Diğer Arkadaşlar tuvalete gitmeye korkuyorum napcam? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor evde yalnızım çünkü evde yalnızken gidemiyorum Güncellemeler+1 yıl başardım destekleriniz için teşekkür ederim Arkadaşlar tuvalete gitmeye korkuyorum napcam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Evde kalabiliyorsun ama tuvalette duramıyorsun ee oda evin için de korkma bir şey olmaz. Sen korkunu yenmedikce hep kalır korkun 0 9 Yorumla Soran +1 yıl ama ya evde birileri varsa göremicem Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Yoktur rahat ol. Dikkatini dağıtacak bir şeyle uğraş TLF al dikkatini dağıtmaya çalış Yorumla Soran +1 yıl telefonla giremiyorum tuvalete Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl O zaman cesaretini toparla ve git başka şansın yok. Olmuyan bir şeyin seni zor durumda bırakması saçma değilmi Yorumla Soran +1 yıl nerden bilion olmadığını Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Olsa sanki tuvalettemi yakalar bir tek seni korkak insanlara tahammülüm pek yok Yorumla Soran +1 yıl tuvalette yaşıyorlar zatem Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Sanki milli maçta birinci oldu hahaha 🥇 al hekkettin Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Mr-Fabulous Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Neden böyle Bi korkun var küçükken ya da daha önce yaşamış olduğun kötü bir durum mu var? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl halüsinasyonlar görüyorum çünkü bilmiyorum belki de başka varlıklar bundan dolayı korkuyorum Yorumla Mr-Fabulous +1 yıl Kötü düşünüyorsun bence ondan kaynaklı iyi düşün güzel olsun :) Yorumla Soran +1 yıl giriyorum o halde Yorumla Mr-Fabulous +1 yıl Gir tabi ya :) Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla Mr-Fabulous +1 yıl Rica ediyorum sağlıklı günler Yorumla Soran +1 yıl sizə dee Yorumla
Kibar-bir_BEY Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Klozetten timsah çıkıp totomu ısıracak diye korkuyorum ben de 0 0 Yorumla
Sam95 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Nasfelak oku tuvalette bile yatsan bişeycik olmaz merak etme 0 3 Yorumla Soran +1 yıl inançsız olsam da okuyabilir miyim işe yarar mı Yorumla Sam95 +1 yıl İnançsız biriysen bu daha da sıkıntı işe yaramayabilir ama yinede oku Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim aslında inançlıyım ama müslümaan değilim Yorumla
Runaze Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gel tutim elinden gir yap çık dkdjdj 0 2 Yorumla Soran +1 yıl süper olurdu valla ya Yorumla Runaze +1 yıl Tamam gel tut elimi bakmicam sen yaparken djdjjd Yorumla
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Niye korkuyonki paronayakmisin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum içəridən səslər geliyo sonra Yorumla mursel60 +1 yıl Sana oylele geliyodu Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Altına mı edeceksin mecbursun gitmeye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kapını kapatmadan girsene 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ayy ya önümden birisi geçerse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde yalnız değil misin? Kim geçecek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tuvalet dışarıda mı ardına kadar açık bırak demiyorum azcık kapat da gir Yorumla Soran +1 yıl işte ben paranoyaklık yapıyorum evin icində birisini görürsem bir varlık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dua edip gir o zaman, kim gelecek Allah aşkına. Evde kimse yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Girmezsen apandisitin etkilenir , vücudun kötü etkilenir Yorumla
Volkan0738 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Ekip çağır eve. :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl gelirler mi hangi ekip Yorumla Volkan0738 +1 yıl 155 bı denesene merak ettim :d Yorumla Soran +1 yıl nə dicem Yorumla
CrazzyyChocuh Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bir yakinini görüntülü ara öyle beraber girin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl o ne be utanırım haha Yorumla CrazzyyChocuh +1 yıl Niye uyanıyosun zicmak ayip mi Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla CrazzyyChocuh +1 yıl Ayıpsa niye ziciyosun Yorumla
ismailabihop Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Koltuğa s. ı. çç. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl temizlicen mi Yorumla ismailabihop +1 yıl Olur. Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Hım senin işinde zor 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. kapı açık kalsın 0 0 Yorumla
EsKiYa8154 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 866 cevap paylaştı. Pes doğrusu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😒😒 Yorumla
sudesudecum Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yas 10 mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl keske 10 olsa ama 20 Yorumla sudesudecum +1 yıl Degisik olma abi almswomdiwmd allahim en buyuk hayalim evde yalniz olmak ya en buyuk. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evde kalabiliyorsun ama tuvalette duramıyorsun ee oda evin için de korkma bir şey olmaz. Sen korkunu yenmedikce hep kalır korkun
ama ya evde birileri varsa göremicem
Yoktur rahat ol. Dikkatini dağıtacak bir şeyle uğraş TLF al dikkatini dağıtmaya çalış
telefonla giremiyorum tuvalete
O zaman cesaretini toparla ve git başka şansın yok. Olmuyan bir şeyin seni zor durumda bırakması saçma değilmi
nerden bilion olmadığını
Olsa sanki tuvalettemi yakalar bir tek seni korkak insanlara tahammülüm pek yok
tuvalette yaşıyorlar zatem
Sanki milli maçta birinci oldu hahaha 🥇 al hekkettin
teşekkür ederim
Neden böyle Bi korkun var küçükken ya da daha önce yaşamış olduğun kötü bir durum mu var?
halüsinasyonlar görüyorum çünkü bilmiyorum belki de başka varlıklar bundan dolayı korkuyorum
Kötü düşünüyorsun bence ondan kaynaklı iyi düşün güzel olsun :)
giriyorum o halde
Gir tabi ya :)
teşekkür ederim
Rica ediyorum sağlıklı günler
sizə dee
Klozetten timsah çıkıp totomu ısıracak diye korkuyorum ben de
Nasfelak oku tuvalette bile yatsan bişeycik olmaz merak etme
inançsız olsam da okuyabilir miyim işe yarar mı
İnançsız biriysen bu daha da sıkıntı işe yaramayabilir ama yinede oku
teşekkür ederim aslında inançlıyım ama müslümaan değilim
Gel tutim elinden gir yap çık dkdjdj
süper olurdu valla ya
Tamam gel tut elimi bakmicam sen yaparken djdjjd
Niye korkuyonki paronayakmisin
bilmiyorum içəridən səslər geliyo sonra
Sana oylele geliyodu
evet
Altına mı edeceksin mecbursun gitmeye
Elinden tutup götürürler şimdi bekle
Lazımlık yok mu ona işe
Kapını kapatmadan girsene
ayy ya önümden birisi geçerse
Evde yalnız değil misin? Kim geçecek
Tuvalet dışarıda mı ardına kadar açık bırak demiyorum azcık kapat da gir
işte ben paranoyaklık yapıyorum evin icində birisini görürsem bir varlık
Dua edip gir o zaman, kim gelecek Allah aşkına. Evde kimse yok.
Girmezsen apandisitin etkilenir , vücudun kötü etkilenir
Ekip çağır eve. :D
gelirler mi hangi ekip
155 bı denesene merak ettim :d
nə dicem
Bir yakinini görüntülü ara öyle beraber girin
o ne be utanırım haha
Niye uyanıyosun zicmak ayip mi
evet
Ayıpsa niye ziciyosun
Koltuğa s. ı. çç.
temizlicen mi
Olur.
Hım senin işinde zor
kapı açık kalsın
Kapı açık kalsın
Pes doğrusu
😒😒
Ben gelim mi
Yas 10 mu
keske 10 olsa ama 20
Degisik olma abi almswomdiwmd allahim en buyuk hayalim evde yalniz olmak ya en buyuk.
Gündüz korkma