Doğru hayat felsefisini psikolojisiyle özdeştirebilen insanlar bu hayatı en iyi yaşayanlardır. Hepimiz bir doğruyu savunuruz hepimiz iyi kötü nedir biliriz. Bir çok madde sayabilirim hayır diyebilen insanlar, doğal yaşama vakit ayıran insanlar, sağlıklı beslenenler, insanları gözünde büyütmeyenler, rasyonel düşünebilenler, stresli yaşamdan uzak kalabilenler, kendini geliştirebilenler gibi gibi. Say say bitmez. Biz bunların hepsini biliyoruz zaten. Bütün melese bunu olduracak bir psikolojiye sahip olmakta. Sağlıklı bir psikoloji hayatı mükemmelleştirebilir. 🤷♀️
Ruhsal ve fiziksel sağlığımızın korunduğu, kendimizi gerçekleştirebildiğimiz, yakın çevremizle sağlıklı sosyal ilişkiler geliştirebildiğimiz, maddi ve manevi ihtiyaçlarımızın karşılandığı bir yaşam, iyi bir yaşamdır.
Sağlığın iyiyse, etrafında bir kaç tane iyi insan varsa, seni mutlu edecek kadar paran varsa ve etrafındaki toksiklerden uzaksan dünyanın en mutlu insanı sensindir. İyi bir yaşam budur bence.
Sözlük, ansiklopedi, kitap belkide gündelik bir kılavuz tanımı oldu. Güzel bir tanımlama ve gerçekçi bir yaklaşım sergilediğiniz için ve yorumunuz için teşekkür ederim.
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hocam sağlam vücut sağlam sağlam kafada bulunur diyerek genel yargıyı öznelleştiriyorum şu andan itibaren, haftaya sınav geçsin mis gibi bakacağım kendime. Bu arada size de yazacağım mutlaka kazandığım yeri, neden bilmiyorum ama çok samimi geliyorsunuz. İstediğim yeri kazandım demek için sabırsızlanıyorum.:)
Değerli Gizli Üye, bu samimi ve içten yorumunuz için size çok teşekkür ederim. Amacım, yani burada bulunma amacım, bilgimi, bildiğimi insanlara ücretsiz bir şekilde iletmek ve onların bu bilgiler ile yol almasını mutlu olmasını sağlamaktır. Önemli olan mutluluktur, her şey para demek değildir. Size de bir faydam dokunduysa ne mutlu bana! Tekrar teşekkür ederim. Sonuçları bana özelden iletebilirsiniz. YKS' de başarılar dilerim...
Kendine özentili davranan, kendine maddi ve manevi yatırım yapan, gerektiğinde hayır diyen, çalışkan, saygılı bir kişi emek vererek iyi bir yaşamı hak eder..
Kendi ruh halime göre verdim. Ben yardım etmeyi oldukça severim. Etik olan da bu. İnsanların dayanışma içinde olup birbirine yardım etmesi gerekir. Bir insan diğerine faydalı olabildiği kadar insandır. Rica ederim. Tahmininiz ne yöndeydi?
Benim canımı sıkacak bir şey olduğuna göre aklından şovmenlik yapıyor tarzı bir şey geçti ya da hayatla bağdaşmayan süslü cümleler... Takipten çıkıyorum. Hiçbir soruma cevap vermiyorsun zaten, davetlere icabet etmiyorsun. Konu ile sorularda sorduğum sorulara da başka zaman başka zaman konuşuruz diyerek gecistiriyorsun. Kendine iyi bak iyi geceler
Parmenidesci bi bakis iyi Şu an iyi sonra kotuyse o aslinda iyi degildir. Cunku iyi degismez. Bu iyi kavramini yakaladiginda sen hangi alanda gormek istersen odur.
Paramız yoksa, sağlıklı yaşam yaşayamaz mıyız? Peki, parası olmadan doğa da yaşayanlar bu durumun dışında mıdır? Lütfen bu sorularıma cevap verir misiniz.
paran yoksa nerde yaşıcan hijyen ortam olsun beslenme olsun hastane olsun doğada yaşayanlar bedavadan mı yaşıyorlar hadi diyelim avcılık yaptı barınak var nereye kadar bu sağlık hijyen
"Mandıra Filozofu" misali, köyde yaşayan ve hiç bir şeye para vermeyen bir çok insan tanıdım. Babadan oğula kalan evde, aynı tavuklar, aynı keçiler ile birlikte yıllarca yaşayanı gördüm. Para nedir unutmuş bir çoğu, bazıları da parayı tanımıyor. Buna inanmak istemeyeceksin belki de ama maalesef böyle durum. Kırsal bölgelerde araştırma yaparsan ne demek istediğimi uygulama da görmüş olursunuz.