Buluşalım buluşalım diyorlar. Eve çağırıyorum ekiyorlar, dışarda buluşalım diyorum bana uzak olan yeri söylüyorlar havayı bahane ediyorlar. Anlamadım yani beni mi yiyorlar?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni istemiyorlar👍 arkadaşlarını tekrar gözden geçir.
Gözden geçire geçire hiç arkadaşım kalmadı. En az 5 tane yakın arkadaşımı zaten sildim geçen sene. 2 tane kalmıştı geriye. Şimdi onları da mı sileyim?
Sil. Seni seven, olduğun gibi kabul eden insan elbet çıkar. İstemeyenlerle zaten arkadaş olamazsın, arkadaş gibi görünürsün
Afiz ucuyla cagirma denilir buna
Yok cidden ağız ucuyla demiyorlar. Israrla buluşalım buluşalım diyorlar. Yoksa ben zaten meraklı değilim
Kız mı arkadaşların
Evet. Ne fark edyorki
Kızların ekme taktiği bunlarda ondan dedim erkekler ekecegi zaman akrabam öldü. Arabayla kaza yaptım falan diye yalan söyler de. Bence ekme taktiği işte buluşmak isteyen gün saat söyler. Hastalık olmadığı sürece gelir
Çok haklısın 👏👏👏
Şimdi ben onları da mı sileyim napıyım sence? Zaten 2 tane arkadaşım kalmıştı
Silme aramada. Hep arayan soran sensen. Onlarin hayatında belli ki başka önceliği olan ilişkileri ailesi vardır. Sen 2 . ci olan. Arama sorma onlar işi düşünce adres belli arayan bulur de
Şöyleki zaten ben çok ilgili birisi değilim. Ben yazmazsam onlar yazar arar vs. Ama ilk öncelikleri değilim biliyorum. Mesela lise sondayken 3 lü arkadaş grubumuz vardı. Diğerinin bize yanlışı oldu konuşmadık. Normalde hep 3 lüyken her gün konuşup buluşurken 2 kişi kalınca buluşma çok az oldu. Bir de evlerimiz de yakındı. cidden anlam veremiyorum. O iki kişi kaldık dediğim kız da arkadaşı yok gibi. Sorun bende mi anlamadım
Sende değil. Genelde arkadaslik ilişkileri. Evlenen başka okula bölüme geçen mesleği olunca. Kopar. Genelde böyle. Benimde okul zamanı 10 kişilik 5 kız 5 erkek gurup vardı samimi şimdi adlarını bile unuttum desem yeri 4 sene aynı okulda okuduk ama 3vlendiler. Çoluk çocuk başka bölüme gittiler. Hepsi tek tek koptu bağlar bir sende yok yani
Evet anlıyorum ama benim arkadaşlıklarımdaki bağlar ciddi sebepler olmadan çok çabuk kopabiliyor. Ayrı yerlere dağılınca arkadaşlıklar biter katılıyorum ama bana da hep vefasızlar denk geliyor. Halbuki kadir kıymet bilen bir insanım.
Bence hayatında aşkı bul arkadaş da o sevgili de o sırdaş da o çünkü diyorum ya arkadaşlıklar biter bitmeyen arkadaşlık yok
Haklısın. Ama sevgili arkadaştan çok daha vefalı oluyor. Arkadaş aramaktansa sevgili yaparım
Dogru bir insan doğru bir aşk varsa başka kimseye ihtiyaç olmaz. Dostlar hep iyi gün dostu. Hep işi düşen arar kimseye değer yükleme bir beklenti içine girme yeterli arkadaş konusunda güzellik
Haklısın teşekkür ederim. Son bir şey sorucam. Ben çocukluk arkadaşıma yazdım bugün napıyosun diye 1 dk içinde cevap yazdı. Sonra ben de yarın bize gel çaya dedim. (Normalde o da kendisi diyip duruyodu buluşalım falan diye) neyse 2 saat oldu cevap yok. Benim de hecesin kırıldı biraz. Ona göre hazırlık yapıcaktım. Zaten normalde de geç kalkıyorum gelecekse uykumu da ona göre ayarlayacaktım. Neyse şimdi napıyım sence ben mi yazıyım nüsait değilsen boşver diye yoksa ondan mı cevap bekliyim
Bence çok acelecisin böyle arkadaşın varsa. Dersin ki yarın müsait sen gel çaya diyebilirsin. Müsait olmaya bilir. Belki numarası varsa ara sesli onu napion de ona göre hazırlık yapacam dersin.
Zaten en sonki yorumu yazarken yazdı. İşte aşk acısı mı ne çekiyormuş çok mutsuzum dedi. Gelirim veya gelmem demedi ama umarım gelmez. şu an ihtiyacım olan en son şey birinin aşk acısıyla uğraşmak :D
😂😂😂 haklısın bizim derdimiz bize yeter zaten aşk yok. Birde acı çekiyor kız çağız.
Anlamışsın işte
Sad ://
sevilmiyorsun belli ki :)
Sevilmek benim için önemli değil de bari buluşalım bilmem ne demesinler
nezaketen diyorlar ama samimi değiller
Yok ya nezaketen değil onlar ısrar ediyor sonra da vazgeçiyor. Kendileri de evde oturuyor bide beni eziklemeye çalışıyorlar bazen. Yok işte evde sıkılmıyor musun falan diye. Sanki benim evimde kamerayla beni izliyorlar. Halbuki pandemide herkes evde değil mi (pandemi yeni bitti ama ilk zamanlarını falan diyorum)