www.google.com.tr/search
Bu kız güzel mi sizce? Bence çirkin, yetenekli de değil nasıl ünlü olmuş bu?
Bu kız güzel mi sizce? Bence çirkin, yetenekli de değil nasıl ünlü olmuş bu?
güzel değil ama insanın ısırası geliyor yani değişik bir albenisi var tam aşık oluncak kadın havası var herşey güzellik değil
ısınamadım kanks
Güzel değil diyemem ama sıradan yani çık dışarı benzeyen birçok kişi bulursun. Gzlsinde tk msn yni uf. S
Cevap
26Cevap
ben çok tatlı ve güzel. yeteneklide. bizimkilerde hep sinsi ve kedi gözlü derler kıza ama benim görüşüme göre gayet hoş bir bayan.
güzel değil mi? bence çok tatlı ve güzel kıskanmayalım ;)
bence fena degil
en azından ben böle biriyle töbe evlenemem. d
tatlıdır kendisi kıskanma kendı fotonuda koyda görelim bakalaım
Ben oyuncu değilim bu kız oyuncu ama hem çirkin hem bir yeteneği yok sıradan biri yanı
Annesi orta asyadan geliyo bu kizin melez yani ayrica gayette güzel hatun.
Kapalı çarşı diyebi dizi vardı orda girmiştim dizi bit tmişti:))
ezel akayın yeğeni.. torpilllidir o
Bilmiyordum öyledir o zaman kesin
çok sempatik, çok sevimli, çok içten falan filan.
makyaj sağolsun herşeyi güzelleştiriyor
bir türlü beğenemediğim kız tipidir.
Yüzü farklı. Bu özbek mi neymiş. Güzel bence.
Çirkin değil de yüzü değişik.
minyon tipli sadece o kadar güzel değil
Bence itici bir bayan
Güzel değil fakat albenisi var.
Eh işte gideri var gibi gibi
en güzeli benim sevgilim tamammı :))
Öpmeye kıyamam o derece
şahin k yönetmenin yatağı =)))))
Tatlı bence doğal geliyo
Pek sayılmaz
Tatlı bence.
gıcık bir tipi var
PC KİRLENDİ :aad
Beğenmedim.
Sen nie kudurdunki şimdi
Kudurduğum yok o nerden çıktı :)
Sende çalışıp didinsen surda ego tatmin etmek yerine. bir tiyatroya gitsen hiç fena olmaz. Oyuncu olmak için güzel olmak gerekmiyor. Kız manken veya model değil zaten. Oyunculuk yapıyor
Ego tatmini? Zaten yeteneği de yok üstüne güzelliği de yok ben onu diyorum.
Sen çokmu güzelsin sanki. Gizli gizli iş çeviriyon. Atta bakalım bir sana. Atmıssın elalemin kızının resmini. Bide seni görelim hodri meydan d.
Ben güzel olayım veya çirkin olayım kime ne ben oyucu değilim şarkıcı değilim televizyona çıkmıyorum. Bunlar televizyona çıkıyorlar ekranda görüntü kirliliği resmen sesi de ayrı bir itici zaten neden seslendirme yapmazlar anlamam.
Senin oyle bir hakkın var kanal değiştirmek gibi. Ama onlar izleyicileri secemiyorlar. Çirkinmi değilmi. Burnunu karıstırarakmı izliyor oosurarakmı demiyorlar. Senin oyle lüksün var ama dene. Neyse bu kadar iteleme yeter
Nickin tam yerinde cidden aşırı itici birisin kendini iyi tanıyormuşsun bravo. Tip var ama karakter yoksunusun.
Sivri dilli olmam gerekti sadece. Senin gibi insanları tipiyle asagılamıyorum. Güzelmiş degilmiş hak etmemiş goruntu kirliliğimiş demiyorum. burada noksan olan ve yoksul olan sensin
Tek kullanımlık
bana göre itici
Şirin diyebilirim
tam bir kezban...
Güzel
hastasıyım
değil u?
Cok seksi bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar