Diğer Şu anda dışarıda hırsız geziyor napmaliyim? Büük-memeli-kadın Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ışık açıktı biraz izledim farketmiştir beni arkadan giderken videosunu çektim Binalara bakıyordu ben varım diye giremedi Şu anda dışarıda hırsız geziyor napmaliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
jackdaniels24 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 596 cevap paylaştı. Sizin orda polis ya da bekçiler devriye atmıyor mu? 0 9 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Hep atarlardı şu an yoklar Yorumla jackdaniels24 +1 yıl Hangi şehir orası Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Ankara Yorumla jackdaniels24 +1 yıl Bnce en iyisi polisi ara gelip tutuklasnlar Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Devriye ekibi isterim aslinda da coktan gözden kayboldu Yorumla jackdaniels24 +1 yıl Gitmiş mi görünmüyor mu Yorumla jackdaniels24 +1 yıl Keşke görünmeden arasaydn seni fark etmeden önce Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Mutfağa girmiştim ışığı yaktım tesadüfen dışarı bakiyim dedim Perdeyi kaldırıp bi baktim bu başıboş iti gördüm Yorumla jackdaniels24 +1 yıl Anladım sağlık olsun nediyim ki 🤦 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl polisi ara tecavüzcü diye ihbar et extradan s. ksinler onu 0 1 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Artik yarin geceye kaldı dur sen anasını s kcem onun Yorumla
AnormalSayko Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Ses çıkart kaçar o zaten panikleyip 1 8 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Onu da düşündüm de dur sen sabaha kadar ayaktayim Yorumla AnormalSayko +1 yıl Kanka ismin dikkatimi çekti meme firlatsan kafasına o daha mantıklı 😁😁😁😂😂 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Polis sireni yükledim telefona gelsin de ebesini s.. cem korkudan onun😂😂😂 Yorumla AnormalSayko +1 yıl 😂😂😂 Yorumla AnormalSayko +1 yıl Kafa zehir mübarek Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Bu saatte devletin polisini bunun için meşgul etmeyim😂 Yorumla AnormalSayko +1 yıl Sinsi seni. Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl 😏 Yorumla
Ranipka Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Polise göster videoyu napıcan başka 0 2 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Doruu Yorumla Ranipka +1 yıl Herkese doru bana doruu yazdığın için thanks 🤭 ajsjsjsj Yorumla
krallbenim Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 86% +1 yıl Büyük lerin altında ez 0 1 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Doru Yorumla
BitterChocolat3 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Hırsızdan çok soran ilgimi çekti sjdjd 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Memelerin küçük ki a*mk. 0 15 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Doru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj kutunu açsana konuşalım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha öncede konuşmuştuk zaten bakalım hatirlican mi beni.😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne doru duvara yaslar yaslar girerim sana.. Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Yapamazsın Hayir konuşmadım senle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliyim nerden biliyosun ki a*mk 😂 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Biliorum yazılımcıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm yazsana ozaman bana? Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Eskilerle işim yok Hayırlı biri olsan eski olmazdın. Konuşuyor olurduk. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görüşlerde iki kelime konuştuk sadece.🤦🏾♂️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanımadan iyice bilemezsin.. Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl cok sağol tanışınca da bi halt olucani düşünmüyorum Öylesine konusmak adetim değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemezsin ki nasip bu işler. Sen bi izin ver birbirimizi enine boyuna tanıyalım.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu kadar konuşmamız bile bisey burdan dimi.😑 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesajını ac artık mesaj atayım bi kapat hemen.😐 Yorumla
arananadam016 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Gerçekten büyük mü? 0 2 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Doru Yorumla arananadam016 +1 yıl Imm görmek istedi canım Yorumla
BezmişHayat Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Geçmiş olsun. Yalnız mı yaşıyorsun 0 8 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Ailemle Yorumla BezmişHayat +1 yıl Geçmiş olsun büyük sıkıntı. Hangi il bu Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Ankara Yorumla BezmişHayat +1 yıl Eyvah ben de Ankaradayım. Hangi semt? Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Napcan Yorumla BezmişHayat +1 yıl Kendimi koruyacağım. Belki büük memelerinizi de görürüm Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Doru Yorumla BezmişHayat +1 yıl Takip eder misiniz sohbet edelim? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Namik kemalin selami vaar 0 1 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Yav he aynen kardeş Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Polisi aradın mı büük 0 10 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Bi vukuat olmadığı icin aramadım Devriye isteyim mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen bekçiler oluyo aslında mahallelerde Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Hep olurdu da bugün hiç yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki bekciydi o gördüğün Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Sanmıyorum at hırsızı gibi tipi vardi üniforma yoktu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hı sen baya baya detaylı görmüşsünn. Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😆 nick ini görünce ciddileşemesem de yazıyorum Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Doru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙏🤣 Yorumla
Board_Tennis Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aman dikkat 0 1 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Doru Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Polis ara kanka 0 0 Yorumla
zorro_keremim Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Iceri alsana 0 2 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Doru Yorumla zorro_keremim +1 yıl Yalnizmusin sen Yorumla
can120 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 430 cevap paylaştı. Polise git 0 1 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Doru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sizin orda polis ya da bekçiler devriye atmıyor mu?
Hep atarlardı şu an yoklar
Hangi şehir orası
Ankara
Bnce en iyisi polisi ara gelip tutuklasnlar
Devriye ekibi isterim aslinda da coktan gözden kayboldu
Gitmiş mi görünmüyor mu
Keşke görünmeden arasaydn seni fark etmeden önce
Mutfağa girmiştim ışığı yaktım tesadüfen dışarı bakiyim dedim
Perdeyi kaldırıp bi baktim bu başıboş iti gördüm
Anladım sağlık olsun nediyim ki 🤦
polisi ara tecavüzcü diye ihbar et extradan s. ksinler onu
Artik yarin geceye kaldı dur sen anasını s kcem onun
Ses çıkart kaçar o zaten panikleyip
Onu da düşündüm de dur sen sabaha kadar ayaktayim
Kanka ismin dikkatimi çekti meme firlatsan kafasına o daha mantıklı 😁😁😁😂😂
Polis sireni yükledim telefona gelsin de ebesini s.. cem korkudan onun😂😂😂
😂😂😂
Kafa zehir mübarek
Bu saatte devletin polisini bunun için meşgul etmeyim😂
Sinsi seni.
😏
Öcü diye üstüne atla balkondan.
Polise göster videoyu napıcan başka
Doruu
Herkese doru bana doruu yazdığın için thanks 🤭 ajsjsjsj
Büyük lerin altında ez
Doru
Hırsızdan çok soran ilgimi çekti sjdjd
Memelerin küçük ki a*mk.
Doru
Mesaj kutunu açsana konuşalım?
Daha öncede konuşmuştuk zaten bakalım hatirlican mi beni.😅
Ne doru duvara yaslar yaslar girerim sana..
Yapamazsın
Hayir konuşmadım senle
Gizliyim nerden biliyosun ki a*mk 😂
Biliorum yazılımcıyım
Hmm yazsana ozaman bana?
Eskilerle işim yok
Hayırlı biri olsan eski olmazdın. Konuşuyor olurduk.
Görüşlerde iki kelime konuştuk sadece.🤦🏾♂️
Tanımadan iyice bilemezsin..
cok sağol tanışınca da bi halt olucani düşünmüyorum
Öylesine konusmak adetim değil
Bilemezsin ki nasip bu işler. Sen bi izin ver birbirimizi enine boyuna tanıyalım..
Bu kadar konuşmamız bile bisey burdan dimi.😑
Mesajını ac artık mesaj atayım bi kapat hemen.😐
ailene söyle ve polisi arayın
Konum at anasını skmeye geliyim
Gerçekten büyük mü?
Doru
Imm görmek istedi canım
Geçmiş olsun. Yalnız mı yaşıyorsun
Ailemle
Geçmiş olsun büyük sıkıntı. Hangi il bu
Ankara
Eyvah ben de Ankaradayım. Hangi semt?