9 aydır sevgiliyiz, hafif dekolteli bir şey giyinmiştim buluştuğumuzda zaten pişman oldum giydiğime sürekli çekiştirdim neyse. akşam mesaj attı bir daha o kıyafeti asla giymiyorsun. aklım kaldı bende bir erkeğim saf ve temiz duygularım olduğu için seni öyle düşünmek istemiyorum bir daha giyersen ayrılırız dedi :( çok utandım hak lı mı sizce haksız mı?
Cevabın nedir?
+1 yılhaksız tabi ki dakka bir gol bir sana karısma hakkını nerden buluo evden cıkarken annen baban görüo sana bişe demiosa sen kendini biliosan onun böle bişeye karısma hakkını tanıma şimdiden böyle yapıosa iki gün sonrada bana haber vermeden dısarı cıkma dicek haber verceksin yanındakiş arkadaşlarını sorcak onları begenmicek bir daha onlarla dısarı cıkma dicek bu iş uzaaar gider benden söylemewi güzelim. hemen aklına artniyetli seyler geliosa da o kendi fitneliğinden fesatlığındandır...
05 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum kafam karışık
- +1 yıl
canım benim ben bir çok ilişki yaşadım. tecrübe konusuo diyebilirim. hatta nişanımı bile bu yuzden attım. önce üstüme basıma karışmakla basladı sonra evden cıkmaya kadar gitti iş hatta en son annemle dısarı cıktım die seni evlenince annene yollarım ben beklersin deyince ipler koptu. o yuzden senden değişmeni bekleyen biriyle bir ilişkiyi yürütmen cok zor. ayrıl demiyorum kesinlikle yanlıs anlama bu konuyu onunla bir oturup konus bence. bu sana da güvenmediğinin bir işareti olabilir. ona söyle ben nasıl giyinirsem nasıl konusursam ne yaparsam yapayım senden önce kendi basımı öne egcek bişi yapmam de. kime nasıl davranacağını nerde ne giyeceğini bildiğini söyle.
Soran+1 yılçok haklısın konuşacağım
- +1 yıl
sen onu tanımadan önce kendini bilmio muydun kötü yola mı düştün sanki.. hayır!!! o zaman kendini değiştirmene gerek yok bunu da ona hatırlatmalısın ama kendinde unutmamalısın...
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim de sevgilim aynı kafada.. Ben ona kızmıyorum. Çünkü o korumaya çalışıyor. Hepimizde görüyoruz sokakta ne boktan tipler de yok değil hani.. Dekolte de bişeyleri değiştiren bişey değil bence ve sana bişey söyleyeyim mi? Normal giyindiğinde daha çok hoşuna gidio
04 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın
- +1 yıl
Ben sevgilimden önce görünüşümle ego tatmin etmeyi seven bir insandım. Sonradan anladım ki aslında çok boş işlermiş bunlar. Düşünsene çevrendeki herkes bişey uğruna yanaşıo ve ne kadar üzüntülü bir hale sokuo bu..
Soran+1 yılbende senin gibiydim ama yanlış olduğunu anladım sağ ol
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılBence şöyle düşünmelisin sevgili değilken o seni nasıl tanıdı açık, hafif ya da normal dekolteli giyinen bir kız olarak tanıdı öyle değilmi? Bunları göz önüne alarak seni beğendiyse simdide seni değiştirmeye hakkı olmamalı.. İnsanlar değişime açıktır ama bu ''değişim'' dışarıdan baskılarla olucağı anlamına gelmiyor kendi iradenle karar vermeni isterim. Senin düşüncelerinin pek bir önemi kalmıyor yoksa...
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğruu
Soyle soyliyim seni sewio ve deger verio ve her erkek gibi kiskanio elindekinin degerini bil ve onu dinle
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
50Cevap
+1 yılHaklı değil. O gözle bakıp bakmaması değil olay. Dış çevre bulunduğun İl/ilçe uyumluluk büyük ihtimalle ilçe ve fazla sosyallasmamıs birbirini rahatlıkla tanınan bir yer. Neyse bence haksız çünkü insan sevdiğini kıskanır ama bu kadarda abartılı değil. Birazda senin düşünmen gerekir sevgiline karşı sevgilin eşin varsa kısıtlısındır demektir sende onu o şekilde kabul etmen lazım kabullendırmen lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki sağ ol :)
- +1 yıl
Ne demek Rica ederim. Aynı sorunları bende yaşadım bu arada erkek düşüncesi bilesin.
+1 yılDelikanlı çocukmuş , yerden göğe kadar haklı. Ya insanların içinde bunu dile getirip sinirlenseydi? En doğrusunu en doğru kelimelerle yapmış. Utandıysan yüzün kızardıysa sende düzgün bir insansın demektir. Haklı ama seninde suçun yok. Geçiştir konuyu bir daha açmayacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet utandım baya o da dedi seni kırmak istemedim orda dedi
+1 yılHaklı bence insan sonuçta aklı kalabilir ama seni sevdiği için bunu bile düşünmek istemiyo değerini bil adamın bence
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın sağ ol :)
+1 yılNe kadar güzel bir dille ve doğru bir şekilde ifade etmiş... bir erkek olarak diğer erkeklerin senin hakkında ne düşünebileceğini tahmin eder.
05 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşündümde utandım işte
- +1 yıl
Bir daha giymeyeceğini söylersin :)
Soran+1 yılyok dedimde ayrılırım demesine taktım biraz
- +1 yıl
Bence lafta olan bir tehdit işte tekrarlama diye.. sen de tekrarlama :)
Soran+1 yılpeki :)
Tahrik etmişsin onu çok. 'Seni öyle düşünmek istemiyorum' kısmı inandırıcı gelmedi bana. Her erkek düşünür, düşünmeli biyolojik olarak.
03 Yorumla
Soran+1 yılya tabi düşünürde açık giyinmemi istemiyor
+1 yılhaklı değil. ne giyeceğine karışmaz. karıştırtma. buna hakkı yok. kendini küçük düşürtme böyle. ne giyeceğine ona göre mi karar vericen
14 Yorumla- +1 yıl
bencede sonuçta hayat senin
Soran+1 yıltabi karışması kötüde kıskanıyor
- +1 yıl
kimsenin kimseyi kısıtlama hakkı yok. kıskanabilir ama böyle tepki gösteremez sen ondan ayrıl bence bir daha giyersen ayrılırız ne demek? ilişkiyi bu kadar hafife alıyorsa zaten bence yol yakınken dön
Soran+1 yılo nokta benide düşünürdürdü ona da dedim kıyafet yüzünden ayrılmayı göze alıyorsun yani dedim sinirle yazdım dedi
Hakli galiba. Benimki ustumdekini yirtti bir sinirle. Kendi sweetini de atti yuzume. Kaldim oyle mal gibi
01 Yorumla
Soran+1 yıloo baya kıskanç benimkide öylede kırılmayayım diye orda bir şey dememiş
Diğer konusunda 335 cevap paylaştı. 11 Yorumla
Soran+1 yılhahah çok güldüm sağ ol :)
böyle erkeklerin kalması guzel hemen evlen ve brsuru erkek çocuk dogur bacım nesılleri yurusun :D
13 Yorumla
Soran+1 yılinşalalh daha üni 2. sınıfa geçtik bakalım
- +1 yıl
allah korusun
tabıkıı haklı kızım allah allah açma dekolte gıyme enıstenın arasındayım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki :)))
Diğer konusunda 713 cevap paylaştı. haksız o ne karışır senin giydiğine, kendine mi güvenmiyor da sana laf söylüyor
07 Yorumla
Soran+1 yılo nokta benide düşünürdürdü ona da dedim kıyafet yüzünden ayrılmayı göze alıyorsun yani dedim sinirle yazdım dedi
Soran+1 yılyok bahane değil daha dün ben ona dedim ki ara verelim biraz asla ayrılmam senden ddedi
- +1 yıl
kesin olarak bilemezsin, kimse bilemez bunu, ama düşüncelerden yola çıkarak biraz fikir edinebilirsin, tersini düşün bir de adam diyor ki seni yatağa atmak istiyorum sen bu lafın içinde zıttı bir düşünce arayamazsın değil mi, burada da adam helalim gibi görüyorum seni diyor burada da zıttı düşünce aramamak lazım. dediğin gibi çürük insanlar çıkıyor sana o konuda katılıyorum ama böyle bir yargıda bulunduracak birşey yok ortada o yüzden bulandırmamalısın aklını onu söylemek istiyorum,
+1 yılHaklı bence.. Zaten giydiğin zaman çekiştirceksen bir anlamı yok hem sende rahat edememişsin sanırım.
12 Yorumla
Soran+1 yılya normalde ediyordum takmazdımda onun yanında utandım
- +1 yıl
sen bilirsin
birisi bakmıştır içinde kalmıştır. büyütme olayı kıskanmıştır. kıskanma olaylarınım hepsinde alttan almalısın
01 Yorumla
haklı ayrılmak birazabartı olurayrılamaz ama sevgılımın açık giyinmesi beni de delirtir açık olacaksa sadece bana acık olsun
08 Yorumla
Soran+1 yılo onada başakasınada açık olmamı istemiyor
Soran+1 yılbilmiyorum hiç bir şekilde giymemede izin vermiyor ciddi süşünüyoruz biz bir kaç ay sonra ailemle tanıştıracağım
Soran+1 yılkonuşucam zaten
Soran+1 yılsağ ol :)
Bence haklı felan diğil evet kıskana bilir hatta kıza bilir ama özgür biriysen o buna fazla karısamaz uyarır anlasmaya calısırsınız ama bence ne giyeceğine sen karışmalısın o diğil tabi aranızda anlasmanız daha uygun
Benim düsüncem bu yönde :)01 Yorumla
Hakli kesinlikle. cocuk guzelce uyarmis seni eve gitmeni beklemis dusuncesizlik etmemis
01 Yorumla
Soran+1 yılevet kırılmamı istememiş orda
+1 yılhaklı tabikii de kanka o çocuğu bırakma sen Gerçekten seviyor olabilir..
04 Yorumla
Soran+1 yılbende onu seviyorum o yüzden utandım biraz
- +1 yıl
Biraz utan yanii :D
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
:D D:
Mümkün mertebe kapalı giyin. Sen diyorsun dindar ve iyi biri diye ama bunu bile bile açık giyiniyorsun :) Bir daha yapma sorun olmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılyok kıyafetime hiç karışmamıştı bende o yüzdne düşünmedim kızacağını
- +1 yıl
Onu demedim zaten dedim ki sen onun dindar biri olduğunu biliyorsun. Dindar dinine bağlı insanlar kapalı kızları severler. Başın açıksa bile üstün başın en kapalısından olmalı. Anlatabiliyor muyum? Senin buna göre giyinmen lazımdı ama olmuş bir hata. Tekrar olmasın diyorum ki o da sen de üzülmeyin.
Soran+1 yılpeki sağ ol
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl"bir daha giyersen ayrılırız" nası bir mantık lan? Ve siz nası hala dayanıyosunuz öyle birisine? Valla bravo.
04 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum onu
- +1 yıl
Vay anasını, iyi bir bahane. Seviyosanız o zaman hayıflanmıcaksınız efenim.
Soran+1 yılpekii
- +1 yıl
Eyvallah ablacım.
Haklı tabi cekistirip durmussn bir de hos bir görüntü değil sevgilin de cok güzel karsilamis sert cikmams yine
01 Yorumla
Soran+1 yılevet orda kırmak istememiş
Diğer konusunda 404 cevap paylaştı. Git adamin elinden öp ve senden ayrilmamasi icin herseyi yap..
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrilmayiz insallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnen ana baban baba olmuş olsa ondan önce onlar giydirmez zaten sana. sonra da derler şurada tecavüz burada tecavüz. a. q namus kavramı yok oluyor zihniyetlerde kızım namus sadece bakirelik değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılailemin haberi yok giydiğimden arkadaşımın buluzuydu asla aileme laf etme hadsiz terbiyesiz
Cevap sahibi+1 yılİşte anne baba olmus olsa haberi olurdu. gerçi ne desem boş ailesinden gizli göğsünü orasını burasını açan bayan terbiyeli kolay gelsin
Soran+1 yılben başka şehirde üni okuyorum nerden görsün herkesin ailesi önemlidir kimsenin ailesine laf etmeye hakkın yok
Cevap sahibi+1 yılben kimsenin ailesine laf etmıyorum herkese saygım sonsuz. sen yaşayacağını yaşa memleketıne gidince namuslu ol. işiniz gücünüz yalan zaten. ben sadece biraz ailenize üzülüyorum laf etmıyorum. sadece okul sanarken kızları neler yapıyor amaaan banane. herkes kendinden sorumludur. cevap yazma. hayatında başarılar
+1 yılkıskanmış. ama tepkisi çok büyük olmuş. bidaha giy ayrılırım ne demek. daha kibar söyleyebilirdi
010 Yorumla
Soran+1 yılevet ben hala takığım o dediğine
- +1 yıl
insan doğal olarak en ufak şeyde beni bırakcak diye düşünüyo dimi
Soran+1 yılaynen korkuyorumm
- +1 yıl
ne yalan söyliyim haklısın. ilişki bitirmek bir kıyafet kadar kolay olmamalı. bugün böyle diyen yarın başka hareketinde yine bırakırım der sana
Soran+1 yılevet ciddi düşünüyoruz ailelerimizi falan tanıştıracağız bakalım
- +1 yıl
arkadaşım bide sana abla tavsiyesi. tanıştıracağın zaman sadece onun ailesiyle tanıştırma. oda senin ailenle tanışsın
Soran+1 yılyok ben tanıştım ailesiyle
- +1 yıl
hayır. o senin evine gelip senin ailenle tanışsın. baban dahil. abla tavsiyesi. senin tanışman çok da önemli değil
Soran+1 yılbende öyle bir plan düşünüyorum :)
- +1 yıl
aferin tanıştır :)
+1 yılHem giydigime pisman oldum diyosun cocuk oyle diyincede haklimi diyosun
12 Yorumla
Soran+1 yılya haklı bencede ama utandım işte
- +1 yıl
neyine utandın utancaksan giymiceksin hem gelip geçmiş yapcak bişey yok
+1 yılbeni, tahrik etme zaten zor tutuyorum kendimi edebimizle yaşayalım ilişkimizi demiş :)
09 Yorumla
Soran+1 yılgaliba :))
- +1 yıl
sadece sana ait olmasını istediği için söylemesi normalde ama bu şekilde onu tahrik etmemen için sölemesi enteresan olmuş :)
Soran+1 yılaçık sözlü biridir
- +1 yıl
enteresan bir tipmiş ama dikkatli ol saldırmaya meyilli sana :)
Soran+1 yılyok öyle biri değil onu çok iyi tanıyorum
- +1 yıl
sana o şekilde yaklaşmak istemiyo olabilir ama insanlık hali dürtülerine dur diyemeyebilir ve bundan çekindiğini belirtmiş zaten sana :)
Soran+1 yılbiliyorum buda gayet normla erkek sonuçta haklı bencede giymeyeceğim
- +1 yıl
iyi olur bencede giyme :)
9 aydır sevgilisiniz neden yüzüne söylemedi hem sen sevgilinin neye kızıp neye kızmayacağını bilmiyormusun ilginç bir durum bence
12 Yorumla
Soran+1 yılorada kırılmamı istememiş. daha önce kıyafetime karışmamıştı
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaksız bence, avuçlamalıydı aptal aşık rolüne yattı,
bir de haklı mı haksız mı diye soruyorsun beynin yerine nereni kullanıyorsun acaba?14 Yorumla
Soran+1 yılhakaret etmeyin ya
Cevap sahibi+1 yıliyi bir anlam çıkartmak yerine hala şüphelisin zorla insanın asabını bozuyorsun bulmuşsun böyle adamı kıymetini bilmek yerine sitede başını gotunu açan kızların fikirlerine tenezzül ediyorsun, onlar açıyor diye herkesin açmasını ister onların namus kavramıyla bizim ki bir değil bunu anla ona göre yorumla olayları, onlara göre çıplak gezsen de sorun yok yeter ki özgür ol biz de öyle değil sende de öyle olmamalı
Soran+1 yılbendede öyle ya keşke giymeseydim rahatsızda oldum zaten
Cevap sahibi+1 yılders aldıysan hiç bir problem yok takma kafana, yeter ki bir kulağından girip öbür kulağından çıkmasın bu olay
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. sağdan soldan öküz gibi bakanlar olmuştur. Çocuğun zoruna gitmiştir kıskanmıştır. Giymeyiver nolcak
13 Yorumla
Soran+1 yılyok giymem tabide utandım
+1 yılzaten kız dediğin giydiği şeyi cesurca taşır ne öyle varoşça çekiştirmelerrrr. aferin çocuğa
03 Yorumla
Soran+1 yılya normalde asla giyimimden utanmam çekiştirmemde onun yanında utandım
- +1 yıl
boşver utanma olur öyel şeyler yaaa en büyük utancın bu olsun valla. çocuk haklı :D adşljsaldas
+1 yıladam haklı la ilk defa forumda kendi kafamda birini gördüm o çoçuğu kaçırma derim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki kaçırmam inşallah :)
ondan sonra vay efendim bekaretim gitti ne yapcam delirtmeyin erkekleri arkadaş
12 Yorumla
Soran+1 yılo bekaretime gözünü dşkecek kadar sapık biri değil
+1 yılamelenin önde gideni sevgilin terket ileride çok başını agrıtır bela olur basına böyle tipler
03 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum ya terketmem
- +1 yıl
yazık çok üzüleceksin yaz bunu bir köşeye
Soran+1 yılnasip
Diğer konusunda 481 cevap paylaştı. sonuna kadar haklı... sakın giyme birdaha onu kaybetmek istemiyorsan...
02 Yorumla
Soran+1 yılyok giymem utandım sadece
yani millet yiyecek gibi bakmıştırrrr sevgilin haklı
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki sağ ol
Seni öyle görmeye bile dayanamıyor helal olsun çocuğa huyuna git kapan biraz
01 Yorumla
Soran+1 yılPekii
+1 yılBen hep dekolteli giyiyorum erkek arkadasim bana karissaydi direk ayrilirdim
04 Yorumla
Soran+1 yılneden ki?
- +1 yıl
Cunku vucut benim o karisamaz
Soran+1 yılsende haklısın tabi
- +1 yıl
Evet var ve bundan sana ne
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam olsaydı sevdiği kızı helali sanar öyle fantaziler kurmaz.
14 Yorumla
Soran+1 yılfantazi kuruyorum demedi o tarz giyinme bende erkekğim aklım takılıyor bu durumda canımı sıkıyor dedi yani giymemem için
- +1 yıl
Eğer seni gerçekten sevmeseydi dekoltene karışmaz hatta farklı şeyler düşünürdü seninle birlikte olurdu bence ama sana öyle giyinme dediyse seni seviyo ve başkalarından kıskanıyo bazı mallar kıskanmayı kötü bişey olarak gösteriyo seven adam kıskanır abicim.
Soran+1 yılhaklısın sağ ol :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkusura bakma ama :D çok güzel keklemiş yani temiz erkek sinyali :D
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ama dindar bir çocuk çokta delikanlıdır
Cevap sahibi+1 yılbenden demesi :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaklı tabikide baştan söylemiş öyle erkek olduğu belli istemiyorsan ayırlırsın olur biter
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ayrılmam
Cevap sahibi+1 yılo zaman dediğini yapacaksın
+1 yılhaklı, hem niye giydin ki? yanında erkeğin varken el alemi etkilemek için mi? yazık...
08 Yorumla
Soran+1 yılyaa yok arkadaşım sevgilinle buluşucaksın özenli giyin dedi
- +1 yıl
tamam sen başkalarının her dediğini yapıyorsan hemen bir tavsiye vereyim de benim dediğimi de bir yapıver, camdan atlayıversene eviniz yüksekteyse veya fare zehri de içebilirsin.
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
hiç üzgün yüz yapma rezil şey ağlamayı bile hak etmiyorsun
Soran+1 yılsanki adam öldürdüm muameleye bak rezil falanda değilim
- +1 yıl
birine ihanet ettin az mı
Soran+1 yılkimseye ihanet etmedimm
- +1 yıl
sen öyle san
Adam hakli beyler dagilin :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Haklı.. Bence ve takdir ediyorum çok efendi biri !
01 Yorumla
Soran+1 yılevet temiz delikanlı biridir :)
hakli cunku baskalarida gorebilir
05 Yorumla
Soran+1 yılo kendininde başkalarınında görmesimi istemiyor
- +1 yıl
evet canim guzel soylemis iste 'saf ve temiz duygularim var' demis :) ne güzel iste, o sanmiski sevgilim beni etkilemek icin böyle giyindi, gögüslerimi görse felan ama o istememis anliyacan öyle düsünmeyi. insallah hep mutlu olursunuz. onu kaybetme derim. baska erkek olsa heryerini actirir.
Soran+1 yılhaklıısn var öyle erkekler nefret ediyorum benim bir arkadaşın sevgili aşkım kısa şort giy etek giy falan dedi hayret ettim
Soran+1 yılevet :)
- Diğer konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yılMüthiş bir mesaj Atmış ya :)
03 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Bu bir Kıskançlık Degil Ya. Seni başka Şeylerle Hayal edıyo demekki öyle Degil. Ya Anlatamaadım ama Çok iyi bişey yani Bırakma onu
Soran+1 yılpeki sağ ol
+1 yılcocuk haklı doğru duzgun gıyın.. delirtme adamı
04 Yorumla
Soran+1 yılpekii
- +1 yıl
bunu eve döndüğünde soylemesı senı kırmak ıstemeyısınden kaynaklanıyor... sen dikkat et hem sevıyor hem kıskanıyor ;)
Soran+1 yıl:) bende onu seviyorum sağ ol
- +1 yıl
rica ederimm :)
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdam gibi adammis. Hakli
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki sağ ol
+1 yılAdam dibine kadar hakli
11 Yorumla
Soran+1 yılevetde utandım
+1 yılhaklı ve güzel söylemiş
14 Yorumla
Soran+1 yılevet bencede
- +1 yıl
seni kötü düşünmek istememiş
Soran+1 yılaçık sözlüdür direkt söyler
- +1 yıl
en güzeli
İyi iyi giydirtmesin ne güzel
01 Yorumla
+1 yılİNSAN SEVDİĞİNE O GÖZLE BAKMAZ..! :)
04 Yorumla
Soran+1 yılyani haklı mı haksız mı?
- +1 yıl
O Cümleyi Kurması Mantıksız :))
- +1 yıl
Nasıl insan sevdiğine o gözle bakmaz? Asıl sevdiğine o gözle bakmalı insan.
- +1 yıl
NAMUSU OLDUĞU KİŞİYE O GÖZLE BAKMAZ VUCUDUNU TESLIM ETMES İNSAN ANCAK KARISI OLUNCA O GÖZLE BAKAR SEVGİLİYKEN ASLA. :)
ya memeleri rahat bırakın
00 Yorumla
+1 yılSonuna kadar haklı.
01 Yorumla
Soran+1 yılevett
+1 yılmini eteksiz olmaz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılmini eteğede kızar :)
haklı değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Gizli Üye(36-45)+1 yılhelal olsun walla... iyi yapmış
04 Yorumla
Soran+1 yılutandım ya
Cevap sahibi+1 yılya allah aşkına bir düşün :) bak kızma bana :) sevglinle sevişirken gögsülerini görse sorun yok ama dışardaki bir adam bacaklarına gögüslerine bakarak :) seni gözüyle... yaparken yanındaki adam çok zor durumda kalır... kadınlar bunu anlamıyo... onlariçin gögüs bacak organ... e madem bunlar ordanda niye süsleyip püsleyip boyuyosunuz bence haklı sevgilin seven erkek kıskanır eşini oda seni kıskanmış vucutlar eşlere özel olması lazım bence
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Diğer konusunda 470 cevap paylaştı. İyi demiş
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
haklı !
02 Yorumla
Soran+1 yılevett
- +1 yıl
ya da şöyle söyleyim onunla ciddi bişeyler düşünmüyorsan karışmasına izin verme ama ciddi bir ilişkiyse tabi ki karışmasına izin vericeksin belki kanunlar önünde erkeğin kadın üstünde hakkı yoktur ama din konusunda kadının erkeğine ne kadar hakkı vardır araştırmak lazım... okumak lazım.. sonuçta adam senden müstehçen birşey istemiyor ki haklı da sevgilim değil normal sıradan arkadaşta olsa çok aşırıya kaçıcak şeyleri görmek istemem sonuçta başkasının helaline bakmak haramdır..
Kesinlikle haksiz
03 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılhaklıısn
haklı kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılgaliba :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklı tabi çocuğun başını belayamı sokcan :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYok sokmam
Cevap sahibi+1 yılSen sokmassında sana birisi laf atınca ne oalcak :)
- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem