Soruda herşey açık ve net :)
Bayanalr topuklu giydiklerinde neler hissediyorlar?
Bayanalr topuklu giydiklerinde neler hissediyorlar?
Hiç sevmiyorum kadının resmen seks objesi olarak gösteriyor yürümesi değişiyor çok kötü bir görüntü.. Topuğa bakaraktan olgunluk belirtisi göstermesi de ilginç olmuş hiç katılmıyorum.
evet :d
Özgüven ve bir hava geliyor :) bn bir keresinde bir düğünde giyindim süslendim ama topuklu giymemistim sırf o yüzden kalkıp oynamadım hemde kuzenimin düğünü :D
boyun uzun olmasına ragmen çok seviyorum giymeyi :) böyle insalara yukardan bakmak falan çok tatlı :)
Cevap
2Cevap
O topukluyu giyince insana bir ozguven geliyo arkadas :-) sanirsin paris hilton yuruyiii :-)
Valla ben yapmiyo degilim :-) :-) :-) yuruyemiyosan o ayakkabiyla giyme arkadas :-)
Yok bnde oyle bir sıkıntı yok ya ben topuklu hastasıyım zaten kısa boylu oldugum icin de benim bazi kuzenler oyle yuruyo :-)
A. s :-) :-) :-) :-)
Daha havalı ve daha iyi hissettiriyor. OlgunluklA bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum
Senin bakış açın öyle görünüyor olabilir. Ama daha çok çekici ve asıl kılar. ..
Boyum 171 normal yani.. Ama yine de giymek çok güzel oluyor :))
:))
cekici hissediyor insan ama o topuk kırlmasın :D (:
ben cok severım cok basıt kombını bıle guzel gsterıo rahat olsa gundelıkte bile sureklı gıyerımm :))
kesınlıkle kotun altına dolgu topuk sevıorum t shirtle de hem kugul hm de havalı duruyo :)
özgüvenimi arttırır zaten yuzume guveniorm, bı boyumu sevmıom 1.68 :( topukluyla ıstedıgım sekılde gözukebılıorumm
ama kndını gstercek bı boyda deıl topukluyla ıyı ıyı :)
:))
Bennn en bir sevdiğim dir topuklu ayakkabı*.*
Tabi ki ben de çok severim :)
Bencede özgüven veriyor , bende çok severiim ^^
Çok severim^^
topuklu giyen kadınlar candır mmmm
yeahhhhhhhh
hahaha :D
bencede cok hoş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar