Alışveriş & Hediyeler konusunda 344 cevap paylaştı. Terrier var gun asiri fircalarsan dokmez tug ama tavsiye etmem kopege gunah bahcen yoksa hem zor ikna etmisin ilgilenmicen gece havlicak falan zor tuvalet egitimin yaptirana kadar oraya buraya salcak sonra bunlar her 6 ayda bir 21 gunluk sinir donemleri oluyo cok havliyolar sana kuserse gecelri agliyo falan sikinti bir mama 64 tl bunu tasi kolyesi aksesuari taragi derken aylik 200 tlyi bulcak he ev yemegi vercem diosan 50 tlye kadar indirisin disi kopekler regl oluyo o ayri konu sinir siknti bunlari goze alip almalisin kopegi sonra hayvana yazik :)
06 Yorumla- +1 yıl
Al o zaman alisirsib zamanla :) bu arada kopege para verme burdan ucretsiz bulabilrsin.
www.petarkadas.com/.../ucretsiz-kopekler-kopek-ilanlari
En İyi Cevaplar
babami kopek yapmaya die okudum
27 Yorumla
+1 yılKesinlikle golden önermem bak benim terrierim var sıfır numara götünü yersin görsen. :D Hiç büyümüyorlar hep el kadar götünü sallaya sallaya yürüyor bir de. Tüy dökmeyen köpek yok bakımını yap fazla dökmez zaten. Ama fiyatlar uçuk biraz pet shoptan almayın hayvan çiftliklerinden alın sahte satmasınlar aşısız olur bir de uğraşmayın.
05 Yorumla- +1 yıl
Bursa ve İzmir uzmandır bu konuda
- +1 yıl
İstanbul'da da vardır sen bir araştır hayvan ilanlarına bak
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. https://i.hizliresim.com/4YQd8Y.jpg https://i.hizliresim.com/M92zL6.jpg https://i.hizliresim.com/nYpvM1.jpg
benim en çok istediğim köpek cinsi budur :) şu an bizimkiler izin vermiyor. Bir kaç seneye kadar alacağım ama tabiki de :)019 Yorumla- +1 yıl
bull teriyer, bazı cahiller pitbul demiş bu köpeğe ve dünyanın en güclü köpeği dediğim için kendi çapında dalga geçmiş :D :D :D
- +1 yıl
git araştır hatta dur ben sana özelliklerini yazayım :
https://www.juen.com.tr/irkDetay.aspx?PTT=3&ID=6
buradan bakarsınız küçük şeytandır aslen kendisi benim için tek ırktır ayrıca her şeyi ile çok güçlüdür bide :) neyse detaylar linkte vucüt şekline aldanmayınız çok dikkat çeker. Bütün gözler onun üzerinde olur genelde :D - +1 yıl
(Bull terrierler ailesiyle bol vakit geçirmek ister, aksi halde eşyaları kemirmesi kaçınılmazdır.) tam okumadığına kanaat getirdim biraz :) neyse bilmiyorum bu köpeğin neredeyse tüm huyları benimle aynı ben o yüzden böyle bir ırk ile çok iyi anlaşacağımı düşünüyorum. Fazla tüy dökmez onuda göz önünde bulundur :)
- +1 yıl
böyle bir köpek alınmaz mı? Çokda oyunbazdır bu ırk oyun de tamam senden iyisi yok ama neyse sen bilirsin :D https://i.hizliresim.com/d4EWDX.jpg
- +1 yıl
:) rica ederim son olarak bir buçuk dakikalık veteriner hekimin dili ile bull terrier nasıldır var. Apartman ortamına çok uyumlularmış bende yeni öğrendim açıkcası izlemeni tavsiye ederim. https://www.youtube.com/watch?v=enylqBcimmY
- +1 yıl
hemde nasıl ilk alacağım köpek ırkı bu gerekirse gittiğim her yere götürürüm. Geçici bir heves değil yani içimde ukte gibi bir şey oldu. Bizimkiler köpekleri sevmezler o yüzden kendi evim olduğu zaman eve girmeden bu köpekten alacağım bulabilirsem sahiplenirim. Koç burunlu olanlar özellikle tam benim huyum benim kopyam bu köpek anlaşacağımızı umuyorum :D
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılbenim favorim dogo arjantin beyaz ölüm meleği diğer ismi
https://i60.tinypic.com/255o1t5.jpg
veee birde dünyanın en sempatik ve yine dünyanın en güçlü köpeği bull teriyer
https://i59.tinypic.com/15ob6kx.jpg05 Yorumla- +1 yıl
ahah güçlü mü :D Sivas kangalı desen anlarım pitbull meraklısı apaçi oldugun için böyle zannetmen normal
- +1 yıl
:) köpekten anlamadığını nasıl belli ettin bull teriyer bu pittbul değil bu köpek eski zamanlarda boğa güreşlerinde kullanılırdı boğalar ile dövüştürülürdü bunlar acı hissetmez biraz araştır ben sana sadece yardımcı olmak istedim..
- +1 yıl
sen o zaman esra ceyda kardeşlerin köpeğinden al :)
https://i57.tinypic.com/9icmlj.jpg
+1 yılAmerican cocker kim nederse desin profilimde var videosunuda çekmiştim buyur tuvaleti gelince acıkınca bide şımarınca havlar sadece
https://www.youtube.com/watch?v=ZU5_dcwSeWA024 Yorumla- +1 yıl
Kırma dimi bu?
- +1 yıl
Değil
- +1 yıl
hiçte bile banyo yaptırdıktan sonra kulağını açıyorsun pamukla silmeye başlayınca kafasını eğip silidiryor zaten
- +1 yıl
Malasef öyle sorunu var ama kestire bilirsiniz hatta kendinde kesebilirsin makine ile ben kesmiyorum bana zararı yok türylerindeki kis yapıcı zararı engelleyen hap içirdim
- +1 yıl
Pug al inan bana çok tüysüz köpişler
www.google.com.tr/search - +1 yıl
çok tatlılar aslında yakından sevsen :D bir arkadaşın vardı 2 tane manyak bişeyler ya :D
- +1 yıl
Ben dedikten sonramı dediler ney :D
- +1 yıl
Benim köpeğim :D hiç gelemem vallahi :D
- +1 yıl
:D: D
- +1 yıl
ağlama gı
- +1 yıl
Keşkeee 2 aylıkken aldım elimin içinde oynardı :D
şimdi eşşek kadar oldu tosunum pamps - +1 yıl
İnşallah sende yaşarsun bu duyguyu pamps
- +1 yıl
Önemli değil pamps :D
+1 yılGolden almalısın. Çok yürüyüşten çok çok taramak lazım önemli olan o yoksa tüm hayvanlar dönemlerinde tüy döker. Benim masum bir golden kızım var. Kesinlikle bir goldenla yaşama duygusunu tatmalısın :)
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıltüy dökmeyen köpek mi var :D mevsimi geldi mi dökecek hemde deli gibi dökeceği zmnlarda olacak ben pitbull besliyorum evimde kısacık tüyleri var ama gel görki herbir yerden tüy çıkıyor baksırımdan bile tüy çıkıyor sdfsdfsdf
04 Yorumla- +1 yıl
Karpa karşiim.. Peoplecıyım adam madam affetmem ama no animal ^_^
www.google.com.tr/search
GOLDEN00 Yorumlagoldenjessie.blogspot.com.tr/.../...partmanda.html
Yardımcı olur sanırım02 Yorumla
+1 yılben de annemi ikna edemiyorum. aylarca konuştum ama olmadı. eve hemstır alacağım dedim. ikinizi de eve almam dedi :D
01 Yorumla
+1 yılSoguk yerde yaşaman lazım, ya da evde klima olması lazım :D
Sibirya kurdu apartmana uygundur, çünkü kurt oldugu icin havlamaz02 Yorumla- +1 yıl
yok artık :)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 319 cevap paylaştı. Bendede golden var tavsiye etmem tüy problemi ve koku yapar. Puk cinsi kucuk ve tüysüz bir köpeği tercih etmelisin. Aşılar tanesi 30 tl bir ayda 3 4 aşı vurdurdugun oluyor. Maması vs. Almak istedigine göre değisir.
08 Yorumlarottweiller :) tüy her köpek döker. rott daha iyi sessiz sakin tabii agrasif bir köpektir. ota boka havlamaz havlarsa ayar olmuştur birine cins olmuştur. benim köpek 60kilo maşallah tosun gibi gören gelemiyor yanıma :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSATIN ALMAYALIM SAHİPLENELİM LÜTFEN senin koşullarına uygun bir tür olarak kesinlikle pug derim barınaklardan ve sosyal ağlardaki sayfalardan takip edersen mutlaka yardıma muhtaç bir dost bulabilirsin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFacebookta hayvan severler sayfasını takip edersen bir çok sahiplendirme ilanı var
+1 yılapartmanda köpeğin ne işi var yahu, alıcaksan ya eve alıcaksın ya da baheçeli eve, eve alıcaksan bile küçük köpekler tavsiye ederim sesi rahatsız etmez
00 Yorumla
+1 yılSokak köpeklerini alın ne gerek var abuk subuk kırma İngiliz köpeklerine. Bence o tuhaf suratlı köpeklerden daha şirinler.
00 Yorumlamerak ettiğim içim soruyorum.
para karşılığında mı alıcaksın yoksa yavrularına sahip arayan insanlar mı var?
çünkü bende düşünüyorum sahiplenmeyi.01 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 519 cevap paylaştı. Arjantin Dogo cüssesi büyük gözükebilir ama çok sadık bir köpektir kesinlikle havlamaz havaladığın da illaki bir şey vardır hırsız gibi mesela :D
010 Yorumla- +1 yıl
Apartmanda sorun yapabilir ve iyi bir eğitim vermeyi bilmesi gerekir dogo argentino için :)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 470 cevap paylaştı. Boo olabilir çok tatlıdır ama pahalıdır. Jack russell terrier olabilir. Ne alırsan al ama saf olduğuna emin ol
00 Yorumla
+1 yılsibirya kurdu , tüy sorunu pek yok hem süper hayvanlar
02 Yorumla- +1 yıl
kutuplardan gelenleri besle demiyom zaten türkiyede doğan bir yavru felan alabilirsin :)
Ben beagleları çok seviyorum ama çok uluyorlarmış galiba o yüzden apartmanda iyi olmayabilir
00 YorumlaBende Shetland Sheepdog var. Tam bir apartman köpeği.
02 YorumlaApartmanda köpek beslemeyin insanları düşündüğümden değil o köpeklere üzüldüğüm için söylüyorum :(
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılitalyan terrier al bende var 4 senedir okdar uysalki havlaması gürültüsü hiç yok tüy sorunuda yok
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhemde cok tatli:) pati falan da veriyocok akillilar tavsiye ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu bırakta profildeki sen misin sensen saçını neyle açtın :DDDDDD
01 Yorumla
+1 yılsivas kangalı al tüy dökmez ama büyüdğünde o seni gezdirir.
111 Yorumla- +1 yıl
ya biraz büyüt o sana bakar zaten kafanı yorma :) sana şöyle söyleyeyım aslanla bile kafa tutar sahibine zarar gelecegini düşündüğü an
- +1 yıl
ya yerimm ben onuuu benmde olsada üstüme atlasaa :D
- +1 yıl
çooook fena seviyorum onların sadıklıgı varya bazı ınsanardan daha degerlı hıssettırıyor
- +1 yıl
ben dayımın kopegını beslıyorum bazen o bıle bana sevdiğini hissettiriyor benı koruyor falan o kadar sadık
- +1 yıl
özele gel seni bir konuda uyarayım burada soylesem utanırım
golden ama onun tüy sorunu var :) yoksa kesnlıkle golden
00 YorumlaGolden Retriever apartman köpeği ev köpeği ama çok tüy var evde bakım yapmak zor olur her hayvana
04 Yorumla
+1 yılgolden apartman için uygun ayrıca samimi köpekler
12 Yorumla- +1 yıl
onun bir damlası var onu içiriyon mu iğne mi ne yapıyon dökülmüyo tüyleri
Alışveriş & Hediyeler konusunda 319 cevap paylaştı. Boo'lar aşırı tatlı ama biraz pahalı sanırım
01 Yorumla
+1 yılKöpek günah kedi al kedi :)
10 YorumlaBulldog tavsiye ederim.
01 Yorumla
+1 yılPincher falan al daha rahat olur hepiniz için.
01 Yorumla
+1 yılteriyerler :) doğru yazdım mı bilmiyorum
01 Yorumla
+1 yılbir insanlık et sokak köpeği sahiplen.
01 YorumlaGolden tüy döker ama az
02 Yorumla3500 ₺ paran varsa pomerian al tek geçerim :D
04 Yorumla
+1 yılsen hiç mi tüy dökmüyosun baba deseydin
09 Yorumla- +1 yıl
bağele yanlışlıkla eic seçmişsin demek ki :D bana bir borcun var o zaman :D
- +1 yıl
hadi bakalım :) köpeğin yavruları olursa biri bana ;)
- +1 yıl
bir tane de bana alın ya :D bana da kedi alın tüylü olsun ama :D
- +1 yıl
yavru alın ha :D aşıları tam olsun pamuk gibi olsun ^_^
+1 yılApartmanda köpek bakılmaz :D
04 Yorumla- +1 yıl
benim yavyum :D
- +1 yıl
sözümü dinliceksin!!! :D
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılbuldog vereyım sana :D
02 Yorumla- +1 yıl
ıdare eder:D ama guzel
+1 yılKesinlikle French bulldog
05 Yorumla- +1 yıl
apartman için ideal köpeklerdendir günde 2 defa çıkarman yeterli kılları oldukça kısadır ve dökülmez akıllı bir tür tuvalet eğitimi vermesi kolay 2 yaşında oğluşum var 2 aylıkken geldi hiçbir zaman sıkıntı çıkarmadı evde karakteride önemli tabiki ama diğer ırklardan iyidir yani
- +1 yıl
ücretide 600 - 1000 tl arasıdır rengine göre fiyatı artar
+1 yılPug ya da Yorkshire ikiside ckk tatlı :))
00 YorumlaBeagle ufak oluyor hem onlar :)
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. lütfen golden al
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşver köpeği sen at al daha tatlı :)
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen AT :D
Cevap sahibi+1 yılimg.sk.prg.cmestatic.com/.../2365551.jpg bir şuna bak
www.atoyunlari.net.tr/.../...-trat-yarisi-oyna.jpg birde buna bak hangisi daha tatlı :)
Cevap sahibi+1 yılsende haklısın ne diyeyim ki :) al bir tane süs köpeği besle ama onunda boyundan büyük sesi çıkıyor işte
Cevap sahibi+1 yılwww.belgeselizlesek.com/.../Mirket-Ailesi-0.jpg yok bu daha iyi :)
+1 yılpug olur mu?
03 Yorumla- +1 yıl
bakmıyorum bir kadın dışarda yavru pugunu gezdiriyordu çok tatlıydı yavrum :)
Beagle
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılpekinez
10 Yorumla Kaniş en iyisi :D
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılGolden
06 Yorumla- +1 yıl
İğnesi var onu yaptırınca tüy sorunu fazla olmuyor
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ne demeek :)
+1 yılpug al yaa
01 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 719 cevap paylaştı. Golden
03 Yorumla
+1 yılKangal :)
03 Yorumla- +1 yıl
Yoo biz evde besledik büyüyene kadar :)
+1 yılpitbull :)
06 Yorumla- +1 yıl
iyi işte etrafındakileri mum edersin ne size efelenmeye komşu gelir ne de hırsız :)
- +1 yıl
o zaman kesin al mahallede dövüştürürsünüz :) illa horoz mu dövüşcek :)
- +1 yıl
:D :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılRottweiler al.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadaşını getir eve alakasız ama nerden geldi aklıma bilemedim
Cevap sahibi+1 yılen sevdiğim şey.
Kesinlikle pekinez
00 YorumlaGolden
00 YorumlaPug al
01 YorumlaSiyah Golden al
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeagle
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri