Erkekler, Yumruk atarken veya herhangi birşey yaparken (yürümek, kolunu oynatmak vb.) hemen bir yerime çıtlıyor. Ne yapmalıyım?

Merhaba öncelikle, ben boksör olmak istiyorum henüz yaşım 15. Virüs olduğu için şu an kurslara gidemiyorum ama onun yerine evde yumruk atmayı falan çalışıyorum. Fakat istemsizce kolum çıtlıyor sadece yumruk atarken değil örnek yukarıdan birşey alıcam kolumu kaldırıyorum omzum kıtlıyor, yumruğumu sıkıyorum serçe parmağım kıtlıyor. Bunlar bana herhangi bir acı vermiyor ama rahatsız oluyorum ve utanıyorum Hiç yaşamadım ama bu durumu arkadaşlarımın yanında yaşamaktan korkuyorum çünkü bir kere rezil olursan ömür boyu kalır o anı. Yumruk atmayı boşluğa doğru yapıyorum kum torbam olmadığı için ve gerçekten yumruk atıyorum acaba hızlı attığım ve ardında bir hedef olmadığı için mi kıtlıyor. Sürekli parmaklarımı falan kıtlatan bir insanım fakat kolumu falan hiç kıtlatmamıştım lütfen yardım edin utanıyorum. :(
Erkekler, Yumruk atarken veya herhangi birşey yaparken (yürümek, kolunu oynatmak vb.) hemen bir yerime çıtlıyor. Ne yapmalıyım?