Astroloji & Burçlar Kalça açıkta kalınca kötü rüya mı görülür? knksen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Kicinizi kapatmadan yatmayın Güncellemeler+1 yıl Kıc yazmıştım KS kalça diye cevirmis Kalça açıkta kalınca kötü rüya mı görülür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SaçmaGüzel Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 34% Oğlak +1 yıl Ben 2 kere üstüme t shirt giymedim yattım. Sıcak diye bir kabus gördüm anlatamam sakat 1 4 Yorumla Leyla_79 İkizler +1 yıl Bı an imandan çıkar gibi oldum ama geri geldim Yorumla SaçmaGüzel Oğlak +1 yıl Ben öldüğümü gördüm sonra tekrar dirildim beni keleşle delik deşik ettiler bir sürü insan düşün Yorumla knksen Koç +1 yıl Tobe yarabbim Yorumla SaçmaGüzel Oğlak +1 yıl Sen düşün gerisini Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yaaaa salonda uyudum oğlumda gelmiş cam açık. Sabah abime para götürüyorsum 800 bin TL paraya bak 🤣 1 0 Yorumla
SiriustarX Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Yengeç +1 yıl En iyisi gece yatmadan önce kendini mumyalatmak her türlü açılıyor çünkü 2 2 Yorumla knksen Koç +1 yıl Lspspzpd Yorumla SiriustarX Yengeç +1 yıl Shanwhshahshshd Yorumla
Vasıl-ıYâr Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 73% Başak +1 yıl Ne kadar da nazik ifade etmişsin. 😄Bu sadece uçuk rüya görenler için söylenen bir söz, gerçekliği yok. 0 4 Yorumla Vasıl-ıYâr Başak +1 yıl Detaya ve güncellemeye bakınca fikrim değişti, tamam. Yorumla knksen Koç +1 yıl Kalça ne ya Yorumla Vasıl-ıYâr Başak +1 yıl Güncellemeye şey yazsana; hepiniz mı kıçı açık uyuyorsunuz diye. 😄 Yorumla knksen Koç +1 yıl Skskso Yorumla
ismimivermekistememm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Oğlak +1 yıl He abicim bi ara açık bıraktım götümü deccal ısırmıştı töbe yarabbi yok öyle bir şey 1 11 Yorumla knksen Koç +1 yıl Kabus gormuyonmu Yorumla ismimivermekistememm Oğlak +1 yıl Hayır çıplak yatıyorum genelde Yorumla knksen Koç +1 yıl Allala Yorumla Leyla_79 İkizler +1 yıl Deccali baştan çıkarmak için mi xjsvsksvsksv Yorumla ismimivermekistememm Oğlak +1 yıl Aynen aynen 7 milyar insandan en çok benimkini istiyor Yorumla Leyla_79 İkizler +1 yıl Öyle deme belki sana aşık oldu onunda duyguları var alınıyo ama Yorumla ismimivermekistememm Oğlak +1 yıl Ben Allahı seviyorum (çarpılmayız inşallah) Yorumla Leyla_79 İkizler +1 yıl Varya şu an kalbi kırıldı oysaki akşam seni istemeye gelecektik Yorumla knksen Koç +1 yıl Agabe Yorumla ismimivermekistememm Oğlak +1 yıl Şeytan işi bıraksa cehenneme gidenler ne yapacak acaba ulan uykum gelmişti kaçtı yine Yorumla Leyla_79 İkizler +1 yıl Boş boş şeyler düşünürken ben sgjssgsjsg Yorumla
Lucifan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% Koç +1 yıl Evet ama kötü rüya görmüyorum saçma rüya görüyorum. Bi ara açık kalmış işte rüyamda golf sopasıyla beyzbol oynuyordum. 0 0 Yorumla
Emrekurtt06 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 88% İkizler +1 yıl Evet göt sırt pek kalmamali. Ben çok ictigimde kabus goruyorum. Bı de çok yediğimde. 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% İkizler +1 yıl Hayır Kötü Rüya Görmez İyi Rüya Görür 1 2 Yorumla knksen Koç +1 yıl Alala Yorumla RıfatŞen İkizler +1 yıl Benim Kıçım Açık Yatıyorum Hep İyi Rüyalar Görüyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Millet artik gunduz bile kalca acikta dolasiyor. Gece kapattiklarini sanmiyorum 2 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 503 cevap paylaştı. Demek ki hep ondan kabus görüyorum 😂 3 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 580 cevap paylaştı. Evet öyle olur. Büyüklerimizden öğrendim bende. 1 0 Yorumla
ÖpeyimDeGeçsin Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% Balık +1 yıl Ne alaka yaa bu sıcakta bir şey örtmüyorsakk 0 0 Yorumla
ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% Başak +1 yıl Bizim için güzel rüya ama sizin için bilemem gasdg 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 49,7b cevap paylaştı. Hep açık 1 0 Yorumla
djhdhb Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Boğa +1 yıl Ne gibi ruya gördün 0 3 Yorumla Leyla_79 İkizler +1 yıl Acaba... Yorumla Leyla_79 İkizler +1 yıl Abicim yavaş beeeeğ Yorumla djhdhb Boğa +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ben 2 kere üstüme t shirt giymedim yattım. Sıcak diye bir kabus gördüm anlatamam sakat
Bı an imandan çıkar gibi oldum ama geri geldim
Ben öldüğümü gördüm sonra tekrar dirildim beni keleşle delik deşik ettiler bir sürü insan düşün
Tobe yarabbim
Sen düşün gerisini
Yaaaa salonda uyudum oğlumda gelmiş cam açık. Sabah abime para götürüyorsum 800 bin TL paraya bak 🤣
En iyisi gece yatmadan önce kendini mumyalatmak her türlü açılıyor çünkü
Lspspzpd
Shanwhshahshshd
Ne kadar da nazik ifade etmişsin. 😄
Bu sadece uçuk rüya görenler için söylenen bir söz, gerçekliği yok.
Detaya ve güncellemeye bakınca fikrim değişti, tamam.
Kalça ne ya
Güncellemeye şey yazsana; hepiniz mı kıçı açık uyuyorsunuz diye. 😄
Skskso
He abicim bi ara açık bıraktım götümü deccal ısırmıştı töbe yarabbi yok öyle bir şey
Kabus gormuyonmu
Hayır çıplak yatıyorum genelde
Allala
Deccali baştan çıkarmak için mi xjsvsksvsksv
Aynen aynen 7 milyar insandan en çok benimkini istiyor
Öyle deme belki sana aşık oldu onunda duyguları var alınıyo ama
Ben Allahı seviyorum (çarpılmayız inşallah)
Varya şu an kalbi kırıldı oysaki akşam seni istemeye gelecektik
Agabe
Şeytan işi bıraksa cehenneme gidenler ne yapacak acaba ulan uykum gelmişti kaçtı yine
Boş boş şeyler düşünürken ben sgjssgsjsg
Evet ama kötü rüya görmüyorum saçma rüya görüyorum. Bi ara açık kalmış işte rüyamda golf sopasıyla beyzbol oynuyordum.
Evet göt sırt pek kalmamali. Ben çok ictigimde kabus goruyorum. Bı de çok yediğimde.
Hayır Kötü Rüya Görmez İyi Rüya Görür
Alala
Benim Kıçım Açık Yatıyorum Hep İyi Rüyalar Görüyorum
Millet artik gunduz bile kalca acikta dolasiyor. Gece kapattiklarini sanmiyorum
Demek ki hep ondan kabus görüyorum 😂
Evet öyle olur. Büyüklerimizden öğrendim bende.
Genelde evet knk öyle derler😁
Alakası yok. Denenmiştir.
Ne alaka yaa bu sıcakta bir şey örtmüyorsakk
Bizim için güzel rüya ama sizin için bilemem gasdg
Evet bunuda benden öğrendiniz tüm KS
kesinlikle..
kıç kapalı olacak..
Öyle şeyler derler
benim hep açık 😏
Bilmiyorum denemedim
İnanmıyorum
Ne alaka yav