Şu burçtan biri ile sevgili olmalıym, ilişki yaşamalıyım dediğiniz bir burç var mı?
Bir sebep ile birlikte söyler misiniz
Bir sebep ile birlikte söyler misiniz
Yengeç erkeğiyim çok tercih ediliyorum :) kızlardan da akrepten uzak durmalı galiba hiç anlaşamam. Yinede genele yaymamak lazım :)
Akre Boga veya Balik kadini
bu arada ben yengecim
Nette uyumlu olur yaziyodu bide bunlar su grubu ve toprak grubu burclar
atesli ve duygusal olurlar
ama duygusallik onemli benim icin :)
Terazi iyimiş. :) terazilerle yaşamak tanrılarla içki içmek gibi yazıyordu yorumda. Haha :D selamlar saygılar terazilere.
:D gözlerinizi açın efendim tanrı içkisi sunuyorsunuz kadınlara
Eyw :D
Koçlarla çok iyi anlaşırım
Cevap
3Cevap
ben yengecim sevgilim oğlak mutluyum sevişmemizde tutkulu ve duygusal anlamda da tatmin ediyor eğer böyle olmasaydı yengeç erkeği isterdim. yengeç candır hep aşk hep aşk :)
imrendikleri kadar nazar da değdiriyor namussuzlar
tabi ki :)
sevgiliyi bilem de ben en iyi yengeçlerle dost olurum bir terazi olarak :)
bilmiyorum ama ilkokul ortaokul lise üniversite de hep en yakın arkadaşım dostum canım dediğim kişiler yengeç olmuştur. tabiki ben burçlarını bilerek yaklaşmadım onlara öyle denk geldi.. yengeçleri çekiyorum galiba.. ama çok uysal anlayışlı sakin dostlar oluyorlar kızları.. erkeklerini bilmiyorum..
Ben yay burcuyum bir basak, koc veya boga erkegiyle iliski yasamak isterdim
Başak burcu çok sever bağlanır hemen, koç burcu çok doğrucudur seni nasıl sevdiğini hemen pat diye söyler, boğa erkeği de çok erkeksidir sert ve hırçın kişiliği vardır ama seni üzmemek için elinden geleni yapar...
Üçüyle de ilişki yaşadım ve unutamadım
Akrep erkeğiyle çünkü benim istediğim erkek tipi akrep burcunda bulunuyor. Birde bende akrepim ondan :)
seksi, güçlü, duygusal, tutkulu, çekici gözler vs.. :)
o masallarda olur şekerim
akrep erkeğinde olur canım :D
dene tabi. sen de benim gibi görürsün seni doğuranın güzelliklerini
o bir akrepten ayrılmış ama ben bir akreple 5 yıldır birlikteyim ve nişanlıyım :)
kesinlikle isterdim
sadık samimi sevgi dolu çünkü sevgisinin hakkını fazlasıyla verir ;)
pardon pardon boğa :)
ya ben kendi burcumdan bahsediyorum soruyu nasıl okuduysam :)
yok ben soruyu nasıl okumuşum bak
kendi burcunuzdan olan biri ile sevgili olmak ister misiniz
nasıl baktıysam artık :)
:) neyse sonuçta anlaştık mı anlaştık sorun yok
Basak burcuyum benim gibi biriyle iyi anlasirim o da baska olabilir :)
Karakter meselesi burçlara pek inanmam kendi burcumun özelliklerini bildiğim icin o da oyle olsun dedim :))
bir ara akrepti benimle aynı olduğu için ama artık balık. akrebin kızı iyi de erkeği aman aman
iki tane tanıdım ikisi de yalancı. balıklar duygusallar düşünceliler. beni pek üzmezler
Oğlak Erkeği / Boğa Kadını
Oğlak Erkeği / Başak Kadını
Astrolojiye göre en iyi anlaşan burçlar. Evet oğlağım ve Boğa sevgilim var :) Her şey çok güzel, sanki ilk kez seviliyormuşum gibi, çok samimi ve içten.
Aynen hocam.
Akrep ve yengeç birbirlerini tamamlarlar iyi çiftlerdir
Aslan kova terazi burçları favorim en nefret ettiğim ise koç burcu !
Başak burcuna laf atacağına siz ilk önce kendi burcunuza bakın. Başakları sevmem ama başak burcu koç burcundan bin kat daha iyi :)
Şimdi br haber aldım çok mutlulum şimdi çokta tın yani
başak erkeğinden uzak durun yeter. D
çok çektim :D aşırı duygusal kıskançlar :D kovayım ben
aksine bol bol var :D fakat başaklar çok kısıtlayıcı
Burcu değilde karakteri daha çok etki yapıyor.
Evet aynen öyle.
Öyle bir takintim yokta akrep olabilir.
Sert ve kiskanc.
terazş ya da aslan olsun
çünkü bu burçların insanlarıyla anlaşabiliyorum
Yengeç, çok uyumluymussuk :D
Ben arkepim, yükeselenim Boğa :) ama en uyumlu burc hangisi bilmiyorum. Yengecle uyumluyuz onu biliyorum ama :) daha uyumlu olan var mı bilmem.
Valla sakasina bakmistim. Yengec le akrep uyumuna. Cok uyumlu demisti google amca :D akrep cok doğurgan miş, yengecten buyuk aileyi severmis. Oyle yaziyordu :D hahaha
Akrep karısı olsun
veriyolar çünkü bro
Burcları önemsemem.
yayım diğer burçları bilmiyorum ama yay olablr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar