Diğer Hangi isim daha iyi Berkan mı? Oğuzhan mı? Neden? SelinnTokdemir Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Erkek yeğenim doğdu bu iki isim arasında kaldım sizce hangisi ve nedenini yazın lütfen.Teşekkürler Güncellemeler+1 yıl Herkese iyi geceler, yarın yorumlara bakıp ona göre seccem Hangi isim daha iyi Berkan mı? Oğuzhan mı? Neden? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Berkan, Berkay, Berk, Mert bunlar nasıl isim yahu utanırdım böyle oğlan ismim olsaydı. 0 4 Yorumla SelinnTokdemir +1 yıl Neden hamdi abi? Yorumla SHEKAU +1 yıl Hamdi değil abuzittin Yorumla SelinnTokdemir +1 yıl Memnun oldun dayi Yorumla SelinnTokdemir +1 yıl Oldum** Yorumla
çisemm1221 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 51% +1 yıl Diğer konusunda 305 cevap paylaştı. Hangisi Kur'an'da geçiyorsa ve anlamı iyiyse onu seç. 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. İkisi de çok sıradan. Dünya liderini düşündünüz mü hiç 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl @Berkan63 öhmmm sence 2 1 Yorumla Berkan63 +1 yıl Bence benim isim daha iyi ya daha cool geliyor.😊 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 58b cevap paylaştı. OğuzhanDaha hoş geliyor kulağa 0 0 Yorumla
bitterçikulata Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Tunahan bence haha 0 1 Yorumla SelinnTokdemir +1 yıl Öyle bir isim yok burda🙄 Yorumla
skadir3441 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 87% +1 yıl Seç birini işt 0 1 Yorumla SelinnTokdemir +1 yıl Kararsız kaldım dedim ya Yorumla
canokan61 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Okan koyun adını 😊 0 4 Yorumla SelinnTokdemir +1 yıl Olmaz.😅 Yorumla canokan61 +1 yıl Lütfeeeeen 🙏 Yorumla SelinnTokdemir +1 yıl Sjsjsj. Bakarız Yorumla canokan61 +1 yıl Teşekkürlerrrrrr Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Berhan olsun 0 6 Yorumla SelinnTokdemir +1 yıl O ne laa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki isminde gönlü olsun Yorumla SelinnTokdemir +1 yıl Ahahha olmaz öyle ya Yorumla SelinnTokdemir +1 yıl Sjsj olmaz öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur olur farklılık olsun djsjdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi ben koyarım çocuğuma dkskdkd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Berkan, Berkay, Berk, Mert bunlar nasıl isim yahu utanırdım böyle oğlan ismim olsaydı.
Neden hamdi abi?
Hamdi değil abuzittin
Memnun oldun dayi
Oldum**
Hangisi Kur'an'da geçiyorsa ve anlamı iyiyse onu seç.
İkisi de çok sıradan. Dünya liderini düşündünüz mü hiç
@Berkan63 öhmmm sence
Bence benim isim daha iyi ya daha cool geliyor.😊
Oğuzhan cunku benim ismim 😂
Oğuzhan
Daha hoş geliyor kulağa
Tunahan bence haha
Öyle bir isim yok burda🙄
Seç birini işt
Kararsız kaldım dedim ya
Okan koyun adını 😊
Olmaz.😅