Hatta sürekli hakkını helal et kalbini cok kırdm diyo
Askerdeki Sevgiliyle Kavga Etmek? Yardımm Lutfenn Yorumlarınıza İhtiyacım Varr?
Hatta sürekli hakkını helal et kalbini cok kırdm diyo
Ne kadar süredir ayrısınız bilmiyorum ama.. Yeni olduğu aşikar..
Askerdeki bir erkeğin sevgilisi olarak sana düşün en büyük görev, onları poh pohlamak, ona moral vermek.. Yapmanız gereken bu.. Sevmiyorsan bile, kızgınsan bile ona sevdiğini söyle..
Onca erkeğin arasında, komutanların arasında, zorla yeşiller giydirilmiş, bir kalıba girilmesi emredilmiş bir askerin psikolojisi zaten darmadağın iken, sen birde onunla kavga ediyorsun.. Tirip atıyorsun..
Lütfen empati kur.. Onu düşün..
Onunla her dakika konuşmak yerine 2 günde 1 konuş birbirinizi özleyin.. Konuşacak güzel şeyler bulun..
çevresindekilergaza getiriyodur orda onu kafaya çok takma herkes sen aslansın sen babasın şusun busun diye sana karşı gazlıyodur, erkekler kolay gaza gelen varlıklardır heleki o tarz ortamlarda bence alttan al pek umursama ;)
bak o değşmez tamm mı yol wer gtsin.. senin braz cesaretlendrilmeye ihtiyacın war.. ben destekliorumm... ne değişirr.. ne de senin ondan bekledklerinn..
suanlık hersey cok iyi ama eski yaptıklarını sindiremiyorm
içinde kalanları ona syle.. sewiosa senin güwenini tekrar kazanmak için uğraşrr... bak kesin syle.. yoksa sen her kawgada ona eskileri açarsınn.. o sıkılır.. kawga edersinizz.. döndür baştan dinle olmasın..
bana sureklı snı eskıden cok uzdm hakkını helal et dıyıp duruyodu askere gıtmeden once
sen btün demek istedklerini demedgn için burdasınn.. sorun açık degl mi sence de...
öyle sanırım
Canım üzülme sen bence. Bosver amacı belli bazı erkekler askerdeyken hep bekleyeni olmasını isterler bununda derdi bu boş kalmamak amacı
:( öyle mi dersin
beklemekten baska carem yok eger ayrılma durumu olrsa vicdan azabı cekerim asker adam sncta
İnşaallah :( tesekkur ederim adaşım
Cevap
9Cevap
en iyisi trip yapma teli arayınca konuş askerde olan insanın çelik yeleği sevdikleri ailesi falan dır acaba ne taraf da askerlik yapıyo
Bide asker psikolojisi çıktı. Sen en iyisi askerliğini yapmış bitirmiş birini bul çekilecek tripler değil.
tamam degerliler yasadıkları duurm cok zor ama birazda karsııyı düsünseler :(
Aynen öyle cidden uğraşma zaten hareketleri pek normal ve güvenilir gelmedi
yaa tamam zar zor face e giriyo beni arıyo ama en azndan haber vericekti gizli iş cevirir gibi ne bu böyle
Bir başkasını sevmek nedir? Gelde sinir olma şimdi sana nasıl döndü ama. Hiç içime sinmedi bu arkadaş.
O nasıl bir psikoloji bilmezsin ana baba yok asker ocagi orasi sabahin köründe kalk egitimini yap komutandan laf isit vs vs disardan gozuktugu gibi değil hicbirsey ben askerde iken 6 ay ne ailemin sesini duydum nede sevgimin... dışarıdan davulun sesi guzel gelir giy o Kamufulaji git sen yap nasil birsey gor
Kardeşim problem o değil , bir başkasını seviyorum deyip geri bu arkadasa yazması. Afedersin duygularinidami bilmiyor okadar acizmi?
bana donmesi ben evrim gecirdikten snra güzellestikten snra erkkler pesmde kostktan snra oldu sorunda buu
Evet sorun bu! Yorum yapan arkadaş yanlış anlama lütfen.
bende aptal gibi evet dedim yine o kadar insan varkenn
Neyse olan olmuş , istersen birazdaha bekle acele etme?
Olum asker l*n asker ne ana var ne gardas ne dayanacak sirt. gurbet elde napsin garibim. ne soyleyeceksen askerlik bitince soyle. bozma cocugun moralini
zaten kötü bişi söylemedm sırf onu düsündgm icin konusmaların bitince bana yazarsın dedm bu kdr
evet baya sıkılmışsın durumu buraya taşıyıp paylaşmak isteyecek kadar hiç yorma kendini sonuç hüsrana epey yakın an itibari ile.
bu hüsran bnmle mi onnla mı ilgili olucak acaba :(
askerde erkekler coook degisiyor onu istiyosan idare etcen sabretcen
bir aşk bittiyse bitmiştir zorlamanın anlamı yok soğuduysan bitir
Aşk yoksa yoktur yani bu bir iş anlaşması değil. Olmuyosa olmaz.
Asker ln o asker düşündgn şeye taktgn duruma bak. Bencil. Ver l*n eksi şikayet et bni. Haklı olduğumu da düşün.
sen ne olmasını istiyorsun..
önceden bende evlenmyi istiyodm ama bunları düsündkce soguyorm
ilkokuldayken öyle olur durumlar. hele askerden dönsün elinde meslegi olsun.. ailenden istesin seni. o zaman karar ver flört durumlarına sakın girme.
oda öyle diyo askerden snra direk evlenelim diyo ama eski yptkları olmuyo ilkokul dedgm 8. sınıfın son dönemleri
o zaman ergendiniz. sağlıklı karar veremiyordunuz belkide. ya da ona karşı duyguların değişti. istemiyorsan nikahta evet de diyemezsin mantık ve kalp denge de tutmalı. kararını kendin vermelisin ama bunalıma girmeden ailene arkadaşlarına danışarak
yaa bu zmna kadar tanııdgm en düzgün insan yanyanayken yüzüme bile bakamıyo ama ne biliyim abisi filanda uyusturucu kullanıyo bnlarda aklımı karstırıyo babası da yk
hem başkasını seviyorum demiş o kırgınlıgı nasıl atlatırsın bilemem
6 sene gecti ama bende gecmedi o kırgnlk biliyosn genelde kızlar lisede filan evrim geciriyolar bende onlardanım guzellestkten snra donmesi samimi diil
uyuşturucu vs. demişin sorunlu bir aile tipi. uzak durman gerekir. eğer baş edebilirim mücadele ederim diyorsan bilemem.
kendisi düzgün biri işte ne biliyim dedgm gibi yanyanayken yüzüme bile bakamaz ama bu ihtimaller de var
babası yoksa ailenin yükünü erkek çocukları alır genelde... ileri de ne kısmetlerin çıkaccaktır. ergenlik aşkıymış sizin ki..
şu an ergen olmadgmza göre bn 19 o 22
seviyorsan sen bilrisin sevmiyorsan sogursun istemezsin...
yaptıklarını dusundukce soguyorm sanırım erken davrandm keske olumlu cevap vermesydm simdi basım agrımazdı bişi söyleyip veya ayrılp günahını almakta istemiyorm
hiç günahını alırım almam deme. bir ömür geçinecek olan sensin.
öyle diil yani şu an askerde olgu iicn kalbini kırmak istemiyorm nolucaksa geldkten snra olucak ama bnmde baya bir zaman kaybım olucak
sen önceki olayı unutamamışsın ki
Askerlik psikoloji bu zamanla düzelir
askerde cok dayak yicek senin yüzünden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar