Diğer Bana topuzun yakıştığını söylüyorlar topuz yap diyorlar neden sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben sevmiyorum topuzu topuz saçla kendimi Kezban gibi hissediyorum hiç seksi hissedemiyorum Güncellemeler+1 yıl Ama ben sevmiyorum kendimi seksi hissedemiyorum topuzla 😂😂 Bana topuzun yakıştığını söylüyorlar topuz yap diyorlar neden sizce? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Fikretali Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Yakışıyordur dağınık topuz bence her kadına yakışır 0 0 Yorumla
Wolf-man Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 75% +1 yıl Aynaya baktığında nasıl mutlu oluyorsan onu yap 0 0 Yorumla
sessizzzkadinn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Yani bence kendini nasıl hissediyorsan öyle yap😊 0 0 Yorumla
ckr035 Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Merak ettim çok 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ya niye böyle diyorlar sence tutturuyotlar illa topuzla bambaska biri oluyorsun diyorlar Yorumla Soran +1 yıl yakısıyor zorla yapmak istiyorlar bana 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yakısıyor diyorlar ben tabii yakıstırmıyorum kendime topuzu Yorumla ckr035 +1 yıl Bazı kadınlar çok çekici seksi oluyor sende onlardan birisin muhtemelen Yorumla Soran +1 yıl Ama topuzlu kızlara çok bakmıyor erkekler açık saçlılara bakıyorlar Yorumla ckr035 +1 yıl Bana topuzlular çekici geliyoe o kısımda değilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yakışıyordur dağınık topuz bence her kadına yakışır
Aynaya baktığında nasıl mutlu oluyorsan onu yap
Başkalarına göre yakışıyordur topuz sana
Yani bence kendini nasıl hissediyorsan öyle yap😊
Yakışıyordur
Merak ettim çok
Ya niye böyle diyorlar sence tutturuyotlar illa topuzla bambaska biri oluyorsun diyorlar
yakısıyor zorla yapmak istiyorlar bana 😂😂
Yakısıyor diyorlar ben tabii yakıstırmıyorum kendime topuzu
Bazı kadınlar çok çekici seksi oluyor sende onlardan birisin muhtemelen
Ama topuzlu kızlara çok bakmıyor erkekler açık saçlılara bakıyorlar
Bana topuzlular çekici geliyoe o kısımda değilim