Her şey yük gibi geliyor ve dayanmaktan bıkalı çok oldu...
Ne kadar daha sabretmem gerekiyor?
Kurtuluş ne zaman? Kimim ki ln ben?
Neden bütün bunlar?
Ne kadar daha sabretmem gerekiyor?
Kurtuluş ne zaman? Kimim ki ln ben?
Neden bütün bunlar?
Başta kendinizle barışık olmanız lazım, ikinci birşey hayat ölünceye kadar mücadele eee siz vazmı geçtiniz, bakın siz insanlara ve sorunlara ne kadar yaklaşırsanız sorunlar o kadar kolaylaşır insanlara ne kadar sevgi ile yaklaşırsanız bilinki karşınızakilerde size o denli yaklaşır, birde etrafınıza objektif bir bakın bakalım insanların ne kadar dertleri var vede nasıl mücadele ediyorlar onlardan örnekler alın sonrada kendinize bakın bakalım neler yapabilirsiniz bu gidişatı değiştirmek için?
Hayatı ciddiye almazsan daha iyi olursun. Albert Camus'un dediği gibi "Hayat hiçbir şey değildir, itina ile yaşayınız.". Hayat boş bir şeydir. Kendine hobiler edin (Biliyorum Türkiye'de hobi edinmek bile lüks işi ama kendi çapında bir şeyler edin mesela müzik dinlemek, kitap okumak, yürüyüşe çıkmak...), kendini ve hayatı kabullen (Bak sev demiyorum ama kabullen), yalnız kalmaya çalış yani kendi kendine yet (Yaz geldi tek başına kampa git, yürüyüşe çık, konsere git, sinemaya git...). Bunları yaparsan mutlaka hayat daha bir çekilir hal alır.
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?