Diğer Sizin orda kaç derece 🥵? vav_elya Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Burası 33 😡🥵🤬 Güncellemeler+1 yıl Hepinizin derecesini kıskandım 😤 Sizin orda kaç derece 🥵? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
T_ulu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 62% +1 yıl Diğer konusunda 895 cevap paylaştı. üşüyorum ben şu an , öKSürdüm hatta az önce. soğuk buralar =(( 0 2 Yorumla vav_elya +1 yıl Buraya gele Yorumla T_ulu +1 yıl neresi orası :/ Yorumla
devileyesolsunyine Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Keşke o papatyalar burda olsaydı taç yapardım kendime ve soğuk bugün hava 0 2 Yorumla vav_elya +1 yıl Dokunmamak lazım böyle güzeller Yorumla devileyesolsunyine +1 yıl Ben kafamda seviyorum Yorumla
Ceval Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Havalar nasıl olursa olsun senin keyfin benimle birlikte güzel olsun hııııı ? 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Diğer konusunda 703 cevap paylaştı. Burada 16-18 civarı. Zaten bugün yağmur da yağdı 1 0 Yorumla
Bumerang44 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Şu an 25 ama gündüz 36 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. 50 derece 0 2 Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl Oha neresi orası Yorumla sannoro +1 yıl @umutluolvegülümse mardin Kızıltepe Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şu kadar derece
üşüyorum ben şu an , öKSürdüm hatta az önce. soğuk buralar =((
Buraya gele
neresi orası :/
Keşke o papatyalar burda olsaydı taç yapardım kendime ve soğuk bugün hava
Dokunmamak lazım böyle güzeller
Ben kafamda seviyorum
Havalar nasıl olursa olsun senin keyfin benimle birlikte güzel olsun hııııı ?
Burada 16-18 civarı. Zaten bugün yağmur da yağdı
şu an 23 c gösteriyor
Şu an 25 ama gündüz 36
23 derece.
hissedilen elli beş
24 derece.
22 derece
23Derece
bizim burası serin neresi de yangın var
32 derece
50 derece
Oha neresi orası