E o zaman kafirin sucu ne , muhurleyen sensin... hani affediciydi, hatada mi yapmayalım?
Bu mantiksizligi nasıl açıklıyorsunuz?
Abuk subuk yorumlari siliyorum haberiniz olsun
Bu mantiksizligi nasıl açıklıyorsunuz?
Abuk subuk yorumlari siliyorum haberiniz olsun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
saçmalıklarla dolu bir kitaba inanan 1.5 milyar insan var ama asıl konu şu ki hepsi hep fakirlikten sürünüyor hem de medeniyet yok barbarlık var
Neden böyleyiz demek yerine iyiki böyleyiz, cennete gideceğiz bu bir sınav diye beyinleri ağ bağlıyor.
kuzey korede bile umut var bunlarda hiç umut yok islamı bırakana kadar
kafir tanrının varlığını reddedendir
yani ortada bir hatadan çok kişisel tercih söz konusu
tabiki tövbe edersen affolabilir ancak bu inanışla yaşamaktan bahsediyor burda
ayrıca mantıksız buluyosan bu dine inanmayabilirsin kimse zorlamıyor
Inanmiyorum zaten. Allahi reddeden de olsa bağışlayıcı olduğunu söyleyen tanrı önce hata yaptı diye kalplerini mühürleyip sonra sonsuz cehennemde yakar mi?
boş yaptın tanrının varlığını reddeden dünyada en fazla 300 milyon insan var 1 milyar dinsizin yarısından çoğu deisttir müslüman olmanın en önemli şartı cahil olmaktır
islam dini hz. muhammedin kölesi olma dinidir
tanrıya inanmayarak yaşar ve ölürsen zaten bu inanışa göre ceza alıcaksın ama hayatının bir döneminde inanmadın sonra hata olduğunu düşündün ve tövbe ettin o zaman affedilirsin
Aşağıda birisi daha senin yaptığını yaptı. dini kafaniza göre yorumluyorsunuz... bu yüzden herhalde inanmaya devam ediyorsunuz. kendinize göre biçmeden olduğu gibi kabul etmeye çalışın bakayım bir de öyle goreyim
ablacım istediğime inanırım sende istemiyosan inanma.
Açıklamasını nasıl yapacağını merak ediyordum yapamadin
mülk/5 yıldızlarla şeytan taşlıyoruz diyor allah belli ki muho yukarı bakınca yıldızları taş zannetmiş güneşten onlarca yüzlerce kat büyük olduklarını hesaba katamamış günümüzde yıldızlarla şeytan taşlanır inancına sahip herkes bilim düşmanıdır akıl düşmanıdır
istediğime inanırım diyor inanmak isteyerek birşeylere inanılmaz kehf/29da da isteyen inansın isteyen inkar etsin diyor herşeyi bilen allahın birşeylere inanmak isteyerek inanılamayacağından haberi yok sen spidermanın gerçek olduğuna inanmak isteyerek inan da görelim neden inanamıyorsun çünkü kanıtını görmedin islamın da kanıtını görmedin ama çocukken beynini yıkadılar ne söylenirse inanıyodun annen baban hangi dinden ise sende o dine sahip olacaktın
@KSninMeraklıErkeği valla bu ayetleri görünce hemen dinden çıktım aman allahım
eğer ciddi değil de trol yaptıysan bile allah katında dinden çıkmış sayılıyorsun :D
şimdi kelime-i şehadet getirip yine islama dönersin ahahhahaa
@KSninMeraklıErkeği seni allah olarak atayalım mı yukarı baya bilgilisin yaaa
sadece inansan yetmiyor mu neden dışından da sesli söylüyorsun allah duyamıyor mu içinden geçeni bilmiyor mu ahahhahaha
allah ne işe yarıyor ki tam olarak?
@KSninMeraklıErkeği niye bi işime yaraması mı gerekiyo , canım inanmak istiyo bu kadar basit
birşeylere inanmak isteyerek inanılmaz bu akla mantığa aykırı sana küçükken allah değil de zeus yaratıcı diye öğretilseydi zeusa inanmak isteyecektin
inanmak 2 şekilde olur 1. kanıtını görerek inanırsın 2. nitelikli dolandırıcıların kurbanı olursun
@KSninMeraklıErkeği üffff anladım tamam en haklı sensin
bu arada inanmak için görmeye gerek yok
neye gerek var peki inanmak için? dolandırıcılara tabi ki :D çiftlik bank gibiler anca türkiye gibi sağdan soldan her duyduğuna inanan insanlarla dolu müslüman ülkelerde zengin olur avrupada yapsa kimse vermez parasını ona
@KSninMeraklıErkeği abicim sanane ya inanmıyosan inanma ben inanma nedenimi sana açıklıycak değilim. zaten sen soyut şeylere de inanmazsın. meselaaşk, sevgi sen inanma bunlara dolandırıcılık bunlar hasagagsgsgsgf
sana ne diye bişey yok islam dini bana hakaret ediyor öldürülmemi emrediyor sen bu dine inandığın an beni öldürmek isteyen bir teröristsin
@KSninMeraklıErkeği üff kendini acındırmayı kes
sağda solda islam terör dini değil biz terörist değiliz diye gezme sakın ışid sayesinde bütün dünya gördü gerçek yüzünüzü
@KSninMeraklıErkeği tamam abicim bittiyse kes artık. sen konuşunca kimse dininden dönmüyo:'D
müslüman beyni öyle bir beyin ki kuranda 2+2=5 yazsa ölümüne savunur 4 diyenlere düşmanlık yapar haklısın kime ne anlatıyorum ben
kâfir olana kadar gözünün kör olmasın müsade edişi...
Ayeti olayla yorumla. Hangi olay üzere gelmiş o önemli yoksa, içinden çıkamazsın. Her kafir için geçerli değil. Daha çok kibir baita olmak üzere zulümkar olan reddeden alay eden kafirler için bu söylenir
Ben müslüman değilim onlara sor , bu ne ki islamdan soğutacak bir sürü şey var
Biliyorum neler olduğunu her gün birisini soruyorum gsgsg
Müslümanların beyni uyuşmuştur kolay kolay ayılmak istemezler deist misin?
Sen mantaliteni bence farklı bir açıya yönlendir. Bizim şu anki zaman ortamı insanlara çok farklı ve yanlış bir bakış açısı oluşturtmuş
Agnostik diyebilirim
Kafir olmuşlardan bahsediyor.
Ben inanmam kanka allaha