Diğer Beklediğiniz bişeyler var mı? Neyi bekliyorsunuz? EssMeeR000 Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor ''Neyi bekleyeceğiz zeze?''"Gökyüzünden güzel bir bulutun geçmesini.''-Şeker Portakalı- 🍊 Beklediğiniz bişeyler var mı? Neyi bekliyorsunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YeşilGözlün Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Zeze yazmışsın yeğenimi hatırladım ya oda bana hep zeze derdi 😔Niyese asıl soruyoa geliyim istanbula gitmeyi bekliyorum 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Babamın iyileşmesini bekliyorum. Yeğenimin dünyaya gözünü açmasını bekliyorum ☺️ 1 0 Yorumla
Soo-jin Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Soru hakkımın gelmesini 1 4 Yorumla Soo-jin +1 yıl en saçma şeyi ben bekliyormuşum sjknmlmh Yorumla EssMeeR000 +1 yıl Çok acilse burdan sorabilirsin 🤔😐 Yorumla Soo-jin +1 yıl yoo 1 tane daha süper seçilirse rozet veriyorlar Yorumla EssMeeR000 +1 yıl Ooooooo hadi iyisin bakıyorum seni gidi seni bunu ıslatalım ozaman 😐 Yorumla
Neslihürvicdanıhür Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Pandeminin bitmesini bekliyorum. 1 0 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 331 cevap paylaştı. Kendimi.. 1 0 Yorumla
HuzurBekcisi Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 550 cevap paylaştı. Gelmesini.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Zeze yazmışsın yeğenimi hatırladım ya oda bana hep zeze derdi 😔
Niyese asıl soruyoa geliyim
istanbula gitmeyi bekliyorum
Babamın iyileşmesini bekliyorum. Yeğenimin dünyaya gözünü açmasını bekliyorum ☺️
Soru hakkımın gelmesini
en saçma şeyi ben bekliyormuşum sjknmlmh
Çok acilse burdan sorabilirsin 🤔😐
yoo 1 tane daha süper seçilirse rozet veriyorlar
Ooooooo hadi iyisin bakıyorum seni gidi seni bunu ıslatalım ozaman 😐
daha fazla şey hissedebilmek
Pandeminin bitmesini bekliyorum.
Doğru kişiyi sadece o eksik hayatımda
Otobüs
Kendimi..
Gelmesini..
birini