Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu soruyu aptal insanlarla t*şak geçmek için bilerek imla kurallarını katlederek yazdım. Şaka gibisiniz bazılarınız o kadar salak ki.. Kimse kimseden üstün değil, günlük cringe dozumu aldım bari.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Teknoloji bakımında bu dönemki çağ ve gelişmede erkekler önemli kullandığınız telefon oturduğunuz ev herşeyin yapımında erkekler rol sahibi olmuştur icatlar vs de aynı şekilde 100 icat varsa 98 erkektir
NRPZÖWÜZL2ÜZŞEÜLS nE
Kimse kimseden üstün değildir fakat dünyada savaş başlatan da erkektir yönetenlerde gelişimi sağlayan da şu zamana kadar milyonlarca yıllık dönemde avcılık barınma yiyecek ihtiyaçlarını hep erkekler karşıladı sonrasında olan dönemlerde evler yapıldı teknolojik icatlar yapıldı bilgisayar vs vs aya gidilmesi vs herşeyi erkekletin kurduğu fabrika teknolojik icatlar sayesinde yapıldı ve oldu uzayı araştıran kişiler dini yaymakta olan kişiler bile erkekti tüm peygamberler erkekti müslümanlıkta bile ünlü astronomlar bilim adamları hepsi hemen hemen erkek birkaç tane kadın isim duyuyoruz
Kardeşim hikaye yapma, bilgisizsin belli oluyor konuşma. Ayrıca Müslüman değil Agnostik biri ile konuşuyorsun, bana masal anlatma. İnsanlar her açıdan eşit, ister fiziksel ister zihinsel. Ataerkil egomu tatmin ediyorum demiyorsunuz da.
Bunu yazarken bile bir erkeğin kurduğu siteden yazıyorsun bir erkeğin kurduğu telefon şirketinin kurmuş olduğu fabrikanın ürettiği ve yine bir erkeğin kurduğu teknosa mediamarkt gibi bir mağazadan aldığın telefonu kullanıp diyemezsin hak olarak hukuk olarak tabiki eşittir ama üstünlük olarak pek birşey görülmüyor madem üstünsünüz neden dini siz yaymadınız neden kadınlara kitap inmedi
yüzyıllarca kadının birey olmasına bile izin vermeyip daha sonra bunu erkek yaptı şunu erkek yaptı diyen hıyar eski zamanlar da bile bir kadın başarısını belirtemezdi
örnegin roman yazınca erkek ismi kullanırdı çunkü kadın ismi kullanması yasaktı
acaba kadınlar insan mı diye bile düşünülürdü
iki cins de üstün değil ama senin gibi gorillerin bunu anlaması için daha çok okuması gerek
Rönesans döneminde sanat yapan kadınlar en basit örnek, hiçbiri adını söyleyemez çünkü öldürülür. Şimdi kadınlar belirtiyor yaptığı başarıları, eskiden böyle değildi. Artık kes be kardeşim.
bu cahiller sanıyor ki kadınlara erkeklere verilen imkanlar verildi ama kadınlar başaramadı ulann imkan olmasa bile kadınlardan bilim insanı çıktı
@Alpsadece Aynen öyle buna rağmen 21. yüzyılda kadın bilim insanları, üniversite kazanan kadınlar daha çoğunlukta gözüküyor... umarım bir gün anlarlar insanların her açıdan eşit doğduğunu ve eşit kalacağını :')
Kimsenin kimseden üstün olduğu yok eşitsiz hepimiz
Acıya katlanma, güç vs. Tarzı durumlarda fark olabilir ama onun dışında üstünlük diye bir durum yok diye düşünüyorum.
Erkekler ya da kadınlar ya da herneyse üstünlük takva ile olur ahlak ile olur lütfen bir tarafı yüceltmekten vazgeçin ve dediğimi bir düşünün
Ama tabi insanların işine gelmiyor illa erkek ya da kadın üstün diyorlar
Ahlak neki onlar için olmasada olur yakışıklı olsun güzel olsun tamam üstün olur insan medeniyetinde lütfen bu tarz konulara olan bakış açını değiştir dediğim gibi üstünlük iyi ahlak ile olur oda kimin işine gelirse artık
Ayrıca kadın olmadan erkek , erkek olmadan kadın bir hiç !
Kadınlar tabikide erkekler ne alaka sadece söz geçirebiliyorlar başka Bi özellikleri yok
Konudan konuya değişir her iki tarafında güçlü olduğu yerler var
Üstte sen olursan sen üstünsün yok altta olursan ben üstünüm
Eşitler üstünlük yok.
ikisi de değil bence erkekler demen de aptallk
Üstünlük derken genelde erkekler üstündür.
Maymunlar
Üstünlük güç açısından başka bi üstünlük yok
Bence kadınlar üstün
Ne konuda
Hangi konuda üstünlük bu
Konulara göre değişir
Erkek tabi
iRkİk tİbİ
😂😂😅
Kadın istedikten sorna erkeğin üstünlüğü bitmiştir
Erkekler kasları var diye
Ne anlamda
Ne saçma soru bu
İnsanların medeniyet seviyesini merak edip sordum, salak değilim :')
Eşitler esit
kadınlar tanrı
Ne konuda