Diğer Ekranınızda ne var? Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Her gördüğümde yeniden bağlanıyorum sana ❤️💛❤️💛GALATASARAY💛❤️💛❤️ Ekranınızda ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
-Lili- Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 384 cevap paylaştı. Elim kolum 3 2 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Bu tırnaklar bana farklı çağrışımlarda bulunuyor 😂 Yorumla -Lili- +1 yıl Ne gibi çağrışımlar Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 699 cevap paylaştı. 3 3 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Ne hissettiriyor Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Huzur. Görünce keyfim yerinde oluyor. Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Değişik Yorumla
Medicalmen Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl bence güzel duvar kağıdı xd 3 2 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Çok iyi be Yorumla Medicalmen +1 yıl 👍👍😊 Yorumla
s IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl Bu var 😻 2 3 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Bu tarz yoğun renkler zaten olmayan enerjimi sömğrğyor Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Anlıyorum 🙄 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Peki efenim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 71% +1 yıl Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. Kırmızı severm gs iymis ben de bu var 5 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 601 cevap paylaştı. Cüneyt Arkınhttps://resimyukle.io/r/6WoNV3pxr7 1 0 Yorumla
xaradexx98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Telefonun kendi belirlediği bi resim var hiç değiştirmedim 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Bende ay var. Ama senin ekran cidden muhteşemmiş ❤️💛 0 8 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Yoğun renkler koyu mu? Açık mı sendeAşk bu başka şeye benzemez💛❤️ Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Açık. 3d sistemli elinle uzansan tutacakmışsın gibi duran bir ay'ım var Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Umut dolu mu sanki? Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Ay mı🌚 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Tutacakmış gibi olmak Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Hı yok sadece bir görsel o kadar anlam yüklemedim 😄En büyük Cimbom der ve ben kaçar 💛🐣❤️ Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Gerçek aşk ❤️💛 iyi geceker Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl İyi geceler😊 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 80 , eic 75% +1 yıl Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Çok güzel imrendim doğrusu bunu bende ekran yapacam. 0 5 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Ciddi misiniz Yorumla mehcab +1 yıl Evet bunu nereden buldun Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Netten Yorumla mehcab +1 yıl Tamam tesekkur Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Rica iyi akşamlar Yorumla
DaysOfBeauty Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Siyah ekran. Şarj yemesin diye xd 1 1 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Kullanışlı 😂😂 Yorumla
ömürcomtrikru Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Telin kendinde kayıtlı duvar kağıtlarından biri var 1 0 Yorumla
Executioner35 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl vayy renktasim benim... benimde amblem var 1 1 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Kalpler❤️💛 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 331 cevap paylaştı. Canım kendim var 😂😂 1 0 Yorumla
eylemghls Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl otomatik duvarkağıdı 2 1 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Öyle düm düz 🙂 Yorumla
I-Want-Only-You Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sevgilimin resmi. 1 4 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Umarım bu aşk dilediğin gibi olur I-Want-Only-You +1 yıl Vefat etti. I-Want-Only-You +1 yıl Güzel düşüncen için teşekkür ederim. Ruhsuz27 +1 yıl Sevenlerine başsağlığı diliyorum 😏 umarım tez zamanda soğukluğunu yaşarsınız hepiniz...
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bahar çiçekleri var. 1 1 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Pozitif enerji Yorumla
օɢʊʐɖɛʀʟɛʀʀ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Onun resmi...Şaka şaka ders notları var :d 1 1 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl 😂😂 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl siyah resim 1 2 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Neden Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl pc kullanıyorum performans için Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Diğer konusunda 502 cevap paylaştı. Alkışlar GSmize.. 1 0 Yorumla
ILIKSÜTT Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. karanlık bişiler 1 0 Yorumla
Tendra Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Köpegim 1 5 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Çok tatlı mı? Yorumla Tendra +1 yıl Sahibi kadar Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl 🙂çokta mütevazisin Yorumla Tendra +1 yıl Haklisin Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Nice tatlış geceler efenim 😉 Yorumla
Oréade Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Börtü böcek 1 3 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Bir resim atsaydınız 🙂 Yorumla Oréade +1 yıl He atamam ya xper1 im Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Hımm anladım.. size iyi geliyorsa harika şeyler Yorumla
KaranlığınAşığı Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Joker resmi 1 1 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Enteresan Yorumla
_Yağmurs_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Kendi fotom 0 1 Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Her defasında kendini görmek nasıl bir hisYanlış anlaşılmasın ama biraz bencillik kendini beğenmişlik barındırıyor gibi geliyor bana Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 45 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Manzara var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Şüphesiz
Elim kolum
Bu tırnaklar bana farklı çağrışımlarda bulunuyor 😂
Ne gibi çağrışımlar
Ne hissettiriyor
Huzur. Görünce keyfim yerinde oluyor.
Değişik
bence güzel duvar kağıdı xd
Çok iyi be
👍👍😊
Bu var 😻
Bu tarz yoğun renkler zaten olmayan enerjimi sömğrğyor
Anlıyorum 🙄
Peki efenim
Kırmızı severm gs iymis ben de bu var
Farklı
angelina jolie
Cüneyt Arkın
https://resimyukle.io/r/6WoNV3pxr7
Telefonun kendi belirlediği bi resim var hiç değiştirmedim
Bende ay var. Ama senin ekran cidden muhteşemmiş ❤️💛
Yoğun renkler koyu mu? Açık mı sende
Aşk bu başka şeye benzemez💛❤️
Açık. 3d sistemli elinle uzansan tutacakmışsın gibi duran bir ay'ım var
Umut dolu mu sanki?
Ay mı🌚
Tutacakmış gibi olmak
Hı yok sadece bir görsel o kadar anlam yüklemedim 😄
En büyük Cimbom der ve ben kaçar 💛🐣❤️
Gerçek aşk ❤️💛 iyi geceker
İyi geceler😊
Çok güzel imrendim doğrusu bunu bende ekran yapacam.
Ciddi misiniz
Evet bunu nereden buldun
Netten
Tamam tesekkur
Rica iyi akşamlar
Siyah ekran. Şarj yemesin diye xd
Kullanışlı 😂😂
Telin kendinde kayıtlı duvar kağıtlarından biri var
vayy renktasim benim... benimde amblem var
Kalpler❤️💛
Canım kendim var 😂😂
otomatik duvarkağıdı
Öyle düm düz 🙂
Sevgilimin resmi.
Umarım bu aşk dilediğin gibi olur
Vefat etti.
Güzel düşüncen için teşekkür ederim.
Sevenlerine başsağlığı diliyorum 😏 umarım tez zamanda soğukluğunu yaşarsınız hepiniz...
Bahar çiçekleri var.
Pozitif enerji
Onun resmi...
Şaka şaka ders notları var :d
😂😂
siyah resim
Neden
pc kullanıyorum performans için
Kendi resmim var.😄
Alkışlar GSmize..
Kedi var :)
karanlık bişiler
Köpegim
Çok tatlı mı?
Sahibi kadar
🙂çokta mütevazisin
Haklisin
Nice tatlış geceler efenim 😉
Börtü böcek
Bir resim atsaydınız 🙂
He atamam ya xper1 im
Hımm anladım.. size iyi geliyorsa harika şeyler
Joker resmi
Enteresan
Kendi fotom
Her defasında kendini görmek nasıl bir his
Yanlış anlaşılmasın ama biraz bencillik kendini beğenmişlik barındırıyor gibi geliyor bana
Manzara var.