3 4 ay once İstanbul'daki bı firmadan cihaz aldım 5 6bine. Dedikleri işlemi de pek uygulamadı. İade de yoktu zaten. Biz sıkıntı çıkmaz diye aldık falan neyse memnun kalmadık ulaşmaya çalıştık o da olmadı irtibat kuramadik. Geçenlerde eşim aramış açmışlar telefonu ama yine kivirmislar tabi. Yasal yollardan bı sonuç bulamadık. Ben evde kendim iş yapayım diye almıştık nasip olmadı. Sağlık problemlerim de var tüp bebek tedavisi falan alicaz çok zora düştük anlayacağınız. Arayıp durumu anlatsam ikinci el fiyatına 1000lira eksik olarak verseniz bizde makineyi göndersek desem insafa gelirler mi sizce. Tek yol bu kaldı bı insanın yalvarmasiyla da yola gelinir mi bilmiyorum çok üzgünüm
Güncellemeler
+1 yıl
Lazer kesim makinesi aldik ama kesmiyor sadece çizim yapiyor. Bunu satacak bı yer de yok kaldı elimizde öylece
Kaziklandim nasıl ikna ederim fikir verir misiniz?
nasıl yasal yola başvuramıyosun dekontu felan yok mu bu aldınız ürünün nerden sipariş verdiniz?
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Instagramdan aldık bunların hepsiburada gibi sitesi de vardı baktık inceledik güvenilir. Sonra kdv eklenmemiş haliyle aldık fatura kesmediler. Parasizligin gözü kör olsun işte bin lira daha cikartamadik cebimizden. Attıkları mesajları sildiler falan ama bütün konuşmaları ben ss almıştım. Tüketici hakem heyetine gittik fatura olmadığı için bişey yapamayız dediler kaldık öyle
üzüldüm durumunuza size şöyle bir tavsıye verebilirim yakın cevrenızden birilerine aratın bu fırmayı aldınız ürünü aldırmaya calısın faturasız satmaya çalıştıklarında ters köşe getirin o zaman paranızı belkı kurtarabılırsınız faturasız ürün satmak kanunen suçtur
Faturasız şekilde bize satmaya çalıştıkları mesajların hepsi var bende aslında bunlarla falan bişey yapabilir miyim? Keşke paramızın bı kısmını bari alabilseydik çok rahatlatacakti maddi yönden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
nasıl yasal yola başvuramıyosun dekontu felan yok mu bu aldınız ürünün nerden sipariş verdiniz?
Instagramdan aldık bunların hepsiburada gibi sitesi de vardı baktık inceledik güvenilir. Sonra kdv eklenmemiş haliyle aldık fatura kesmediler. Parasizligin gözü kör olsun işte bin lira daha cikartamadik cebimizden. Attıkları mesajları sildiler falan ama bütün konuşmaları ben ss almıştım. Tüketici hakem heyetine gittik fatura olmadığı için bişey yapamayız dediler kaldık öyle
Bilemedik usta bı dolandırıcı olduklarını da
üzüldüm durumunuza size şöyle bir tavsıye verebilirim yakın cevrenızden birilerine aratın bu fırmayı aldınız ürünü aldırmaya calısın faturasız satmaya çalıştıklarında ters köşe getirin o zaman paranızı belkı kurtarabılırsınız faturasız ürün satmak kanunen suçtur
Faturasız şekilde bize satmaya çalıştıkları mesajların hepsi var bende aslında bunlarla falan bişey yapabilir miyim? Keşke paramızın bı kısmını bari alabilseydik çok rahatlatacakti maddi yönden
İnternette okudum şimdi de faturasız ürünü almanin da cezası varmış biz böyle bişey yapmaya kalktık diyelim zararlı çıkar miyiz?
faturasız kesim yapıcaz diye bir yazıları varsa buda SS alındıysa şansınız var
Evet öyle teklif ettikleri yazı var makinenin özelliklerine varasiya kadar bütün konuşmalar
Pek zannetmiyorum ama yinede bir teklif edin
Sıkıntılı durum
Neden insanlar bu kadar kotu anlamiyorum ya para kazanacagiz diye düşürdükleri durum ortada :(
Ne aldınız
Lazer kesim makinesi ama kesim yapmıyor sadece çizim yapıyordu bununla da bı iş kuramadım iyice hevesim de gitmişti zaten
Almazlar onu o zaman normal
Kesim yapıyor diye sattılar işte biz zararlı ciktik işimize de yaramadı