Diğer Ne kadar cahilsiniz testi yapıyorum. yazın söyleyeyim? Yeshua-Barış Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ne kadar cahilsiniz testi yapıyorum. yazın söyleyeyim? Güncellemeler+1 yıl cahillik barajını zaten KS kullanarak geçiyorsunuz. Ne kadar cahilsiniz testi yapıyorum. yazın söyleyeyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
burasıADaNAmerkez01 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Şöyle bakim 1 3 Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl nickten cehalet akıyor. ama yüz olarak iyi birisin. Yorumla burasıADaNAmerkez01 +1 yıl Teşekkür eddrim 🤗 Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Muhtemelen tutmayacak ama soyle 0 5 Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl niye daha önce ölçtürdün mü de sayı tutmayacak? Yorumla ikizterazi +1 yıl Muhtemelen yüksek bir sayıda cahilsin diyeceksin ama cahil değilim o yüzden dedim Yorumla ikizterazi +1 yıl Boşver ya Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl alıngan bir kişilik sezdim. düşük bir cahilsin. Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl %24,6 Yorumla
ayça1648 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl söyle :) 1 4 Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl bakışlar anlamlı, ama utangaçlık ve içten pazarlıklı sinsi birisin. ama yaşından ötürü zamanla bu puan değişebilir. sana %30 bir cahillik yazıyorum. Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl yeni farkettim, benim ilk okul numaram 1648 o yüzden, cahillik oranını düşürüyorum.%23,4 Yorumla ayça1648 +1 yıl hahahaha cidden mi Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl evet çok ciddiyim, belli olmuyor mu? Yorumla
tükenmişadam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Söyle. 1 2 Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl Yoda olduğuna göre burada çok zaman geçirmişsin ve nick yaş göz önünde bulunduğunda %86 bir cahilsin. Yorumla tükenmişadam +1 yıl Ben %100 cahilim sen beni dert etme. 😉😊 Yorumla
stella__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Söyle. 0 3 Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl sen araftasın. Yorumla stella__ +1 yıl Diyosunn Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl ama %79,4 cahillik oranı sezdim.ilk yorumda nokta kullanıp, ardından iki n harfi yazıp nokta kullanmamandan ötürü sonuç bu çıktı. ve ultra güçlü sezgilerimi de hesaba katarsak, maalesef cahilsin. Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 16 Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl profiline bakınca ergen bir cahile benziyorsun. o yüzden %73,6 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Profile göre baksak ben de senin için aynısını düşünüyorum. İtici kasların yerine beyin kasını görseydik 😄 Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl müsait zamanımda eve gel gösteririm, neden olmasın. Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Kitap okumayı tercih ederim Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl iyi fikir. okuduğunda cahilliğin de azalır, oku. Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Cahillik sadece kitap okumakla azalacak bir şey değil Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl diyorsunn Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Dedim bile Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl tamam, fotona bakınca cahillik oranını %84,2 ye yükseltiyorum. 🤣🤣 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Fotoya göre bunları söylediğine göre "ultra mega bruh" diyorum ben de 😂 Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl shut up and go hell Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Intelligent people goes to hell, Nietzsche too. Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl Nietzsche adamdır. he doesnt go to hell. only god knows Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl "And if you claim there is a hell, then we shall meet there!" Nietzsche. Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl tamam kaybol şurdan ya. kendini kanıtlamaya çalışma. Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Şuradan*, noktadan sonra büyük harf ile yazılır. İyi günler. Yorumla
lcsm1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl nickinden %30 cehalet puanı veriyorum. Yorumla
Aynur010 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Soyle 0 2 Yorumla Yeshua-Barış +1 yıl %70 cahillik oranı. biraz inatçılık ve kezbanlık sezdim. Yorumla Aynur010 +1 yıl 😂😂😂😂 peki uslfksidskis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şöyle bakim
nickten cehalet akıyor. ama yüz olarak iyi birisin.
Teşekkür eddrim 🤗
❤️❤️
Muhtemelen tutmayacak ama soyle
niye daha önce ölçtürdün mü de sayı tutmayacak?
Muhtemelen yüksek bir sayıda cahilsin diyeceksin ama cahil değilim o yüzden dedim
Boşver ya
alıngan bir kişilik sezdim. düşük bir cahilsin.
%24,6
söyle :)
bakışlar anlamlı, ama utangaçlık ve içten pazarlıklı sinsi birisin. ama yaşından ötürü zamanla bu puan değişebilir. sana %30 bir cahillik yazıyorum.
yeni farkettim, benim ilk okul numaram 1648 o yüzden, cahillik oranını düşürüyorum.
%23,4
hahahaha cidden mi
evet çok ciddiyim, belli olmuyor mu?
Söyle.
Yoda olduğuna göre burada çok zaman geçirmişsin ve nick yaş göz önünde bulunduğunda %86 bir cahilsin.
Ben %100 cahilim sen beni dert etme. 😉😊
Söyle.
sen araftasın.
Diyosunn
ama %79,4 cahillik oranı sezdim.
ilk yorumda nokta kullanıp, ardından iki n harfi yazıp nokta kullanmamandan ötürü sonuç bu çıktı. ve ultra güçlü sezgilerimi de hesaba katarsak, maalesef cahilsin.
Söyle
profiline bakınca ergen bir cahile benziyorsun. o yüzden %73,6
Profile göre baksak ben de senin için aynısını düşünüyorum. İtici kasların yerine beyin kasını görseydik 😄
müsait zamanımda eve gel gösteririm, neden olmasın.
Kitap okumayı tercih ederim
iyi fikir. okuduğunda cahilliğin de azalır, oku.
Cahillik sadece kitap okumakla azalacak bir şey değil
diyorsunn
Dedim bile
tamam, fotona bakınca cahillik oranını %84,2 ye yükseltiyorum. 🤣🤣
Fotoya göre bunları söylediğine göre "ultra mega bruh" diyorum ben de 😂
shut up and go hell
Intelligent people goes to hell, Nietzsche too.
Nietzsche adamdır. he doesnt go to hell. only god knows
"And if you claim there is a hell, then we shall meet there!" Nietzsche.
tamam kaybol şurdan ya. kendini kanıtlamaya çalışma.
Şuradan*, noktadan sonra büyük harf ile yazılır. İyi günler.
Söyle
nickinden %30 cehalet puanı veriyorum.
Soyle
%70 cahillik oranı. biraz inatçılık ve kezbanlık sezdim.
😂😂😂😂 peki uslfksidskis