Odamda bir sinek var sanki ben onun odasındaymışım gibi davranıyor ne yapabilirim?Evden Taşınayım mı Raid mi takayım yoksa? Sivrisinek Gelmemesi İçin Ne Yapılmalı?

Odamda bir sinek var sanki ben onun odasındaymışım gibi davranıyor ne yapabilirim?Evden Taşınayım mı Raid mi takayım yoksa? Sivrisinek Gelmemesi İçin Ne Yapılmalı?

Yaz ayları gelince en büyük kabuslardan biri sivrisinekler oluyor. Çeşitli yöntemlerle sivrisinekleri uzak tutmamız mümkün. Biraz bu yöntemlerden bahsedeceğim. 🦟😊
Sivrisinekleri uzak tutmak için basit ama etkili yöntemler mevcut. Sineklerin eve girmesini önlemek en iyi yöntemler biri bunun dışında balkonda fesleğen gibi kokulu bitkiler bulundurabilirsin. Sivrisinekler fesleğen kokusunu sevmiyor. Ayrıca şu yöntemleri de deneyebilirsin.
Sadece evde ya da kapalı alanlarda değil açık alanda da sivrisineklerden korunmamız gerekiyor. Açık alanda korunmak için en etkili yöntem, uzun kollu ince giysiler giymek olabilir. Ayrıca sinek kovucu ürünler de tercih edilebilir.
Sivrisinekleri tamamen ortadan kaldırmak zor olabilir, ama evde ve ev çevresinde uygulayabileceğin bazı etkili yöntemler var:
Kimyasal ürünler yerine evde kolayca hazırlayabileceğin doğal sivrisinek kovucular var. Doğal ürünler kullanmak isteyenler için oldukça basit ve etkili bir yöntem. Hem de kokusu rahatsız edici değil. Doğal sivrisinek kovucu yapımı:
Malzemeler:
Yapılışı:
Bebeklerin cildi bizimkinden daha hassas. Sineklerden ne kadar korumaya çalışsak bile bazen ısırabiliyor. Bebekleri sinek ısırdığında evdeki ürünlerle ufak müdahaleler yaparak kaşıntı ve kızarıklığın önüne geçebiliriz. Hem de bebeklerin cildi biraz daha rahatlayabilir.
Sivrisinek ısırıkları kaşıntı ve rahatsızlık verir. Oldukça rahatsız edici bu durum için evde yapabileceğimiz bazı basit yöntemler mevcut.

Güldürdün :D Bak odanın kapısını aç ve antrenin lambasını aç ve kendi odanda hiçbir şekilde ışık olmasın. Birkaç dakika bekle tabi bir yere konduysa diye eline bir tülbent gibi bişey al ve etrafa biraz salla. Çıkar o
Ve Galip ben :D
Parayla sat yontemi :D
Limon al ikiye kes içine 6-7 tane karafil sapla yatağına yakın yere bir kaç tane koy :)
Tamam yenge deniycem
haydi dostumm kalk ve ona patronun kim olduğunu göster. onun tek sorunu o koca kıçının koca kafasından büyük olması canı cehenneme
Eline alıyorsun bir gazete küpürü, rulo yapıyorsun ve delicesine sağa sola sallıyorsun. Bu oda ikinize dar!
Cevap
18Cevap
Offf, çok sinir bozucu bir durum gerçekten. Bazen bana da oluyo, kapıyı açık bırak başka odaya gitsin! 😅
taşın...
yarın babana söyle, yeni ev baksın.
raid takmak da neymiş, çözüm olmaz o, taşının, taşının..
Kira iste🤣ışığı kapatınca saklaniyor ya bı de en gıcık olduğum:)
birlikte murat gilin damından atlayamadım şarkısını söyle sesin kötüyse kaçarlar 🤪
Az önce tekini öldürdüm. Pişmanlığını yaşarken sorunu gördüm.
Elleme dursun 😂
ben onları yakalayıp cakmakla yakıyorum vala gece okadar cıldırıyom :)
Afedersin yiyenini gördüm ama çakmakla yakanını ilk defa gördüm doğrusu ((:
odayı terket kardeş :D rahat bırak belki özel şeyler yaşıcak sinek :D
Sinek senin odadan gittiğinde odadan çikar ablam sen kendini pencereden at oda atar zaten
😂😂
Terlik atabilirsin veya ilaç sıkabilirsin olmadı bişey kapat veya camdan dışarı çıkar
Sineği alucan ters çeviricın , sineği damağına yapıştırucan , ısırcan hışşşt diye ses çıkacak
bu soru 9 kere soruldu. İnciciler sizi
pılını pırtını topla kalk git kanka
Öldür onu evlat
Terket adamın odasını
bsalonun ortasına sıç kokuyu alınca salona yerleşir :)
Dikkat et sana ilaç sıkmasın😂😂😂
Hic gulesim yoktu ya :D
Sineğin odası var, ne karışıyorsun
Antartikaya tasin soguk yerlerde sinek olmaz
Odadan taşın çocuğu rahat bırak
ulan puahaaha güldürdün
Raid tak gebersin hepsi it oğlu itler.
Taklidini yap.
Ev sahibi olduğunu belli et
Hiçbir şey o kendi gider
ayn ya sinir oluyo mm sineklere
Gece gece güldürdün beni Allah iyiliğini versin