Diğer Bu adamın gelmiş geçmiş en yakışıklı çekici ve etkileyici insan olduğunu düşünüyorum sizce haklı mıyım? AseyyoAzasaki Takip Et Xper 3 Yaş: 52 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İsteyen olursa daha fazla fotoğraf koyabilirim. Evet. Daha iyileri vardır. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Adam bildiğin vampir ya. Bu adamın gelmiş geçmiş en yakışıklı çekici ve etkileyici insan olduğunu düşünüyorum sizce haklı mıyım? Cevapla Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bu daha iyi 0 3 Yorumla AseyyoAzasaki +1 yıl Buda iyimiş ama, benim dediğim eleman bunu parçalar kanka kusura bakma. Yorumla Berkan63 +1 yıl Bunu gözleri yeter Yorumla Berkan63 +1 yıl Bunun* Yorumla
yıkıklarbaşkanı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl bana göre en değil de top 10'da vardır baya iyi bir oyuncu ve yüzü de o bilindik yakışıklı tiplerinden değil gerçekten insanın dikkat çekiyor. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Kore fanı imam hatipli Sümeyyeler bayılır böylelerine.47 yaş için hitap etmeye çalıştığın yaş aralığı fazla ufak sanki, 30'luklara mı yönelsen.. 0 1 Yorumla AseyyoAzasaki +1 yıl Yapma be kanka... , Adam ayrı bir boyut olmuş resmen. Hele gözlerine lafım yok vampir gibi herif. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu daha iyi
Buda iyimiş ama, benim dediğim eleman bunu parçalar kanka kusura bakma.
Bunu gözleri yeter
Bunun*
bana göre en değil de top 10'da vardır baya iyi bir oyuncu ve yüzü de o bilindik yakışıklı tiplerinden değil gerçekten insanın dikkat çekiyor.
Kore fanı imam hatipli Sümeyyeler bayılır böylelerine.
47 yaş için hitap etmeye çalıştığın yaş aralığı fazla ufak sanki, 30'luklara mı yönelsen..
Yapma be kanka... , Adam ayrı bir boyut olmuş resmen. Hele gözlerine lafım yok vampir gibi herif.
Çakma flaş değil mi bu 🤔
Lee Jong-suk daha iyi
Haklısın
Değüşük
Alakasi. yok
Bayan lan bu