Bugüne kadar düşündüğüm en iyi mantık sorusu?

Evet arkadaşlar hepinize iyi günler. İlk defa paylaşım yapıyorum ve size kendim düşündüğüm bir soruyu söylemek istiyorum.

Anne karnından çıktığınız anı hayal edin. O günden beri sadece 1 gün yaşadınız desem? İlk başta saçma gelebilir ama açıklıyorum.

Şimdi , evdesiniz ve herkesten önce kalktınız ve evdeki herkese tek tek bakıyorsunuz , herkes uyuyor , siz uyanıksınız ve onlar uyuyor , sizin bilinciniz ve gözleriniz açık çevrenizde olan biten herşeyi görebiliyorsunuz , ama uyuyan kişilerin bilinci ve gözleri kapalı onlar çevredeki olan ve bitenleri göremiyor , ama uyuyan ve uyanık olan kişilerin 1 ortak özelliği var. Sen uyusan da , uyumasan da herşey devam ediyor , dünya dönüyor. Bunu anladığınızı varsayarak diğer aşamaya geçiyorum.

Şimdi , siz 3 gün boyunca uyumamaya karar verdiniz. Salı günü Saat sabah 06.00 da başladınız , Cuma günü 06.00 da bitecek. Başladınız challange'a ve 1 gün hiç uyumadan geçirdiniz. 1 gün boyunca olan biten herşeyi gördünüz. Evde uyuyanları , gece saat 3-4 gibi dışarda ki sessizliği , öğlen olan kalabalığı , vs. Herşeye tanıklık ettiniz. 2. Günü de hiç uyumadan ve herşeye tanıklık ederek geçirdiniz , 3. ve son günü de öyle geçirdiniz ve cuma günü sabah saat 06.00 a kadar dayandınız ve çok uykunuz var. Hemen yattınız ve 24 saat boyunca uyudunuz. Dünya'da birşeyler olmaya devam ediyor ama siz göremiyorsunuz. Şimdi gelelim 3. ve son aşamaya.

Şimdi , siz doğduğunuzdan itibaren uyuyup , uyanıyorsunuz. Uyandığınızda işlerinizi yapıp gece olunca uyuyorsunuz. ama hayat devam ediyor. Daha önce de dediğim gibi. 3 gün uyumuyorsunuz , sabah akşam oluyor , saat 00.00 olunca gün geçmiş sayıyorsunuz , ama siz bebekliğinizden beri aynı günü yaşıyorsunuz.

Şimdi söyleyin bakalım , doğdunuzdan beri doğduğunuz günün devamını mı yaşıyorsunuz yoksa benim bu söylediğim sözler bir saçmalıktan ibaret mi?
Cevaplarınızı bekliyorum 😊

( Lütfen mantıklı cümleler yazın )
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kendi kafamda. Kurduğum birşey olabilir. Ama buna aptallık veya saçmalık diyemezsiniz , bushman adlı arkadaşımın cevabını beğendim , anladığım kadarıyla soruyu yanlış anladınız. Siz ne
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kendi kafamda Kurduğum birşey olabilir. Ama buna aptallık veya saçmalık diyemezsiniz , bushman adlı arkadaşımın cevabını beğendim , anladığım kadarıyla soruyu yanlış anladınız. Siz uyusanız da , uyumasanız da dünya devam ediyor yani doğduğunuzdan beri aynı günü yaşıyorsunuz. Ama sadece bushman arkadaşımız doğdu ve en güzel yanıtı verdi. Teşekkür ediyorum 😊
Bugüne kadar düşündüğüm en iyi mantık sorusu?