
- +1 yıl
Ay başın sağolsun. Öyle yapman daha iyi olur o zaman
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
Hormon bastırıcı iğneler var ama çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Kısırlaştırmazsan, her defasında çiftleşmezse saldırganlaşır Husky olsa bile
04 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
İllaki bulursun ayni cinsten bir köpek, zamanı gelmişse o isi yapması gerekiyor kopwrklerin biliyorsun dimi? Bir şekilde halletmesi gerekiyor. olmadı veterinere götürüp bir dünya para verip halk edeceksin.
ya da en son çare sen kendin eliyle boşaltıp rahatlatacaksin tiskinmem dersen.
Aksi halde kopek hırçınlığı bırak ısırıp kaçar gider haberin olsun02 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbenim oğlum en son 2 ay önce es almasına rağmen hala istekli erkek köpeklerin istekleri bitmiyor arkadaş yolda yanımzda. Hatun geciyor kız tam yanımızdan gecerken burnunu kaldırıp hafif geriye atıor kızı kokluor eger o kız regl ise yandk hemen dönüyor kıza doğru tüm gücüyle çekiyor beni havlıyor falan shsdfgsggfff
08 Yorumla- +1 yıl
Amerikan staff ve pitbull melezi..
- +1 yıl
Bu arada petarkadas. com bir bakmanı tavsiye ederm belki oradan oğluna bir eş bulabilirsn.
- +1 yıl
Hyr aslnda staffler insancıllardr.. Üretildiklerinde stafflar show köpeği pitbullar ise dövüş köpeği olarak kullanılmışlar zaten her ikisinindr dna'sı aynı sadece pitbull üzerinde oynayan amerikalılar daha iri olan staffı geliştirmişler ve daha sıska olanları öldürmüşlerdir stafflar cocukk bakımlarında da kullanılır bnce bir staff bir pitbull dan daha iyi.. benim bu her iki cinsn kırmasını seçmiş olmam ise kırmalar her anlamda daha dayanıklı olurlar.. Kırma olmayan bir köpekten daha uzun yaşarlar..
- +1 yıl
Ahshshj ciddi misin? Adama bak yaa bildgin köpek genelevi işletiyor :D
Husky bendede vardı 2 yasinda ciftlestircektik bizde bulamadik kopek kustuydu bana döndü artık beni s*kcek zannettim saldim kopegi vurmuştur mala sonra geldiginde yuruyemiyordu hayvan ya sokak kopegiyle ciftlestir ya da bacagini ver veya mastürbasyon yap :)
22 Yorumla"Erkek olduğu için sürekli bir çiftleşme istegi." cinsiyet ayrımcılığı var dişi köpek kuyruk sallamasa hayatta yapmaz o akıllıdır resmen erkekler abaza dedi uuu ayıp biz desek neler derler hakaret içeyor bu soru kaldırılsın ahsgdha internette siteleri vardı köpekleri için eş arıyorlar bir araştır derim
16 Yorumla- +1 yıl
Cok güldüm sagol ya :D
- +1 yıl
:)))
Evcil Hayvanlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir dişi bulamıyorsun ve kısırlaştırmak da istemiyorsun. Ne bileyim köpekler bacaklarla falan uğraşırlar bırak öyle biraz daha sakinleşir belki dicem ama mantıksız geldi şu an bilmiyorum ya kusura bakma kardşeim.
13 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 11,8b cevap paylaştı. Köpeğe bakacaksan hakkını vereceksin. Ne demek kısırlaştırmak. Onun doğasını yaşamasına izin vermelisin.
00 Yorumla
+1 yılbendede dişi cocker var ama 4 yaşında daha tık yok bir cocker bulamıyorum
05 Yorumla- +1 yıl
yaaa onlarla kardeşim ilgileniyoda daha hiç çeftleşmedi
- +1 yıl
yok istekli ama yani erkek köpek görünce erkek olan değilde bizimki atlıyo hemen üstüne
Madem çiftleştiremeyecektin bari kısırlaştırsaydın hem sağlığı açısından da iyi olurdu, internet üzerinden araştır derim, facebook falan illaki vardır huskysi olan çiftleştirirsin onunla.
00 YorumlaYa 1yasından sonra çiftleşmedi mi hiç saldırgan asabi olur
09 Yorumla
+1 yılYani yanlis anlamayın ama bir muddet dısarda besleyin ve eski. Arac ic lastigi verin bi. Kac gun dısarda oynasın.
15 Yorumla- +1 yıl
Bu onun ciflesme istegini karsılar
- +1 yıl
Onemli degil dslsi olmayan cins kopeklere bunu yapardık
köpekler için masaj salonu yok mu :D
hayvan barınağına götür, ordan bulsun kendine bitane, işini halletsin :D011 Yorumla- +1 yıl
Ilgi ve kucak ırkı bu. yapacagını düşünüyorsan evet ama sunu bil komut almıyor Zeki bir köpek degil eğitime yollaman şart. komşu rahatsızlığı diye bir durum yok gayet sakinler. ancak 3 hafta önce bizim arka komşunun çoban köpeğine asit dökmüşler kalanında benim oğluma:( tırnakları ve burnunda yanık olmuş kaçana kadar. yani INSAN olan bir yerde bütüyebilirsin..
Evcil Hayvanlar konusunda 10,7b cevap paylaştı. İlla Huskyle ciftlestirme yok mu bir disi Golden veya Alman Kurdu olan tanidigin, ya da ilanlar var.
01 Yorumla- +1 yıl
ilandan buldum bir kez, ciftleştirdik 8 yavrumuz oldu ama diger köpeğin sahibi --yavru istemememiş olmama ragmen-- yavrularının öldügünü falan söyledi. o yuzden internet ilanına sıcak bakmıyorum. alman kurdumuz var yan komşuda ama 2 yasından önce çiftleşirse kalça kemigi kırılıyor o ırkın..
+1 yılyardımcı olsana sen ciddiyim avrupada böyle yapan çok kişi var :)
14 Yorumla- +1 yıl
neden.. o zaman bir 50 kağıt ver ucuz bir hayat kadını tut :D şaka sanma ciddiyim bu konuda :D
- +1 yıl
ciddiyim :D avrupada böyle yapıyor insanlar :D hatta kadının biri köpeğine eteğinin altından yalatırken video atmşdı :D p. rno değil gerçek video yani :D bunlar olmaz şeyler değil :D aç hayvancağızı rahatlat :D
+1 yıleline eldiveni giy saksuka yaptır hayvana iyice sıvazla rahatlat yazık onunkide can düşünsene biraz cok agrı yapar anlayamazsın
13 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum nasil bir yerde yasiyorsun ama sokaga sal istersen o isini gorur gelir ha calarlar flan diyorsan yapicak bisey yok ya gelin bulucan ya da aldirican toplari
+1 yılinsanların köpeklerini dolaştırdıkları yeşil alan vs vars götür oralarda sal, bakar çaresine,
05 Yorumla- +1 yıl
başı boş bırak demedim yine başında duracaksın ayrı :D genç kızlara saldırması çok enteresan, nefes alsın misaline dönmüş sanırım seninki :D
- +1 yıl
kendine dikkat et :) başka söyleyebileceğim bişey yok sanırım :D
+1 yılVeterinerlere sorabilirsin onlara çok dişi geliyor olabilir :)
01 Yorumla
+1 yılBiraz şekerli bişeyler ver çok verme Kahve köpüğü gibi mesela pamps
08 Yorumla- +1 yıl
Köpekler doğuştan Şeker ve tansiyon hastasıdır benimde köpeğim var profil fotografımda gözüktüğü üzere Çok vermemek Kaydesi ile Az bişey verseniz yeterli olucaktır Eğer çiftleştirmiyicekseniz Kısırlaştırınız.
- +1 yıl
2,5 yaşında ve bir kaç seneye yavurusu olsun istiyorsun yakın zamanda çifleşmezse ileri zamanlarda hiç yavruları olmaz benden dimesi
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Kardeşim bana mı öğretiyorsun köpekleri? Şeker hastası die uyardım en başında Az bişey vermekten bişey olmaz
- Evcil Hayvanlar konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılSokaktan kısır bir köpek bul onunla eşleştir 1 sene idare eder
01 Yorumla
+1 yılBence ona göre bir dışı araştırıp bul yazık hayvana
07 Yorumla- +1 yıl
Sana niye yazık ki ;)
- +1 yıl
:( bulman şart bebeğim istersen barınağA bırak o hayvan azmis durmaz daha
- +1 yıl
O zaman birlikte intihar edin aklıma başka bir şey gelmedi kank :)
can bu hayvanında canı ceker sen örnek göster ama elletme taktığiğ yapıcan hayvana olmazzzz
bul bı gelın hav hav oğluna
bızım nasıl canımız ceker onuda öyle dusun;)01 YorumlaBenimki sokakta dolaşıp eş arıyordu :( Tenhalarda yakaladığımı bilirim.
01 Yorumla
+1 yılBENDE LUCY Yİ TUTAMIYORUM. DİŞİ köpek bana kerkiniyor =D
012 Yorumla- +1 yıl
yapcak bişey yok. mevsimi değil. yavrular hasta olur. baharda çiftleştircez.
- +1 yıl
yemek veremiyorum ya. bide golden olacak.
- +1 yıl
niye =)
- +1 yıl
aynı benim lucy işte =) elinden geldiğince gezdir. demekki sıkılıyor köpek.
- +1 yıl
oynaş arıyo o köpek. oyuncak falan ver dişlesin =)
- +1 yıl
=) =)=)
Kisirlastirma cinsini bulmak zorunda değilsin birak o eşini bulur
020 YorumlaYurtdışında bunun için köpek otelleri vardı, Türkiye'de var mı bilmiyorum. Araştırmak lazım.
01 Yorumla
+1 yıleğer dişi bir köpek bulmakta zorlanıyorsan, giyeceksin bulaşık eldivenini... :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSokağa çıkıp bir köşeye pusuya yatiyosun gecen dişi köpekleri yemle filan kandırıp seninkiyle ayni odaya kitliyosun ondan sonra evi terkediyosunn :D
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHangi şehir ki :D
Cevap sahibi+1 yılİstanbul dan gonderek sana bir tane dişi :D
Cevap sahibi+1 yılburada çok görüyorum ya zamanında almış millet bakamynca sokağa atmışlar nımıssızlar
Veternerlere sorabilirsin. bir yol gosterirler sana
00 Yorumlaelinle yardımcı ol sende rahatlasın ya da dişi bul hangisini istiyosan gerçekden diyorum
03 YorumlaYazıktır ya cinsellik onunda hakkı yapma kısırlaştırma
01 YorumlaCiftlesme istegi var diyince sana sariyor zannettim :-)
00 YorumlaBizim burdaki köpekler kedilere sarkıyo banda göz atan oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacağını uzat farkı anlamaz. köpekler östrojen hormonunun verdiği kokuyu alırlar. 1-2 hafta yeter kafan rahat olur^^
00 Yorumlainsanlar çiftleşmek istemiyomu onunda istemesi normal hemen çiftleştir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa kıyamam bulmaya çalış bence yemeden içmeden kesilmiş ben olsam bulurdum
11 Yorumla- +1 yıl
Elinle mast ur.. N yapsın, rahatlar.
+1 yılÇifleştirmeden başka şansın yok :D
15 Yorumla- +1 yıl
İlla husky olması şart değil ki.
- +1 yıl
Genelde dişi bulmak kolaydır aslında ama bilemedim şimdi. Neyse inşallah bulursun. İnşallah husky mutlu olur :D
- Evcil Hayvanlar konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılveterinere git o bulur
05 Yorumla- +1 yıl
yemeğine şap atın :) ilan verebilirsiniz
- +1 yıl
Haklısın abuk subuk bir tip çıkabilir
+1 yılseninde canın çiftleşme çekmiş sanırım
010 Yorumla- +1 yıl
bendede daha çiftleşme istegi varda onu dedim
- +1 yıl
ahahah lafı koymuşsun arkadaşım helal ;)
- +1 yıl
soran arkadaş sana demiştim, yoksa ki lafı koyan bu ihtiyar falan değil
- +1 yıl
baştan dedim zaten ben iyi koyarım diye anlamadı salak
- +1 yıl
meledirim seni oda yetmez köpegine saldırırım...)))
- +1 yıl
Ya hayır "amca git ibadet et sen cok ömrün kalmamıs gibi, uğraşma fani işlerle!!" diyerek lafı koyan soran arkadaş olmuş :) l*n dayı kusura bakma ama iğrenç bir insansın yemin ediyorum. Ne tür pisliksin sen?
hhaha getir bizim paşa var golden :D
11 YorumlaDikkatli ol maazallah sana flan sarkar :D
11 Yorumlaİlaçları var canım :)
03 YorumlaSogum kontrol ilaci verebilirsin.
04 Yorumlabulamıyosan sal o bulur
019 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılElinle mast... N yap ona iyi gelir.
00 Yorumla Hahahh kopege bak yaa :D
00 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 456 cevap paylaştı. Köpeğe osbir çektirmek nedir ya ahaha :D yarıldım
01 YorumlaHayvana eziyet ediyonuz zevkiniz icin
03 Yorumla
+1 yılKendini ver onaaaa 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonuya sen bir el at, mutlu et hayvanı
00 Yorumla
+1 yılazmıs köpeğin çiftleştir bir sekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirakcan bacaginla oynascak artik
10 Yorumla
+1 yılşişme köpek yok mu
12 Yorumla- +1 yıl