Bu sevmeyle ilgili değil sahiplenmeyle ilgili. Parmağında yüzüğümüzü taşıyanın orasına burasına bakılsın veya lakaid yaklaşımlara davetiye çıkarılsın istemeyiz elbette.
Madem benimse baska erkeklere fazla çekici gelecek şeyleri neden dışarıda giymek istesin o zman? Dışarıda erkeği zor durumda bırakır. Bu ülkede çok açık giyindigi için tacize bile ugraniyor. Müsade edemem bu ülke de
Neden mi çünkü densizin (ki ülkede bolca var) biri çıkıp laf atacak bizde bunu sineye cekemeyecegiz ortalık karışacak. Görmezden gel diyeceksin belki haklısın ama erkek için bu durum böyle işlemiyor malesef. Hiç birşey olmasa sinir bozacak. Avusturalya gibi ülkelerde olsak kimse birbirini umursamaz orda karışmam ama bu ülkede müsade edemem dediğim gibi
Herseyi gectim basi acik basi kapali diye ayrim yapmazsin hani tamam kiyafrte ok ama saci acik diye evlenmemek nedir sevdihim. covukla bu yuzden ayrildik
Elbette. Sen cok mu mukemmelsin? Senin hatan yok mu? Kapanir insAllah vakti geldiginde nasip olursa ama bir insana böyle demek cok sacma sanki sen hatasizsn
O da benim hakkımda her şeyi sorabilir ve beğenmediği huylarım varsa söyleyebilir. Allah'ın emri için keyif bekleyen bir insanla mı olsaydım? Allah zaman vermemiş, örtünün demiş. Vakti geldiğinde diye bir şey yazmıyor ayette. Tabiki de onun kendi tercihi ama benimde tercihim eşimin kapalı olması. O seçme hakkını kullanabilir ama ben kullanamaz mıyım? Bende kullandım.
🤣 cok yazik. Sen suanda bana Allahin sevgili kulu degilsin ve Allaha karsi gelen diyerek zaten gunahlarin buyuklerinden isledin. Cunku Allaha karsi gelmek demek onun ayetini yalanlamakdir yani sen suanda Bana iftira attin. Hakkimi sana helal etmuyorum. Ahirette görüsürüz yine hadi kaybol
Açık olmak örtünün ayetine karşı olmaktır. Sen kelimeleri kendi manana göre kabul edip ona göre karar veremezsin. Ona bakarsan küfür inkar demektir, ama günümüzde küfür kötü söz demektir. Allah kalbimi biliyor zaten, benim ne demek istediğimi biliyor şüphesiz. İftira yok, sen dedin sevdiğim insan beni bu yüzden bıraktı. Demek ki açıksın ve ayete terssin. Hakkın falan geçmiyor yani, şeytanın vesvesesine gelip hemen hak hukuk diye içini rahatlatma. Allah'ın emrine uy ve kapan. Sonra beni anlarsın zaten, Allah sevgisini versin sana.
Attigin iftiranin bedelini Allaha hesap vereceksin zaten. Senin bana Allaha karsi geliyorsun diyemezsin sen iftiracisin. Bence artik omrun yettikce benim kirdigin bu kalbi Allahin affetmesi icin ona dua et. senin haddin degil benim dinimi imanimi sorgulamak. Bunun bedeli elbet cok agir olur. Agzimdan sana karsi küfür veya hakaret cikmayacak. Cunku o gunu bekliyor olacagim. Bakalim ozamana kadar nasil rahat yasayacaksin bu bana attigin iftiranla. Ahimi aldin ve Allaha hesao VERECEKSIN
İçini bu derece belli etmen, karşıya hakaret etmen gösteriyor nasıl bir karakterde olduğunu. Şeytana uyma, dediklerimde tek bir yanlış yok benim için. Sen hem iradeye saygısızlık, hem karaktere hakaret ediyorsun, hem ahlakıma laf ediyorsun.
Allah sevgisini versin? Aha bak yine 😁😁 devam etsene ya sen devam ettikce senin sevaplarin eksilip bana geçiyor zaten. Ama devam etmemeni uyaririm bir Müslüman olarak. Simdide Allahi sevmedigimi söyliyorsun suanda Allah sevgisini versin sana diyorsun 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ 😂 Allah seni islah etsin diyebiliyorum sadece senin iyi nyietin falan yok. Hadi digerini öyle söylemedin ama suanda Allah sana sevgisini versin diyosun ya inanamiyorum bunuda mi yanlis söyledin🤣 cok yazikkkkk cok. Özür dilemek yerine benimle bu tartismaya devam ediyorsun öyle mi. Ahimi almaya dewam
Sen galiba halen anlamadin. Hakli olmak benim umrumda degil. sen hakli ol ama senin haddin degil benim inancimi sorgulamak bu yaptigin hem ayip hemde günah
BAK KARDESIM KIMSENIN HADDI DEGIL MILLETI YARGILAMMAK YOK SÖYLESIN YOK BÖYLESIN. SANANE BENIM TESETTÜRÜMDEN? KAPANMANI ÖNERIRIM DERSIN GECERSIN ZATEN UYARIRSIN MUSLUMAN OLARAK AMA 9182 KEZ AYNI SEYI DIYEMEZSIn. Ha bu kapalilarin hepsi melek mi? Benim sacim acik diye ahlaksiz mi olduk? Iste siz bir insanin ahlakini o örtüye baglayamazsiniz. Evet kapanmak lazim ama sen gelip bana burda kapali deglm diye kotu biri oldugumu söyliyemezsin.
Onu demek istedim bunu demek istedim eeh yeter be dogru kendini ifade et ozmn benim sinirimi cok bozdun suanda senin yuzunden birde aglarsam gercekten ozmn gunaha girersin
R yapmak mi? Bu nasil bir uslup! Sen iyimisin ya coluk cocukla ugrasiyorum resmen icinden canavar cikti. Rabbim tum kadinlari senin gibi erkeklerden korusun !
Geri vites yapma, bak ne güzel anlamışsın. Buna canavar diyene bak sşdnddğdşşf, yaw dünyadaki erkekler benim gibi olsa kadınlar güven içinde halay çeker gece 3 te😂 bilmeden sallamak kolay tabi.
Bak dostum. Sizde ne kadar bedeninizi açıp aynada güzel hissetmek isteme varsa, bizde de açtığınız yerlere bakma isteği var. En az sizin kendinizi güzel hissetmek için dekolte bıraktığınız kadar. Beni sorarsan ben kafese koymayı düşünüyorum : ))))
Çok dar olduğum günlerde vardı. Hem nerde buldun çok mükemmel sevgiliyi, benimki kaçtı gitti. Mini etekli geziyordu, güzeldi, dersanede erkekler onun yanında falan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bu sevmeyle ilgili değil sahiplenmeyle ilgili. Parmağında yüzüğümüzü taşıyanın orasına burasına bakılsın veya lakaid yaklaşımlara davetiye çıkarılsın istemeyiz elbette.
Tabiki karıştırım dışarıda fazla göz alıcı şeylere müsaade etmem.
Ne gibi mesela
Göz alici olursa nolurki sen onunsun oda senin
Madem benimse baska erkeklere fazla çekici gelecek şeyleri neden dışarıda giymek istesin o zman? Dışarıda erkeği zor durumda bırakır. Bu ülkede çok açık giyindigi için tacize bile ugraniyor. Müsade edemem bu ülke de
Neden sen zor durumda kalasin ki bulusuyosunuz sana suslenmis iste
Neden mi çünkü densizin (ki ülkede bolca var) biri çıkıp laf atacak bizde bunu sineye cekemeyecegiz ortalık karışacak. Görmezden gel diyeceksin belki haklısın ama erkek için bu durum böyle işlemiyor malesef. Hiç birşey olmasa sinir bozacak. Avusturalya gibi ülkelerde olsak kimse birbirini umursamaz orda karışmam ama bu ülkede müsade edemem dediğim gibi
öff bazen sırf karışmak için karışıyorlar ya sinir sinir
Açık giyinen birisi ise sevmem
Sevdiğim birisi ise evliyizdir zaten, giyemez.
Giyerse eğer boşanmak istediğini anlarım
Ne alaka bosanmak
Elhamdülillah Müslümanım. Allah'ın emrine karşı gelen birisi ile olmam.
Basi aciksa evlenmezmisin
Evlenmem, dedim ya seviyorsam anlaşmışızdır ve evliyizdir zaten.
Inanamiyorum ya gercekten
Saygı duyabilirsin ama
Herseyi gectim basi acik basi kapali diye ayrim yapmazsin hani tamam kiyafrte ok ama saci acik diye evlenmemek nedir sevdihim. covukla bu yuzden ayrildik
Bir müslüman için en sevdiği Allah'tır. Allah'ın emrine karşı gelen birisi ile olmanın manası yok.
Elbette. Sen cok mu mukemmelsin? Senin hatan yok mu? Kapanir insAllah vakti geldiginde nasip olursa ama bir insana böyle demek cok sacma sanki sen hatasizsn
O da benim hakkımda her şeyi sorabilir ve beğenmediği huylarım varsa söyleyebilir. Allah'ın emri için keyif bekleyen bir insanla mı olsaydım? Allah zaman vermemiş, örtünün demiş. Vakti geldiğinde diye bir şey yazmıyor ayette. Tabiki de onun kendi tercihi ama benimde tercihim eşimin kapalı olması. O seçme hakkını kullanabilir ama ben kullanamaz mıyım? Bende kullandım.
Nefret ediyorum senden
Allah'a karşı gelenin nefretini napayım, Allah'ın sevgili kulları nefret etmesin yeter.
🤣 cok yazik. Sen suanda bana Allahin sevgili kulu degilsin ve Allaha karsi gelen diyerek zaten gunahlarin buyuklerinden isledin. Cunku Allaha karsi gelmek demek onun ayetini yalanlamakdir yani sen suanda Bana iftira attin. Hakkimi sana helal etmuyorum. Ahirette görüsürüz yine hadi kaybol
ALLAH SENI ISLAH ETSIN. HIDAYET VERSIN.
AHLAKSIZ
Açık olmak örtünün ayetine karşı olmaktır. Sen kelimeleri kendi manana göre kabul edip ona göre karar veremezsin. Ona bakarsan küfür inkar demektir, ama günümüzde küfür kötü söz demektir. Allah kalbimi biliyor zaten, benim ne demek istediğimi biliyor şüphesiz. İftira yok, sen dedin sevdiğim insan beni bu yüzden bıraktı. Demek ki açıksın ve ayete terssin. Hakkın falan geçmiyor yani, şeytanın vesvesesine gelip hemen hak hukuk diye içini rahatlatma. Allah'ın emrine uy ve kapan. Sonra beni anlarsın zaten, Allah sevgisini versin sana.
Attigin iftiranin bedelini Allaha hesap vereceksin zaten. Senin bana Allaha karsi geliyorsun diyemezsin sen iftiracisin. Bence artik omrun yettikce benim kirdigin bu kalbi Allahin affetmesi icin ona dua et. senin haddin degil benim dinimi imanimi sorgulamak. Bunun bedeli elbet cok agir olur. Agzimdan sana karsi küfür veya hakaret cikmayacak. Cunku o gunu bekliyor olacagim. Bakalim ozamana kadar nasil rahat yasayacaksin bu bana attigin iftiranla. Ahimi aldin ve Allaha hesao VERECEKSIN
İçini bu derece belli etmen, karşıya hakaret etmen gösteriyor nasıl bir karakterde olduğunu. Şeytana uyma, dediklerimde tek bir yanlış yok benim için. Sen hem iradeye saygısızlık, hem karaktere hakaret ediyorsun, hem ahlakıma laf ediyorsun.
Tamam öyleyse, Allah'a güvenimiz aynıysa görürüz o gün! Kim haklı, kim haksız.
Allah sevgisini versin? Aha bak yine 😁😁 devam etsene ya sen devam ettikce senin sevaplarin eksilip bana geçiyor zaten. Ama devam etmemeni uyaririm bir Müslüman olarak. Simdide Allahi sevmedigimi söyliyorsun suanda Allah sevgisini versin sana diyorsun 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ 😂
Allah seni islah etsin diyebiliyorum sadece senin iyi nyietin falan yok. Hadi digerini öyle söylemedin ama suanda Allah sana sevgisini versin diyosun ya inanamiyorum bunuda mi yanlis söyledin🤣 cok yazikkkkk cok. Özür dilemek yerine benimle bu tartismaya devam ediyorsun öyle mi. Ahimi almaya dewam
Sen galiba halen anlamadin. Hakli olmak benim umrumda degil. sen hakli ol ama senin haddin degil benim inancimi sorgulamak bu yaptigin hem ayip hemde günah
Yine bir anlayışsızlık, Allah kapanmanın sevgisini versin demek istedim😂 sen cidden iyi değilsin.
BAK KARDESIM KIMSENIN HADDI DEGIL MILLETI YARGILAMMAK YOK SÖYLESIN YOK BÖYLESIN. SANANE BENIM TESETTÜRÜMDEN? KAPANMANI ÖNERIRIM DERSIN GECERSIN ZATEN UYARIRSIN MUSLUMAN OLARAK AMA 9182 KEZ AYNI SEYI DIYEMEZSIn. Ha bu kapalilarin hepsi melek mi? Benim sacim acik diye ahlaksiz mi olduk? Iste siz bir insanin ahlakini o örtüye baglayamazsiniz. Evet kapanmak lazim ama sen gelip bana burda kapali deglm diye kotu biri oldugumu söyliyemezsin.
Onu demek istedim bunu demek istedim eeh yeter be dogru kendini ifade et ozmn benim sinirimi cok bozdun suanda senin yuzunden birde aglarsam gercekten ozmn gunaha girersin
Bi insanin bukadarda ustune gidilmez. Din tartismasini bir kenara birakuyorum. Ama sahsima bana cok ayip ettin
Şzzmdşdşödld ya aşırı güldüm, Allah iyilik versin. Sen harbiden iyi değilsin, demediğim şeyleri bile demiş gibi göstermişsin 😂 yazık
Sana yazik. Ne demedin ya tum msjlar duruyo neyse bosver sinirden dedim hakkim helaldir bosver buyukluk bende kalsin
Ama bu yaptiginida unutmicam sende unutma
Şsdmdşdçşd ya oku, gözünü seveyim oku bakalım. Kim ne demiş, kim ne demiş? R yapma, hesaplaşıcaz diğer dünyada
R yapmak mi? Bu nasil bir uslup! Sen iyimisin ya coluk cocukla ugrasiyorum resmen icinden canavar cikti. Rabbim tum kadinlari senin gibi erkeklerden korusun !
Adamsan gel simdide hesaplariz diyecem de nerdeeeeee
Sinirden gülüyorum ya saka gibisin xkskskwowoiswio1owld
Geri vites yapma, bak ne güzel anlamışsın. Buna canavar diyene bak sşdnddğdşşf, yaw dünyadaki erkekler benim gibi olsa kadınlar güven içinde halay çeker gece 3 te😂 bilmeden sallamak kolay tabi.
Bilmeden sallayan sensin. Benim imanimi ölcmek nezamandan beri senin haddin oldu
Ya imani ölçmek nerede ya? Allah akıl versin.
Asil sana akil fikir versin. Dalga geciyorsun resmen benimle ya sinirimi alt ust ettin caanavar gbisin
Böyle erkek düşman başa
Dusmanada yazik gerci!
Bak dostum. Sizde ne kadar bedeninizi açıp aynada güzel hissetmek isteme varsa, bizde de açtığınız yerlere bakma isteği var. En az sizin kendinizi güzel hissetmek için dekolte bıraktığınız kadar. Beni sorarsan ben kafese koymayı düşünüyorum : ))))
Al bismillah 🧠🧠🧠
@biarkadasabakacağım sağol : ))
Kafese mii
Karışmaları çok saçma sana ne benim giyim tarzımdan değil mi?
Annemin bile karışıyorum tayt giyme kısa etek giyme diye. Sevgilimin hayli hayli karışırım
Neden annene karisiosum
Bakış olmasını istemiyorum üzerinde dikkat çekiyor çünkü
Koskoca kadin sonucta ne giycegini bilir
Sevgilinin p*nisine baksa kızlar ne dersin
Sacma !! Annenden nahsediyoeuz sevgiliden degil sevgikine karis ama anene degil
Babanınkine baksalar peki ha!!!
Haddini aşiyosun komiik degil terbiyesizlik yapma özür dilemeni istiyorum
Önce sen özğr dile o zaman!!! Bana olunca normal sana olursa özğr dile öyle mi ?
Öncw sen
İlk sen yaptın terbiyesizlik ilk sen özür dileyeceksin?
!!!
Evet bazı kadınlar malesef ne giyineceğini kestiremiyor erkekler aç ve abaza çoğu bakışlar ve sözlü tacizleeden korkmayan giyebilir
karışmam ama açık giyinsin isterim
Niye
özgüvenim var ve öyle görmek hoşuma gider
Ama baskalarida bakar ozguvenle ne alaka
baksın rahatsız etmedikleri sürece sorun yok
Igrencccc bakip aziolar
Peki ya rahatsiz ederlersd
o zaman ben onları rahatsıx ederim azdıracak kadar giymez hem
Belki giyer. Sen nasil rahatsuz etcrn
örnek kombin at bakim ne giyecek
www.tarzkadin.com/.../Mini-abiy-eelbise.jpg
düğün partiyse bişey demem
Dugun degil yaa normal disari cikuyosunuz kafeye falan. Illa bu kiyafetler degil ama bu kısalıktan bahsediyorum
yok kısalığı sorun etmem ben sana bi kombin atacaktım gizlisin atamadım buraya
Googleden bul kombin kopyala buraya linki acilir
hayır engel yiyorm ya siteden uyarım var
Nie
bilmiyorm yazarsan atarm işte
Iyi yazm
İsterse çıplak bile gezebilir :)
Buda cok genis
Çok dar olduğum günlerde vardı. Hem nerde buldun çok mükemmel sevgiliyi, benimki kaçtı gitti. Mini etekli geziyordu, güzeldi, dersanede erkekler onun yanında falan.
Evet her şeyi giyemez bence
Neyi mesea
Açık olan her şeyi giyemez mesela
He ama bazisini
Bazısı derken
Karışan değilde karıştıran kız da sorun vardır
Nasil yani
Karıştırma. Kaşarmıyım ben de
Ben ztn olmasi gerektigi gibi giyiyorum
Evett çokk aşırı degıl ama
Nekadar
Duzenlı oldugu surece hiç
Karışırım çok abartılı giyinemez
Abartilidan kastin ne
Fazla kısa fazla dekolte
Kisa ve acik giymese ama dikkat cekici guzel seyler giyse peki
Evet sevdiğim kız etek giyemez
Sen kizsin ztn
Karışma hakkını kimden almışlar, ilginç
Sevgilim bana şort aldı 😄
😁 daha kiskanc olmasini istermiydin yoksa memnunmsn
Memnunum işime geliyor 😂
Kendisini biliyorsa karışmam
O ne demek
Namusunu koruyorsa
Kiyafetle mi
Karışmam nasıl giyindiği umrumda olmaz
Sebeb
Hür iradesi var istediğini yapmakta serbest
Hic kiskkanmazmisin
Kıskanmam
Geniş
Ben zorba baskıcı biri değilim gerginliği sevmem duruma göre muamele görür
Ne gibi durum
Nasıl davranıyorsa öyle karşılık görür ilgim azalır
Gerçekten beni seviyorsa böyle şeyler yapmaz
Açılmaz mi onu mu dion
Evet insan sevdiğini rahatsız edecek şeyleri yapmaktan uzak durur
E oyle desene bende sandim acik giyinmesini istiyon karismam dedin umrunmda degil dedin o yzdn
Karışmam
Neden
Çocuk mu eğitiyorum sanki kaç yaşında yetişkin kadın kendi hayatı
Eşime karişmiyorum karişmam
Nie
Neden karişayim o zaten bilir kendini
Karışırım. Benim yanımdayken hiç giyinmeyecek😂
Kxklddkkd ya
Sen ne olsun isterdin
Bilmem
Karışmasın isterdin bence
Niye oyle dedin
Hissiyatım öyle dedi
Yanls
İncelim benim sevgilim olmaz
Incelum mi o ne
Yaz googleye incel erkek diye çıkar
Baktim
Hayır karışamaz kimsenin hakkı yok
Yok ya nasıl yokmuş
Yok dediysem yok istediğimi giyerim
Yapma ya oldu askılı giy bide altına mini etek ya da tayt ya da askılı mini elbise gelde karışma
Lütfen al şunu 🧠🧠🧠
Gerek yok ben kendim girerim hanfenfi
Evet uyarırım.
Evet karışırım
Niye
Dışarda mini tayt dekolte vs giyemez
Niye bulusunca sana suslemmek ustiyo belki
Benim sevdiğimin süslenmesine gerek yok ben onu herhaliyle severim
Ama yok illa süslenmek istiyorsan dekolte vs giymeden de süslenebilir
Dogru bende o sekilde susleniom
Aklın yolu bir 😉👍
🙂