Arkadaşlar üniversiteden bir kız facebookdan beni görüp begenip ekledi. Ve telden konusuyoruz ama bir sorum var?

Şimdi ben bu boy konusunu çok takan birisiyim. Normalde yakışıklıyım görüldüğü üzere facebookdan sadece yüzümü gören kızların çoğu aynı yönde düşünüyorlar. Ama benim boy 170 cm :D

Ve bu kızın boyunu bilmiyorum. Genelde izmirin kızları uzun oluyo. Ve benimde başıma kötü bir olay gelmişti birdaha aynısı olmasından korkuyorum. Başıma gelen olay şuydu.

kısa anlatcam.
Ben ankarada bir kızla konuşuyordum.3 ay kadar konuştuk ve sonunda buluşmaya karar verdik. kız beni nasıl övüyo nasıl. sonra zafer çarsısında buluştuk ve kız benden uzundu.180 boyundaydı. Gelmedim ben sen evine dön diye mesaj attı. sonra yalvar yakar itiraf ettirdim. gelmiş ve bana attıgı mesaj suydu. sen çok küçüksün ya olmaz.
Nasıl gururum yıkıldı anlatamam. İlk sevgilim olacaktı ama yaklaşık o olaydan bir sene geçti ve hiçbir kızla sevgili olmadım.

Ve şimdide aynı şey başıma gelir diye korkuyorum. Yani gelirse daha mı kötü olurum ki?

Birde aklıma şöyle birşey geldi. Bu kız gerçekten beni beğendiyse bunu şu şekilde anlarım gibi.
Buna mesaj atsam benim boyum 150 cm diye :D acaba tepkisi ne olur? :D

Sizce ne yapmalıyım?
işin açıkcası çok ama çok korkuyorum. çünkü aylarca evde tek başına ağladım. yalnız yaşıyorum üstelik.
Arkadaşlar üniversiteden bir kız facebookdan beni görüp begenip ekledi. Ve telden konusuyoruz ama bir sorum var?