1:En ufak şeyi bile kaydeden Mısırlı’lar denizin yarılmasını, Firavun’un ölmesini, tüm ordunun yok olmasını, yüzbinlerce insanın Mısır’ı terketmesini niye kaydetmemişler? Gerçek olmadığı için olabilirmi? 2:Nuh tufanı bilimsel olarak çürütülmüştür. Dünya da hiçbir zaman tüm kıtalar su altında kalmamıştır. İnsan varolduğundan beri en büyük sel Hazar Denizininin Karadeniz’e taşması olayıdır. Eğer tüm türler ağrı dağına geldiyse neden ağrı dağında kanguru gibi hayvanların fosili yok? Sıcak iklimde yaşayan hayvanlar dağ ikliminde nasıl yaşadılar? Hadi yaşadılar nasıl geri evlerine döndüler? kıtalar o zaman da ayrıydı. Tam bir masal! 3. Alkol zararlı olduğu için yasaklandığı halde tütün gibi vücudu mahveden bir şey neden yasaklanmamıştır? tanrı bunu bilmiyormu? 4. neden kuran ın neredeyse tamamı erkeklere seslenir? Neden kadınlara erkek huri vaat edilmez? Sadece erkekler savaştığı için olabilirmi? 5.10 duadan 9 u gerçekleşmezsen 1 i gerçekleşti diye Tanrı duamı kabul etti! Demek çocukça değilmidir? 6. Kuran da Tanrı’ya inananların eninde sonunda çıkacağı söylenir. Şimdi ışidli eninde sonunda çıkacakken Gandhi sonsuza kadar yanacak mı? Nerede adalet? ben böyle bir Tanrı’ya itaat etmektense yanmayı tercih ederim. 7. eşcinselleri yaratan Tanrı değilmidir? Tanrı neden insanlara doğuştan eşcinsellik verip sonra o insanları cehennneme atar? 8. Biliyorsunuz çocukken ölenler direkt cennete gidecekmiş, bu sınav kağıdı kalmadı diye 100 vermek gibi değilmidir? bana kalsa ben de direkt cennete gitmek isterim. 9. Neden 3 hak dinde aynı bölgeye gönderildi? Neden Çin’de peygamber yok? neden Güney Amerika’da peygamber yok? 10. Kuranda cennet vaatlerinin tümü çöl insanlarına göre söylenmiştir. Huriler beyaz tenlidir. çünkü Araplar beyaz sever. Cennet yeşilliktir çünkü Arapların yaşadığı topraklarda yeşillik çok nadirdir. 11. Kuran neden cariyeliği yasaklamaz? savaş ganimeti olarak sınırsız kadın almak hümanist midir? 12. Kuranda biz onların kalplerini mühürledik diyor. Bu Tanrı kafasına göre insanların kalplerini mühürlüyor ve onları cehenneme atıyor. Nerede özgür irade? 13. Kuranı okursanız görürsünüz ki bu kitabın yarısı sırf işkence anlatır. Bir Tanrı’nın minnacık insanlar yaratıp onlara irade verip kendine inanmayanları sonsuza kadar yakması onu sadist yapmaz mı? 14. Tanrı incilin ve Tevrat’ın bozulacağını bilemedi mi? kendi gönderdiği kitapları koruyamadımı? Kuranın bozulmadığı ne malum? 15. Tanrı neden savaşı destekler? kafirlere savaş emreder? Kendi dinini barışçıl şekilde yaymaya gücü yetmezmi? İşte bunlar bir kaç ateizm nedeni. Buraya gelip saçma hikayeler anlatan, soruya soru ile cevap veren arkadaşları ciddiye almayacağım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBana rüyanın nasıl oluştuğunu anlat bana ruhun bedenden çıkıp gezmesini anlat bana akılı anlat bana tuzlu suyla tuzsuz suyun
cebeli Tarık bogazinda karışmamasıı anlat bana spermin yumurtanın döllenmesini insanın oluşumunu anlat yapay insan neden hala yapılamıyor kadın rahminden başka yerde neden insan üretilmiyor onu anlat bana tüm bunları kanıtla ondan sonra gel bana bütün bu inkar ettiklerini anlat önce sen benim sorularıma cevap ver hadi göreyim seni koçum 🤣🤣🤣13 Yorumla- +1 yıl
Koçum her görüşe yorum yapmışsın beni es geçme yorum yap bekliyorum öyle onu bunu inkar etmekle olmaz varsa bilgin sana sorduğum bunları da açıkla göreyim Allahın mucizeleri açıkla göreyim seni Koçum bana 5 duyu organınla algılamadığın övündüğün ama o üstün aklını bana anlat nedir bu akıl bu beyin nasil işliyor kaç Gb'tan oluşuyor nasıl unuttuğun şeyleri bir kokudan bir sesten nasıl çağrışım yapıyor hafıza geri geliyor bana akılı anlat madem herseyi bilen zeki bir beynin inanmadığın Allahın mucizesi olan beynin işleyişini akılı anlat bana Koçum daha nice mucizeleri var insan bedeninde yeterki toptan inkar etmeden kalp gözünü açarak öğrenmeye çalışan biri ol ufkun açılsın tana tevsiyem😂😂😂
- +1 yıl
Anlattım zaten. Diğerleri iddalarına cevap vermeye çalışırken sen boş yapmışsınvne alakası var bunların
- +1 yıl
Kapasite yoksunu sende sorduğum soruyu bile idrak edemiyorsun tipik inkarcı atesit sende yürü git bende bisey sandım seni 🤣🤣
En İyi Cevaplar
+1 yıl1. Sorunun cevabı mantıklı düşünürsek zaten buluruz, eğer onlar böyle bir şeyi kayıt altına ve bilgi haline getirselerdi, onlara tapılmıyacak ve rağbet edilmeyecekti.
2. Soru kaynak dan alıntı
Dünya biyosferinin kökeni ve evrimi, okyanusların fiziksel ve kimyasal geçmişi tarafından belirleniyor. Denizdeki kimyasal çökeltiler ve değişmiş okyanus kabuğu, bu tarihlerin jeokimyasal kayıtlarını bugün halen koruyor. Bakıldığında kimyasal çökeltilerdeki oksijen izotoplarının zaman içinde belirli bir değişim yaşadığı ifade ediliyor. Bu fenomenden yola çıkan bilim insanları, Dünya’nın 3 milyar yıldan daha uzun bir süre önce gezegeni “su dünyasına” dönüştüren küresel bir okyanusla kaplı olduğuna dair kanıtlar buldu. Öncelikle Batı Avustralya’daki Pilbara kratonunda bulunan kimyasal çökeltilerdeki oksijen izotopları incelendi. Araştırmacılar, Dünya’nın su döngüsünün, kıtaların ortaya çıkmasından önce ve sonra, bu izotopların kararlı durum davranışının iki ayrı aşamadan geçmiş olabileceği sonucuna vardı. Nature Geoscience’ta yayımlanan çalışma,237 Yorumla- +1 yıl
3. Sorunun cevabı Kur'an bir örnekle buna cevap vermiştir zaten.
Maide Suresi'nin 90. ayeti geldi:
“Ey iman edenler! (aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.” (içki ve benzeri şeyler derken bunlardan bahsediyor bütün zararlı maddeleri yazılsaydı 600 sayfada burdan çıkardı. Ama Allah Azze ve Celle bir örnekle tüm bunlara cevap vermiş zaten - +1 yıl
4. Sorunda yanlışlık var. Allah tek bir cinsiyete hitap etmez Kur'an'ı okusan daha iyi anlarsın. Ey iman edenler Ey kullarım diye seslenişleri yaygın veya mümin kullarım diye seslenişler olur. Okursanız daha iyi görürsünüz.
- +1 yıl
Ayrıca hurilerin görevleri hizmet etmek. Mümin erkekler ve kadınlar bu dünyada kiminle evliyse cennete de evli olacaklar. Dediğim gibi hurilerin amacı hizmet etmek sadece erkeklere hizmet etmezler.
- +1 yıl
5. Kabul olmayan dua yoktur vakti gelmeyen dua vardır. Ve insan bir konuda dua eder ama onun için hayırlı olmayacaksa Allah o kulun duasına başka türlü cevap verir. ya da o duanın karşılığını öbür dünyada verir...
- +1 yıl
6. Sadece inanmak cehennemden çıkarmaz böyle bir şey yok kulak dan dolma bilgilerle geliyorsunuz. Allah'a inanan bir kul farz olan ibadetleri yapmak zorunda ibadet sadece namazla olmaz kalple olur.
- +1 yıl
7. Bunca eşçinsel olan insanlar hepsimi öyle yaratıldı, tamam bazıları doğuştan ama onların arkasından gelenler, sapıtanlar. Doğuştan olanlar için de insanlara ibret olsun diyedir ama insanlar ders almak yerine farklı olana yöneldiler.
- +1 yıl
8. Aklı ermiyen bir çocuğu cehennme atmak mı daha mantıklı.! Burda Allah'ın Er-Rahim ismi teceli ediyor, Ahirette, müminlere sonsuz ikram, lütuf ve ihsanda bulunan.
- +1 yıl
9. Kur’an-ı Kerim’in İsra Sûresi’nin 15. ayetinde “Biz, bir peygamber göndermedikçe (kimseye) azap edici değiliz.” buyurulmaktadır. Kur'an' da bazı peygamberlere yer vermiştir, yanlış hatırlamıyorsam 25 peygamber ismi geçer Kur'an da. Ve ismi geçen peygamberler sadece yazı olarak değil insanlara ders veren uyaran kıssalar içinde zikredilmiştir.
- +1 yıl
10. Soru ne kadar saçma bir yaklaşım Araplar beyaz sever nedir yahu. Rum Suresi, 15. ayet: Böylece iman edip salih amellerde bulunanlar; artık onlar 'bir cennet bahçesinde' 'sevinç içinde ağırlanırlar'. Kur'an okuyun anlıyarak okuyun insanlara kötülüğü emreder bir hüküm bulamazsınız. Allah'ın adaletini sağlamak için adaleti uygularsınız ama haksız yere kimse kimseyi öldürmesine müsade etmez İslam.
- +1 yıl
11. soru hakkında araştırmam bilgim yok
- +1 yıl
12. Soru: Bakara ( Ayet 7) Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir, gözlerinde de kalın bir perde bulunmaktadır ve onlar için büyük bir azap vardır.
Bu ayetin tefsirini okuyun: Kur’an-ı Kerîm’de insanların doğru yoldan sapmaları (dalâlet) veya doğru yolu bulmaları (hidayet), iyilik veya kötülük yapmaları, bunlardan birini tercih etmeleri (irade, meşîet); hakikate his, düşünce ve idrak kapılarını kapamaları (mühürleme, perdeleme) sonucunu doğuran fiiller birçok âyette Allah’a nisbet edilmekte, Allah’ın onlara böyle yaptığı, yaptırdığı ifade edilmektedir. Allah Teâlâ ilim, hikmet ve adalet sahibi olduğuna göre hem kullarına, onların irade ve etkileri olmadan günah işletmesi, onları doğru yoldan saptırması, kalplerini mühürlemesi hem de bunlardan dolayı kullarını ayıplaması, cezalandırması düşünülemez. - +1 yıl
13. Allah'ı önce tanıman lazım Kur'an'ı okuduğumuzda Allah biz kulları çoğunlukla tövbeye çağırıyor. ve (Bana ne kadar günahınız olursa olsun, bana tövbe ettiğiniz sürece kabul ederim diyor.) Benim rahmetim de ümit kesmeyin yeter ki diyor Allah.
De ki (Allah şöyle buyuruyor): “Ey kendi aleyhlerine olarak günahta haddi aşan kullarım! Allah’ın rahmetinden ümit kesmeyin. Allah (dilerse) bütün günahları bağışlar; doğrusu O çok bağışlayıcı, çok merhametlidir.” - +1 yıl
14. Allah tabiki biliyordu diğer dinlerin değiştirileceğini Bütün peygamberler son peygambere hazırlık yapmıştır her peygamber son peygamberin haberini yaymıştır kavimleri içinde. Eğer o dinler yıkılmasaydı ortaya kaos çıkardı. Dinler arası savaşlar başka boyutta olurdu. Allah'ın izni olmadan hiç kimse bir şey yapamaz. İzin veriyorsa'da, kişi iyi bir şey yapsa, kötü bir şey de yapsa kendi aleyhine yapar. İrade insana kalan bir şey
- +1 yıl
Allah zaten bizlere 3 şartta savaşmayı emreder önce tevhid'e davet edin der yani İslam'ı anlatın. Eğer kabul etmezlerse 2. Şart devreye giriyor yine savaş yok 2. Şart ise İslam devletine vergini ver rahat içinde yaşa. Bunuda kabul etmezlerse, savaş başlar.
- +1 yıl
1. Hayır, Mısırlı’lar herşeyi kaydederlerdi. Halkın kayıtlara ulaşma izni yoktu. Kaybettikleri savaşları da Kaydederlerdi Musa yu kayıt etmeselerdi de en azından Firavun’un ölüşünü kaydederlerdi. yani Musa tamamen hayal ürünü.2. evet dediğin doğru fakat o insan oluşmadan MİLYONLARCA yıl önce. insan oluştuktan sonra yaşanan en büyük sel Hazar denizinin kara denize taşmasıdır.
- +1 yıl
Bilim adamları hata yapmaz gibi konuşuyorsun. Hangi tarihte yaşadıklarını bile net bilmiyorlar. Yok olan firavun ve ordusu, kim yazıcak mısırlımı kalmış çökmüş imparatorluk
- +1 yıl
3. fark ettiysen ve benzeri şeyler kelimsei parantez içinde. Bu yorum dur. Ayeti al ve Google translate sen çevir. Öyle birşey yok ayrıca tüm Arap soyluları islam san önce de sonra da tütün içerdi yani kuran tütünü asla yasaklamadı.
- +1 yıl
3. Tüm vaatleri erkeklere. Kadınlara kaç tane vaat verilmiş söyle bakalım.
- +1 yıl
Hurilerin anacı hizmet etmek olsa neden beyaz tenli damla göğüslü gibi ifadeler kullanılsın? Huriler tamamen Abazan Arap erkeklerini savaşa ikna etmek.
- +1 yıl
Kanıtın Nerde tütün içerlerdi diyorsun ya
- +1 yıl
Hayır dualar kabul olmuyor. Annem gayet dindar ken biz kardeşlerimle çok acılar çektik allah yardım falan etmedi. Zaten 10 duadan 9 u kabul olmazken 1 i kabul oldu diye şükür etmek çok saçma
- +1 yıl
Hayır Kuran’da yazıyor git bak Tanrı ya inananlar günahları bitinceye kadar cehennemde duracak sonra cennete gidecek kafirlerse sonsuza kadar yanacak. Eğer kuranı okumuş kosaydınız hepiniz deist olurdunuz.
- +1 yıl
Kadınlar cennete girecekde oturcaklarmı mantıklı düşün. Allah tek bir cinsiyete ödül vereceğine vaat de bulunacağına inanıyormusun gerçekten. Er-Rahim ismi ne demiştik.! Mümin kullarına...
- +1 yıl
Hayır tüm eşcinseller buna doğuştan sahiptir veya sonradan ellerinde birşey gelmeden olurlar. Hiç bir eşcinsel eşcinsel olmayı seçmez. Bu hormon seviyeleri ile alakalı tamamen.
- +1 yıl
Hayır aklı ermeyen bir insanı tekrar dünyaya gönderip bir hak daha vermek veya hiç bir çocuğu öldürtmemek daha mantıklı benim aklıma gelen galiba yüce Tanrı nın aklına gelmemiş
- +1 yıl
E o zaman neden Tanrı sadece orta doğu bölgesine prygamber gönderiyor, neden Çin’e veya başka bir yere değil. Neden sadece biz sorumluyuz?
- +1 yıl
Evet Araplar beyaz kadınları sever. Arapların sattığı kadınlar arasında en pahalıları en beyazları olurdu.
- +1 yıl
Allah hakknda kesin konuşuyorsun ama tanımadığın binlerce eşcinselli haklı buluyorsun. Zamanın da çok dua ettin kabul olmadı diyorsun seni isyana sürüklemiş bu olaylar
- +1 yıl
Dostum tefsirini okuyun demişsin. Bu allah kendi sözünü kendisi söyleyemiyormu da bilmem ne hoca nın tefsiri gerkekiyor? Bu kitap evrensel değilmi? Madem bazı ayetler anlaşılmıyor neden biz bu kitaptan yükümlüyüz?
- +1 yıl
Son sorundan başlıyım. Nasıl biz araba kullanıp arabanın tüm her şeyini bilemiyorsak Kur'an'ı birden anlamamız beklenilmez. Zamanla kendimizi ilerletikçe kimseye ihtiyaç duymadan anlarız zaten.
- +1 yıl
Kölelik İslam'la gelen bir şey değil dostum. Köleliğe sınıflandırmalar şartlar getiren İslam dır ama kölenin hakkını ödenmesi iyi davranılması bu İslam'ın emridir.
- +1 yıl
Hayır Kuran’da Gayette insanlık dışı işkencelerden bahşediyor yok gözüne erimiş Demir akıtma, yanmış deriyi değiştirip tekrar yakma, işkence ile öldrüp tekrar diriltmek... Bunlar bir Tanrı nın yazacağı şeyler değil. İnsanları korkutup Muhammed’e inandırmaya çalışan bir kitaptan başka birşey değil.
- +1 yıl
124 bin peygamber gönderilmesinden bahsediyorlar araştırmam yok açıkcası Çin'e gitmediğini nerden biliyorsun onlar inanmaz kabullenmez kendi sorunları
- +1 yıl
Hayır Tanrı gerçekten en iyisini bilen birisi olsa Muhammed’i ilk gönderirdi bu sayede yeni dinler oluşmaz milyonlarca masum ölmezdi.
- +1 yıl
O bahsettiğin ayeti gönderirsen sevinirim. Kuran da onların tamamı müslüman olana kadar Cihat edin diyor. Yani insanların kılıç zoru ile müslüman olmasını destekliyor.
- +1 yıl
Ölüm bu dünya için olan bir şey Allah bizim için öbür Dünya'nın önemli olduğunu bildiği için bazı Allah yolunda ölmeler bizi bu dünyadan koparsada öbür dünyada karşılığını veririm diyor Allah azze ve Celle
- +1 yıl
İslam da zorluk yoktur diye bunca yıl hiçmi duymadın Allah için öldürülür ama zorla İslam'a almak söz konusu değil
+1 yılİngilizcen varsa bu videodaki bilim adamlarını seyret.
https://www.youtube.com/embed/G-ZTYomYM7c
Eger bu video yetmezse senin gibi bir cahil ile ugraşmaya degmez.Bilim adamları Nuh Tufanını dogruluyorlar.
https://www.youtube.com/embed/_tGNgd9_6qIBilim adamları Dodom ve Gomoro eşcinsellerin helak oldugunu dogruluyorlar.
22 Yorumla- +1 yıl
“Bilim adamı” deyince bilim adamı olunmuyor. Bilim belgesel ile yürümez, makale ile yürür. Ayrıca günümüz jeologlarının neredeyse tamamı Nuh tufanını reddediyor. lütfen bilimi adam gibi öğrenmeden bilimciler ile uğraşmayın, komik oluyorsunuz.
- +1 yıl
Allahın cahil cühalası, videodaki adamlar Arkelog ve Jeolog.
+1 yılSonuna kadar haklısın inananlar da zaten korkudan inanıyor. Kitapta sürekli onu yaparsan yanarsın seni cehenenneme atarım gibi korkutmalar var. Eşcinsellik doğuştan geliyor evet o zaman neden yasak neden günah saçmalık. Bu sorularının hiçbirine doğru düzgün cevap veremezler çünkü söylediklerinin hepsi doğru. Ve evet incil ve tevrat bozuldu diyorlar tanrı geleceği bilmiyor mu? Biliyor diyorlar o zaman niye bozulmasına izin verdi? Yine tanrı geleceği göremiyor ki sanırım sigarayı yasaklamamış
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamamen haklısın hayal ettiğimiz bir tanrı böyle saçma şeyler yazar mı sıradan bir insan bile bunun ahmakça olduğunu anlar. En çok da şuna üzülüyorum dini yoğun bir şekilde yaşayan hayatın tadını çıkaramayan ot gibi yaşayıp yok olup gitmesine
00 YorumlaSenin yanlısın tam olarak bu yazdığın bilgileri direk olarak okuyup inanman, sorgulayan bir insan bu gercek mi yoksa degil mi diye arastirma yapmazsa bu bilgilere inanır, nuhun tufanı nasıl bilimsel olarak yalanlandı diye uydurma bi seyi buraya yazabilirsin en basiti git bunu googleye yaz sana dogru olan cevabı verir, hayır inancına saygı duyuyorum ama bazı yazdıkların cidden komik seyler
25 Yorumla- +1 yıl
Dostum Nuh jeoloji Nuh tufanının gerçekleşmediğini söylüyor git araştır
- +1 yıl
Ayrıca ben Tevrat’ı Kuran’ı incili okudum türlerin kökenini okudum din tarihini araştırdım Teoloji ti araştırdım Türkiye deki müslümanlar ise kuranı bile okumuyor
- +1 yıl
Bana rüyanın nasıl oluştuğunu anlat bana ruhun bedenden çıkıp gezmesini anlat bana akılı anlat bana tuzlu suyla tuzsuz suyun
cebeli Tarık bogazinda karışmamasıı anlat bana spermin yumurtanın döllenmesini insanın oluşumunu anlat yapay insan neden hala yapılamıyor kadın rahminden başka yerde neden insan üretilmiyor onu anlat bana tüm bunları kanıtla ondan sonra gel bana bütün bu inkar ettiklerini anlat önce sen benim sorularıma cevap ver hadi göreyim seni koçum bak buraya da yazdım beni gör 🤣🤣 - +1 yıl
@Sempatiiko rüya bilinç altının bir yansımasıdır. beyni gelişmiş tüm canlılarda görülür. Suların karışmaması antik çağdan beri biliniyor. ruh diye birşey yok hiçbir kanıtı yok. insanlar sperm ve yumurtanın bir araya gelmesi ile oluşur neyi anlatacağımı anlamadım? Ne alakası var yapay insan üretmenin konumuzla teknoloji yeteri kadar gelişince o da yapılır. Bakıyorum cevap vermeyenin sorularıma ne oldu dinin hatalarını mı gördün? Ne din ne de Tanrı gerçek. Artık Türkiye ve dünya daki akıllı gençlerin tamamı ateist oluyor. Şurada kaldı 20 30 yıl sonra islam değil Arap mitolojisi diyeceğiz
- +1 yıl
Antik çağlardan beri Bilinmesi ayrı karışmama sebebi ayrı onu açıkla bana nasıl karışmıyor senden beklenen kapasiteyi göster böyle sığ düşüncelerle yorum yapma sorularıma
Gizli Üye(25-29)+1 yılHâlâ bu konular mı bıkmadıniz mi millet uzayda koloni kuruyo bunlar hâlâ din söyle din yalan din gerçek.. bıktırdı.
00 Yorumla
+1 yılcevap vermek isterim ama dinim islam değilse çoğu soru havada kalıyor çünkü kuranla iligli sorular sormuşsun neden dine inananlar diye açtın ki başlığı
04 Yorumla- +1 yıl
kuranla ilgili olmayan soruların cevapları var bunları sana açıklayabilirim istersen
- +1 yıl
kuran ile iligli olanları bilmiyorum çünkü müslüman değilim
- +1 yıl
Oldukça haklısın. Türkiye de çok büyük bir kesim müslüman olduğu için böyle bir başlık açtım ama diğer dinleri pek düşünmedim. Dinini bilmiyorum ama bu yazı çoğunlukla islamla alakalı.
- +1 yıl
Bana rüyanın nasıl oluştuğunu anlat bana ruhun bedenden çıkıp gezmesini anlat bana akılı anlat bana tuzlu suyla tuzsuz suyun
cebeli Tarık bogazinda karışmamasıı anlat bana spermin yumurtanın döllenmesini insanın oluşumunu anlat yapay insan neden hala yapılamıyor kadın rahminden başka yerde neden insan üretilmiyor onu anlat bana tüm bunları kanıtla ondan sonra gel bana bütün bu inkar ettiklerini anlat önce sen benim sorularıma cevap ver hadi göreyim seni koçum beni neden görmüyorsun 🤣
+1 yılBende bu soruların cevaplarını merak ettim
18 Yorumla- +1 yıl
Bu sorular beni ateist yapan sorulardan bir kaçı. Burada çok fazla müslüman genç var ne kadar çok kişi gerçeği görürse benim için o kadar iyi.
- +1 yıl
Haklısın benim de kafamı karıştıran şeyler var umarım cevaplar birisi
- +1 yıl
cebeli Tarık bogazinda karışmamasıı anlat bana spermin yumurtanın döllenmesini insanın oluşumunu anlat yapay insan neden hala yapılamıyor kadın rahminden başka yerde neden insan üretilmiyor onu anlat bana tüm bunları kanıtla ondan sonra gel bana bütün bu inkar ettiklerini anlat önce sen benim sorularıma cevap ver hadi göreyim seni koçum benim görüşme neden yorum yapmıyorsun 🤣🤣 - +1 yıl
- +1 yıl
@Sempatiiko ya yeter bi sal artık heryere yazmışsın git iddalarına adam gibi cevap ver
- +1 yıl
@Sempatiiko Klasik soruya soruyla cevap veren müslüman. Ama asla sorulan sorunun cevabını veremez.:)
- +1 yıl
@lleyrilsjj sanki sen benim sorularıma cevap verdin tipik inkarcı atesit seni🤣🤣
Zamaninda sigara yoktu
O yuzden yasaklanmadi05 Yorumla- +1 yıl
Tütün zamanında vardı.
- +1 yıl
Ameliyatlarda kullanılan madde vücudu uyuşturmaktan başla birşey yapmaz. Uyuşturucu ise ortada hiç bir şey yokken vücudunun mutluluk hormonu salgılamasına sağlar. Git bakalım bak tütünün zararlarına. Sigara gibi akciğeri mahveder.
- +1 yıl
Tutun urunu kullanmassan bisey yapmaz
Sigara icmiyorsan sorun olmaz
O zamanda sigara yoktu
Burda onemli olan
Sigara olup olmamalisi
Uyusturucu mutluluk hormonu salgilamaz
Vucudu uyusturur gene
Ameliyatlarda bilincli sekilde kullanilir
At Gözlugunu cikar once
Bunu gidip amerikan birine desen adam g. tuyle guler sana hatta amerikani birak
Tarih bilen birine git gene ayni sey olur