evet can dostum nişanlanıyor benimde yanında olmamı istedi nişan yüzüklerinin olacağı tepsiyide ben tutucakmışım nişan bir yer kiralandı orda yapılıcak sizce hangi elbiseyi alıyım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bence hiçbirini giyme çok kısa onlar gelinler kendi düğünlerinde kısa elbise giyenleri pek sevmezler abimin düğününden biliyorum yengem en iyi arkadaşlarına bile pek iyi şeyler söylemedi
o zaman saçların hala sarıysa birincisiyle sonuncusu sana iyi gider
sonuncusunu giy
fiziğin nasıl boyun falan onlar da önemli
sondaki elbiseyi giy ama yolda falan dikkat et çünkü taş gibi olucaksın ve laf atan serseriler falan olabilir :)
3 tam sana göre kesinlikle
Cevap
12Cevap
Bunları gösteriyorsunuz sonra gidip Mahmut Giyim'den abiyeleri çekip damlıyonuz he :/
kesinlikle bu al
www.morhipo.com/.../detay?depid=20
A ve C güzel duruyor. Siyah yaz gününde iç bayıcı olduğundan C gayet hoş bir elbise
Bende öyle düşünüyorum. B gezmeye giderken giyilecek bir elbise gibi duruyor.
B'deki elbise ve D'deki ayakkabı :)
kızlarda kolye ve ayakkabı, erkeklerde saat ve ayakkabı kıyafetin en önemli parçalarıdır. çoğu kişinin dikkat etmediği şeyler.
bir ayak-ayakkabı fetişisti olarak, yani bu işin bildiğin profesörü olarak çooook rahatça söyleyebilirim ki, kesinlikle yanılıyorsun. :))
A daha iddialı ve şık.
nişan tepsisi ve sen. yakışmadı!
2nci cok güzel beyaz =)
Ic camasiriyla git ayni hesaba varir zaten
kapalısı yok mu la hepsi açık bunların :)
git gitme kardeş beni bağlamaz ben fikrimi yazdım.
üzerine birşey giyecekmisin peki
bence öyle bunu giyince üzerine birşey gıyecekmısın ha giymişin ha giymemişin
En kapalısı D şıkkı , güzel de.
Hepsi çok açık :/
C bence
Evet diğerleri kibar durmuyo
Yok yanlış bakmışım b bence diğer elbiseler çok boş duruyo bildiğin sallama dikilmiş kumaş gibi
O zaman onun giy
1 . si çok güzel.
Sen bilirsin güzel ama.
B güzelmiş kanka
A güzelmiş :D
a iyi miş
kesinlikle A :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar