Giden Sevgiliye Okunacak Dua
Giden sevgilinizin size geri dönmesini istiyorsanız, ilk olarak abdest almalısınız. Abdest aldıktan sonra sessiz bir odaya gidiniz. Daha sonra kıbleye dönecek şekilde bağlaç kurup yere oturunuz. Ardından niyetler edilip aşağıda verilen dua okunmalıdır:
Bismillahirrahmanirrahıym.
Allahümmec’al li min emri haza ferecen ve mahrecen inneke ala külli şey’in kadiyr. Allahümme rabbe ibrahiyme ve musa ve rabbe ishaka ve ya’kube ve ıysa ve rabbe cebraiyle ve mikaiyle ve israfiyle ve azraiyle ve münzilet tevrate vel’inciyle vezzebüre vel fürkanel azıymi erini fi menami ma tera li fiyhil hayre vel’aserat. tevekkel ya cibriylü ente ve a’vanüke bihakkıl aziyzil cebbaril keriymil vehhabil hahhari allahümme elkı mahabbeti fatma ibni ömer fi kalbin ayşe binti zehra bihakkı maliki yevmiddiyni ve bihakkıl hayyil kayyümil vahıdil ehad ve tevekkel ya israfiylü ente ve a’vanike ve elki mahabbete fatma ibni ömer fi kalbin ayşe binti zehra bihakkı iyyake na’büdü ve iyyake neste’ıynü ve bi hakkıl melikil muktediril mukaddimel müdi’ül müıydü tevekkel ya rü kıyaiyl ente ve a’vanike velkav mahabbete fatma ibni ömer fi kalbin ayşe binti zehra allahümme inni eselüke bihakkı nebiyyike muhammedin sallallahü teala aleyhi ve selleme ve bihurmeti hazihis süretiş şerifeti en takdı haceti bilütfike ve bifazlike ya allahü ya Allahü ya Allah.
Kimisi de demiş ki fatma ibni ömer yazan yere annesinin ve onun adını koyarak oku ayşe binti zehra yazan yere de kendi annen ile kendi adını koyarak oku demiş ama bu büyüye girmiyor mu? Ben duayı olduğu gibi okuyorum sadece çünkü ömer ve zehranın aşkı gibi güzel olsun güzel muhabbet olsun anlamına geliyor dua diye tahmin ediyorum. Bana denilen gibi okuyamıyorum duayı büyüye girmesinden korkuyorum. Ve duanın başında ve sonunda Allahım sen o benim için hayırlı ise bizi birbirimize kavuştur hayırsızsa kavuşturma. Bu dua hayırlı bir dua ise kabul et hayırsız bir dua ise kabul etme diyorum. Size büyü mü yapıyorum bilmeden?
Giden sevgilinizin size geri dönmesini istiyorsanız, ilk olarak abdest almalısınız. Abdest aldıktan sonra sessiz bir odaya gidiniz. Daha sonra kıbleye dönecek şekilde bağlaç kurup yere oturunuz. Ardından niyetler edilip aşağıda verilen dua okunmalıdır:
Bismillahirrahmanirrahıym.
Allahümmec’al li min emri haza ferecen ve mahrecen inneke ala külli şey’in kadiyr. Allahümme rabbe ibrahiyme ve musa ve rabbe ishaka ve ya’kube ve ıysa ve rabbe cebraiyle ve mikaiyle ve israfiyle ve azraiyle ve münzilet tevrate vel’inciyle vezzebüre vel fürkanel azıymi erini fi menami ma tera li fiyhil hayre vel’aserat. tevekkel ya cibriylü ente ve a’vanüke bihakkıl aziyzil cebbaril keriymil vehhabil hahhari allahümme elkı mahabbeti fatma ibni ömer fi kalbin ayşe binti zehra bihakkı maliki yevmiddiyni ve bihakkıl hayyil kayyümil vahıdil ehad ve tevekkel ya israfiylü ente ve a’vanike ve elki mahabbete fatma ibni ömer fi kalbin ayşe binti zehra bihakkı iyyake na’büdü ve iyyake neste’ıynü ve bi hakkıl melikil muktediril mukaddimel müdi’ül müıydü tevekkel ya rü kıyaiyl ente ve a’vanike velkav mahabbete fatma ibni ömer fi kalbin ayşe binti zehra allahümme inni eselüke bihakkı nebiyyike muhammedin sallallahü teala aleyhi ve selleme ve bihurmeti hazihis süretiş şerifeti en takdı haceti bilütfike ve bifazlike ya allahü ya Allahü ya Allah.
Kimisi de demiş ki fatma ibni ömer yazan yere annesinin ve onun adını koyarak oku ayşe binti zehra yazan yere de kendi annen ile kendi adını koyarak oku demiş ama bu büyüye girmiyor mu? Ben duayı olduğu gibi okuyorum sadece çünkü ömer ve zehranın aşkı gibi güzel olsun güzel muhabbet olsun anlamına geliyor dua diye tahmin ediyorum. Bana denilen gibi okuyamıyorum duayı büyüye girmesinden korkuyorum. Ve duanın başında ve sonunda Allahım sen o benim için hayırlı ise bizi birbirimize kavuştur hayırsızsa kavuşturma. Bu dua hayırlı bir dua ise kabul et hayırsız bir dua ise kabul etme diyorum. Size büyü mü yapıyorum bilmeden?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Giden gitmiştir geri gelmesi için uğraşmam. Gelse yine gider ve bu tür şeylere itibar etme
İşte sizin gibi empati kuramayan insanlardan nefret ediyorum. Ne kadar acı çektiğini bilmeden insanın vır vır mıy mıy konuşuyorsunuz ancak. Ben de burada sorulara cevap veriyorum. Ama bilmediğim vey ilgilenmediğim bir konu ise boş cevap verip konu sahibini boşuna oyalamıyorum ilgilenmiyorum bile. Sana bazı sayfa linkleri atayım. Eski sevgilisiyle mahkemelik olup evlenen de var. Normal ayrılıp seneler sonra evlenen de
Acı çeken tek kişi sne değilsin benim durumumu bilmeden yorum yapma istersen. Senin anlattığından daha beterini yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum
Dertleşmek istersen buradayım ve hazırım.
Burdan anlatamam
Hiç bilmiyorum orda yazılanlar önemli arapça bilen birileri varsa okut ama şimdi dua adı altında büyü değilde cin daveti yazan bi çok kişi var dikkatli ol
Teşekkür ederim
Rica ederim böyle büyü olmaz bu arada büyü için malzemeler gereklidir illaki bu cin daveti olur cin çağırma olur vs vs ya da gerçekten duadır bilemezsin yinede okuma aslı astarı ne öğren
5 gündür okuyorum Allahtan hayırlı bir dua ise kabul et allahım hayırsızsa etme dedim pişman oldum daha da okumayı düşünmüyorum bugün sondu. Zaten tuhaf bir rüya gördüm.
Rüya gördüysen o dua değildir bırak
Ki bende dua olmadığını düşünüyorum
Umarım herhangi bi cini çağırmamışsındır keşke okumadan önce bi cami hocasına falan gösterseydin
Şöyle düşündüm Allaha her okuyuşumda hayırlı dua ise kabul et hayırsız ise etme dediğim için büyüyse de büyüyü önlediğimi düşündüm. bugün geldi aklıma işte
Anladım sen yinede devam etme
Yok yok asla etmeyeceğim. Yarında camiye gidip sorucam bu duayı hocaya
Sor evet
Haber vereceğim size mutlaka
Olur sevinirim
Çok duydum bu duayı çok etkili vs diyorlar tutanda varmış
Kaybolan yıllarım gelir mi
Bi gelişme var mı
Ya issiz misiniz
Ya hıyar karı ilgilenen insanlara sorum işsizce buluyorsan s. iktir ol yazma o zaman
Ahahaha gotume bak sen bu mallikla cok yasamazsn
s. iktiğimin vajinası geniş o. rospusu o s. ikik ellerinle yazma ilgilenmiyorsan dedik. Esas sen kendi kafanla en fazla ellerini s. akso çekmeye kullanırsın. Kadın düşmanı v. ajinasi aidsli s. ikik seni
Sus lan got kili buyu de gel
Kendi genişlemiş pis kokan makatınla karıştırma s. iktiğimin geniş makatlı o. rospusu bokunu bile tutamıyorsundur