Diğer Kur'an-ı Kerim'in günümüz şartlarına göre güncellenmesi gerekmiyor mu? Napicanuyeadini Takip Et Xper 4 Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gerekmiyor mu sizin fikriniz nedir Güncellemeler+1 yıl Yeni dil desteği gibi Güncellemeler+1 yıl Guncel Kur'an-ı Kerim'in günümüz şartlarına göre güncellenmesi gerekmiyor mu? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl *Bazı* insanların "beyninin çalışma tarzının" günümüz şartlarına göre güncellenmesi gerekiyor. Kur'an-ı Kerim'in değil. 2 0 Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Siz önce mealini okuyup tamamen ne anlatılmak istediğini anlayın, ne güncellemesi. 1 0 Yorumla
Düşünen_Cesett Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Anlayan anlar anlamayanlar anlayana kadar oyalanirlar anlamadan öyle 1 0 Yorumla
OzlemSsamverdi Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Bunun için peygamber gerekiyor. buda olmayacağına göre imkansız ha inandırıcı birisi çıkarsa ben allahın elçisiyim falan diye ozaman güncellenebilir. 1 1 Yorumla OzlemSsamverdi +1 yıl islam 1.0.1 güncelleme notları:hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri. Yorumla
Nathandrake1 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Update gelmiş başkan, appstore da var şu an. Androide henüz gelmedi diye biliyorum 1 0 Yorumla
Ghostshooterr Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 75% +1 yıl Kesinlikle gerekiyor diye düşünüyorum. 1 0 Yorumla
Dangark Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 68% +1 yıl kuran 4.1 gibi mi anlamadim yeni update gibi mi 1 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Allah'ın işi update atmak. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kuranı kerim Allah tarfanından indirildi ayetlerin değiştirilmesi tartışılmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
*Bazı* insanların "beyninin çalışma tarzının" günümüz şartlarına göre güncellenmesi gerekiyor. Kur'an-ı Kerim'in değil.
Siz önce mealini okuyup tamamen ne anlatılmak istediğini anlayın, ne güncellemesi.
Anlayan anlar anlamayanlar anlayana kadar oyalanirlar anlamadan öyle
Bunun için peygamber gerekiyor. buda olmayacağına göre imkansız
ha inandırıcı birisi çıkarsa ben allahın elçisiyim falan diye ozaman güncellenebilir.
islam 1.0.1 güncelleme notları:
hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri.
Update gelmiş başkan, appstore da var şu an. Androide henüz gelmedi diye biliyorum
Kesinlikle gerekiyor diye düşünüyorum.
kuran 4.1 gibi mi anlamadim yeni update gibi mi
Allah'ın işi update atmak.
Kuranı kerim Allah tarfanından indirildi ayetlerin değiştirilmesi tartışılmaz
Olur Allah’a söyleyelim yeni sürüm getirsin.
Olabilir aslında