Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Ben bir misafir Alman e bu konuyu konuştum din konusunda.. Bana bir papaz ile konuşursan papaz intihar eder dedi..Çünkü benim sorularım karşısında apıştı kaldı ki o Alman Protestan.. Sakız arasında gezerken kilise de Yunanlı rehbere ustavrizun manasını sordum.. Baba oğul kutsal ruh adına demek dedi.. Bende Meryeme kocan yok bu için nereden diye sorduklarında karnındaki çocuk alnımın yazısıdır sağımdaki solumdaki melek şahit olsun demek dedim.. Yapma ya bunu papaza soracam dedi.. Bana çatmasın o misyoner ateist olur.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Öncelikle her dinin kendi içinde yayılma durumu vardır
Bu yol gizli ya da açık olabilir bu durum kişinin vicdan özgürlüğünden ve toplum içinde çoğalıp kendi inançlarının mubah sayılması içindir
Bu gün sen kendi dinini seçip inanoyorsan kendi vicdan özgürlüğünden dir
Lakin Anadolu coğrafyası dini İslam terbiyesi ile terbiyelenmis türk adatlerine göre şekil almıştır bu cografyada bir dine inanıyorsan dini İslam terbiyesine borçlusun
Laiklik İslam dinin bireyle ayrılmasıdır
Deist ateist her ne varsa laikliğe borçlu değildir Anadolu halkının dini İslam terbiyesi ile terbiye olmasından kaynaklanır
Avrupa coğrafyasında Roma imparatoru hiristiyanligi kabul ettikten sonra yahudalari katletmistir
Hitler'e kadar uzanan uzun bir yolculuktur bu
Neyse her ülkede her dine inanış yoktur bu coğrafyada özgürlük vardır bunu asla unutma bu özgürlük ondan bundan değil
Dini İslam'dan gelmektedir00 Yorumla
sen merak etme misyonerleri...
ülkede bu kadar hırsız müslüman varken insanlar hırıstiyanlığa daha çok yakınlık hisseder... diyanet işleri başkanı drmiyor mu biz insanlara örnek olmalıyız islamısevdirmeliyiz diye... sonra ne oluyor 50-60 bin tl maaş , altlarında zırhlı araç zevki sefa içinde yaşıyorlar ve bize fakirliği takdim ediyorlar. neymiş; fakir olmak peygamberimize komşu olmak mış... böyle olduğu sürece hırıstiyanlık ilerler... müslümanlık yerinde sayar...00 Yorumla
Diğer konusunda 633 cevap paylaştı. Eğer bu misyonerlerin derdi, gerçekten dinleri ise müdahale etmek, centilmence olmaz. Misyonerlik adı altı altında başka işlerle uğraşanlara ise göz açtırmamak gerekir. Ben karşılaşmış olsam, fikirlerine katılmasamda, kendilerini dinler, ben de fikirlerimi onlara söylerim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılBu bildiğin İslam düşmanlığı. Adam akıllı misyonerlik ten bahsetseydin ya ne diye Atatürk'ü laikliği karıştırıyorsun. Sizin gibiler yüzünden insanlar İslamı yanlış tanıyor ön yargıyla yaklaşıyor. Kusura bakma. Git kime yapıyorsan da yap misyonerliğini.
410 Yorumla- +1 yıl
Senden izin alacak değilim, islam düşmanlıgı yapıyor suç işliyorsam git dava et şeriat mahkemesine mi gidersin laik mahkemeye mi ne edersen et
- +1 yıl
21. Yüzyıl Türkiye'sinde şeriat mahkemesi yoktur. Cevap vermeye devam etme. Yaşının 15 olduğunu düşüneceğim.
- +1 yıl
Git o zaman laik mahkemeye şikayet et hristiyanım ne edersen et. ne yapacagımı sana sormam rahatsız olduysan şikayet et
- +1 yıl
Bak şimdi. Durup dururken seni şikayet etmem. Fazla asabisin sadece. Hristiyan olup olmamak, benimsediğin dinine hizmet etmek, yaymak bence bir hak bile olabilir. Ama sen İslam'a karşı saldırgan davranıyorsun. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır. Hz Muhammed benim peygamberim. Ben Hristiyanlık'ta çok saygı duyduğun birine laf etsem sinirlenirsin. Empati yapmalısın.
- +1 yıl
Ulan ahmak sende zerre kadar beyin olsa Allahın Hz meryemi kendine eş seçip hamile bıraktığına ve isanın Allahın oğlu olduğuna inanmazdın 🤣🤣🤣🤣 zeka olmadığından işte 😂
- +1 yıl
Atatürk ise bizim milli değerimiz. Önderimiz. Çok farklı kişiler.
- +1 yıl
Evet islam dinine karşıtım muhammed peygamber değil allaha inamıyorum , bak şimdi hadi durup durmadan şikayet et bak şimdi, sonra ne diyoduk bak şimdi
- +1 yıl
Tamam. Allah ıslah etsin daha ne diyebilirim ki.
- +1 yıl
@beterböcek ama seninki ayı ikiye bölüp allahla çörba içti aynen kanka aynen sen baya zekisin 😂
+1 yılkardeşim görüşünü sevdim. ve hemen ardından kendime şunu sordum ben faşist miyim? neden benim gibi düşünenleri seviyorum da farklı düşünenlere karşı negatifim? neden böyleyiz?
13 Yorumla- +1 yıl
bu yorumu başlık olarak açarım ben. :)
- +1 yıl
Teşekkürler sağolun.
- +1 yıl
deistim ama hristiyanlığa karşı nötr üm. müslümanlara maruz kaldığımızdan olsa gerek.
Evet bir çok kere denk geldim tabi ki. Yaşadığım mahallede. Broşürü alıp geçiyorum fazla büyütmeye gerek yok. Ateistim.
21 Yorumla- +1 yıl
Hristiyanlık dini hakkında bilgi almak isterseniz beklerim her zaman ücretsiz kitaplar filmler herşey hediye ederim
+1 yıldenk gelmedim bence gayet normal insanlar anlatmaları güzel birşey karşılaşmak isterdim bana dini anlatsın
110 Yorumla- +1 yıl
Müslüman hocalar seni yolda durdurup din anlatmak istese dinlemek istemezsin ama değil mi? Bide kızarsın
- +1 yıl
@betterböcek aynen öyle evet kızarım, çünkü he biri paragöz para koparmaya çalışan aç gözlü ölü yıkayarak bile para kazanan topuma bir faydası olmayan asalaklar her biri
- +1 yıl
@betterböcek hayır yine olabilir ben farklı dinden insanları dinlemeyi seviyorum
müslümanda olur hristiyanda olur her dinden olabilir - +1 yıl
Hangi hoca senden para istedi uydurma. Sen cinci üfürükçü hocalarla karıştırdın galiba 😂 Ölü yıkama işi bedava heryerde devletin hizmeti bu bu iş için kimse para almıyor uydurma. Siz sadece müslümanlara karşısınız
- +1 yıl
@betterböcek evet müslümanlara karşıyım, çünkü dinimi özgürce yaşıyorsam, misyonerlik yapmak serbestse müslümanların sayesinde değil
- +1 yıl
Kimin sayesinde? Sen bizim ülkemizde bizim din adamlarımıza iftira atıp küfür ederken kendine ve misyoner hocalarına saygı mı bekliyorsun?
- +1 yıl
@betterböcek Cumhuriyetin atatürkün laikliğin sayesinde oluyor hepsi. senin o uydurma kitabının dininin emri yasası izni ile yapılmıyor
- +1 yıl
Biz müslümanlar izin vermesek bunların hiçbiri olmaz burada yaşayamazsınız bile sokağa bile çıkamazsınız. şu an istesek sizin misyonerlik faaliyetlerinizi yasaklatırız. Bir kanun değişikliğine bakar.
Ben sizi ve bu faaliyetleri şimdiye kadar hiç şikayet etmemiştim. Şuandan itibaren cimere yazacağım, tanıdığım milletvekillerini arayacağım ve bu talebi ileteceğim. Görürsün demek bizim sayemizde değil haa? - +1 yıl
@betterböcek Dur bakalım kim kimin dava edecek, sen göreceksin. O tehditi sana yediricem katmer katmer. Burası laik bir ülke ben türk oglu türküm sen burayı şeriat devleti mi sandın kimi kimin ülkesinden kobuyorsun sen.
misyonerlik faaliyetlerini senin gibi cahiller bir araya gelse yasaklatamaz bak sen şu cahile bak isteseler yaşatmazlarmış bile bizi bu ülkede IŞİDİN silahsız versiyonu teröriste bak - +1 yıl
@betterböcek Türkiye Cumhuriyeti Anayasası
26. Madde
VIII. Düşünceyi Açıklama ve Yayma Hürriyeti
Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Bu hürriyetlerin kullanılması, millî güvenlik, kamu düzeni, kamu güvenliği, Cumhuriyetin temel nitelikleri ve Devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünün korunması, suçların önlenmesi, suçluların cezalandırılması, Devlet sırrı olarak usulünce belirtilmiş bilgilerin açıklanmaması, başkalarının şöhret veya haklarının, özel ve aile hayatlarının yahut kanunun öngördüğü meslek sırlarının korunması veya yargılama görevinin gereğine uygun olarak yerine getirilmesi amaçlarıyla sınırlanabilir.
Haber ve düşünceleri yayma araçlarının kullanılmasına ilişkin düzenleyici hükümlere, bunların yayımını engellememek kaydıyla, düşünceyi açıklama ve yayma hürriyetinin sınırlanması sayılmaz.
Düşünceyi açıklama ve yayma hürriyetinin kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunla düzenlenir.
Ara bakalım tanıdıgın vekilleri selamımı da ilet
Belli bir yaştan sonra misyonere denk gelmemin bir anlamı yok zira hayat ve karakter oturmuş durumda
Ayrıca hiç misyonere denk gelmedim ama cemaatçiye çok denk geldim
O cemaat bu cemaat ülkemiz cemaatler ülkesi olmuş00 Yorumlaİslamda da tebliğ vardır ama bunlar gibi ahlaksızca şeyler yok geçenlerde çizgi film uygulaması yapmışlar hz isa ile ilgili hristiyanlık propagandası yapıyorlar
09 Yorumla- +1 yıl
Nesi ahlaksızlık mesela yaptıkları çizgi filmin örnek verir misiniz?
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=VDvmpOHwFKs Bu uygula işte bilmeyen Müslüman çocukları kendi İnançlarına uydurabilirler
- +1 yıl
Eee? nolmuş uyarsa ? seni rahatsız eden ne burda mesela ?
- +1 yıl
Sende hristiyansın galiba aradaki fark şu biz sadece anlatırız gideriz bunlar milleti kandırarak propaganda yapıyor bunu bir müslüman çocuk görse kanabilir çünkü çocukların ilgisini çekmeye çalışacak şekilde yapmışlar ayrıca niye türkçe yapmışlar biz hristiyan değiliz o kadar hristiyan varken neden bizim dilimizde yapıyorlar ve isim olarak da kutsal kitap yerine hristiyanlığın kutsal kitabı yazabilirlerdi bunların hepsi algı operasyonu
- +1 yıl
Evet Hristiyanım, itirazın mı var? Kimse kimseyi kandırmıyor, bu sizin kendinizin uydurduğu bir element. Sana ne? sana mı soracak millet hangi dilde hangi şekilde yayın yapacağını, hayırdır şeriat mahkemesi falan mısın sen? Ben Türküm ve Hristiyanım , Hristiyanlık bir ülkeye ait din değildir. Evet misyonerlik yapılıyor. Burda yasak bir şey yok. Tepki vermeye engel olmaya hakkın yok. Elinden hiçbir şey gelmez, hiçbirşey yapamazsın. Bu arada görüş ve yorum yaparak sorumun yukarılarda görünmesine katkı sağladığın için teşekkür ederim. En az 3 kişi özelden yazdı bana şu an
- +1 yıl
Tebliğ yapabilir lakin algı operasyonu yapamaz cahilleri ve çocukları kandırıyorlar aynı şeyi biz yapsak kovarsınız bizi memleketlerinizden ama? bizle sizin arasındaki fark bu işte biz sadece anlatırız algı operasyonu yapmayız siz ise yalan yanlış şeyleri içine katıp milleti kandırırsınız.
- +1 yıl
Algı operasyonu yok , sen sadece başka dinlerin varlığını hazmedemiyorsun ve insanlar din değiştirecek diye korkuyorsun bu korkudan dolayı esip gürlüyor boş boş konuşuyorsun.
- +1 yıl
Var algı operasyonu bu işte gözünüz kör olduğu için gerçekleri göremezsiniz çocukları ve gençleri kandırarak böyle yapıyorsunuz doğru yoldaysanız normal şekilde tebliğ yapın millete yalan dolan satmayın bunu izleyen bir müslüman çocuk bundan gayet etkilenebilir eğer ailesi de cahilse bu propagandaya kurban olur
+1 yılDenk gelmedim ama gelse de beni ilgilendirmez sinir olmam veya başka birşey hatta onun adına sevinirim ne güzel misyoner olmuş.
131 Yorumla- +1 yıl
Müslüman hocalar seni yolda durdurup din anlatmak istese dinlemek istemezsin ama değil mi? Bide kızarsın
- +1 yıl
Anlatıcağı şeye bağlı saçma birşey anlatmazsa onu da dinlerim kimi hocalar saçmalıyor çünkü
- +1 yıl
Ve niye kızayım dini yaymaya çalışıyor işte ayrıca kime atar yapıyorsan ben herkese saygı gösteriyorum ve bana da doğal olarak saygı gösterilmesini isterim belki o anlamda kullanmak istememiş olabilirsin ama sözlerine dikkat et
- +1 yıl
Saçmalık derken örnek verir misin?
- +1 yıl
Mesela erkeklerin altın takamaması ve kadınlarında gümüş takamaması gibi şeyler seni bilemem ama bana saçma geliyor
- +1 yıl
Sen sana saçma gelen şeyleri hiç araştırıyor musun neden diye? Bilimsel bir açıklaması var mı diye?
Dünyada birçok bilim adamı tarafından araştırılıp kabul edilen bilimsel gerçekler var. Altın tenle uzun süre temas ettiğinde östrojen hormonu yani kadınlık hormonu salgılatıyor ve kişide hormon dengesizliği olabiliyor. Kuyum işi ile uzun süre uğraşmış erkeklerin tavırlarına hareketlerine ellerine hiç dikkat ettin mi aşırı bir feminenlik bir zerafet oluşuyor. Allah hiçbirşeyi boşu boşuna yasaklamaz. - +1 yıl
@betterböcek Yalan mı? Senin din adamların ne işe yarıyor? Cemaatten bağış al, dini nikah kıy , kurban duası et, mevlit dua oku , sonra hoca payı adı altında para al , bağış topla. G*t büyütmekten başka ne işe yarıyorlar. Günde 5 litre süt veren İnek kadar memlekete faydaları yok.
- +1 yıl
Adalet komisyonu üyesi milletvekillerine bu misyonerlik faaliyetlerini ve yerlerini bildireceğim. Gör bakalım bizim ülkemizde bizim din adamlarımıza hakaret etmek iftira atmak nasılmış. Biz müsamaha göstermesek nefes bile alamazsınız
- +1 yıl
@betterböcek ne halt yiyorsan ye beni ilgilendirmiyor ayrıca sen kimsinde bana karışıyorsun ailem bile buna karışmıyorken ve üstelik ben sana saygı duyuyorken senin bana saygı duymaman büyük ayıp ayrıca müslümanlıkta insanlara saygı duyma vardır kibirlilik yoktur biliyormusun hiç sanmıyorum sizin dediğiniz o müslümanlık hiç bir işe yaramıyor önemli olan güzel huydur Allah'ta belirli kuralları buyüzden koymuştur ve yemin edebilirim ama kanıtlayamam kesin sen bunları bana söylerken başka insanlarada böyle saçma bir sekilde davranıyorsundur önce sen kendini bir terbiye et sonra gel bana konuş hem sanki yerini cennetten ayırtmış gibi konuşuyorsun mağdem bu kadar mükemmelsin başkalarına kibirli olucak kadar o zaman burda boş çene çalıcağına git bir işe yara!
- +1 yıl
Saygımı bozmak istemezdim ama sen kaşındın en nefret ettiğim iki özellikte sende bulunuyor önyargı ve kibir kusura baksanda umrumda değil bir daha da bana yazma!!!
- +1 yıl
Sen üzerine alındığına göre sende de varmış bişeyler isabet olmuş
- +1 yıl
@betterböcek Türkiye Cumhuriyeti Anayasası
26. Madde
VIII. Düşünceyi Açıklama ve Yayma Hürriyeti
Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Bu hürriyetlerin kullanılması, millî güvenlik, kamu düzeni, kamu güvenliği, Cumhuriyetin temel nitelikleri ve Devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünün korunması, suçların önlenmesi, suçluların cezalandırılması, Devlet sırrı olarak usulünce belirtilmiş bilgilerin açıklanmaması, başkalarının şöhret veya haklarının, özel ve aile hayatlarının yahut kanunun öngördüğü meslek sırlarının korunması veya yargılama görevinin gereğine uygun olarak yerine getirilmesi amaçlarıyla sınırlanabilir.
Haber ve düşünceleri yayma araçlarının kullanılmasına ilişkin düzenleyici hükümlere, bunların yayımını engellememek kaydıyla, düşünceyi açıklama ve yayma hürriyetinin sınırlanması sayılmaz.
Düşünceyi açıklama ve yayma hürriyetinin kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunla düzenlenir.
- +1 yıl
Selamımı da ilet komisyon üyelerine.
- +1 yıl
CAHİLE BAK YA. Misyonerlik faaliyeterini yasaklatmak için kampanya başlatacakmış. nefes bile alamazmışız bu ülkede IŞİDİN Artıhına bak
- +1 yıl
Gör bakalım seni nasıl attırıyoruz bu ülkeden! Bizim ülkemizde bize hakaret ediyor ahmak!!!
- +1 yıl
@betterböcek Çabuk ol bekliyorum , şeriat mahkemesine de şikayet et. Çabuk ol acele et, misyonerlik faaliyetlerini acil yasaklatma kampanyası başlat.. hatta din değiştirenleri idam fermanı çıkart yasayla :D akılsız baş
- +1 yıl
Farkındamısın bilmiyorum adam bu ülkeden Türk yani gerçi kafanın buna basmamasına şaşırmadım doğrusu ayrıca bizim ülkemizden diyorsunda senin Türk olduğun ne malum biz nerden bilelim senin Türk olduğunu?
- +1 yıl
Sizin rahip bronson hapiste ne arıyordu acaba? 😂😂😂😂Misyonerlikle birlikte ajanlık masonluk herbir pislik var sizde.
- +1 yıl
Akılsız baş diyorum o yüzden
- +1 yıl
@betterböcek hee evt sonras sizin FAKİR vardı ümmetin lideri mi bişey derdiniz SALIVERDİ sonra :D kapak böyle olur aldın mı
- +1 yıl
Hani suç değildi? Kapak girdi bence sana😂 bekle sen de hapse düşeceksin öyle kolay değil o işler
- +1 yıl
@betterböcek Çabuk ol bekliyorum. hatta acele edin türkiyede bütün kiliseleri kapatın, çabuk ol
- +1 yıl
Bekle sabırlı ol, devlet bazen ölü taklidi yapar sonra aniden üzerine çöker 😂 otur bekle
- +1 yıl
Atatürk boşuna dememiş" En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaş."diye gerçekten kendime de inanamıyorum sırf boş birine vaktimi harcayıp anlatmaya çalışıyorum her insan farklıdır desemde anlamazki şimdi bu @34Ist_anbul3-4 arkadaşım boşuna uğraşmayalım bu şahıs bizede bazı şeyleri bulaştırmasın sonra @betterböcek sizin gibileri gören Müslümanlıktan soğuyor be ciddiyim yettiniz İstanbul'dan kaçtım şimdide işe bak burda birine rastlıyorum Türkiyemiz sizin gibiler olduğu için bir çok insan kendi ülkesinden utanıyor be yettiniz bi salın bizi artık ya da gidin başka biryerde ülkenizi kurun saygı gösterdik aldığımız karşılığa bak cidden sizi tebrik etmek istiyorum 👏👏👏
- +1 yıl
@betterböcek Devlet Hristiyan bir vatandaşı ile uğraşacağıa kadını kızı taciz eden tecavüz eden 0. ocukları ile uğraşsın takibe alsın. istediğin yere git şikayet et, beni hristiyan bu misyonerlik yapıyor diye dava etmezse 0RR. PU ÇOCUCUSUN
- +1 yıl
Dm atar mısınız rica etsem :) yorum paylaşan kişi.
Arkadaş IŞİDİN silahsız versiyonu. biz hristiyanlar bu tehditlere alışkınız şikayet etse bile bir halt olmaz kanunen yasak bir durum değil - +1 yıl
Başka biyerde mi ülkemizi kuralım? 🤣🤣🤣🤣 dağdan gelmiş bağdakini kovuyor arsıza bak !!! Benim dedelerim balkan harbinde canakkalede bu ülkeyi savunup şehit oldular. Bu ülke için imanlı kişiler savaştı bu savunduğun gavurlar da buldukları evlere girip kadınlara tecavüz ediyordu o sıralar. Ahmaksınız daha doğruyla yanlışı bile ayırd etme kabiliyetiniz yok. Beğenmiyorsanız bu ülkeyi ve İslamı öyleyse defolup gidersiniz hristiyan ülkelere
- +1 yıl
@betterböcek Biz bu ülkeyi beğeniyoruz laiklikten rahatsız isen sen islam ülkelerine gidersin köpek gibi kudur böyle tamam mı? başka birşey edemezsin ancak köpek gibi havlarsın ışidin p*çi seni
- +1 yıl
@34İst_anbul3-4 Ben mi?
- +1 yıl
@betterböcek p,, iç kurusu anan anandır o... rospu çocugu , anana bir muta nikahı imam nikahı kıyarım 9 ay sonra cici baban olurum tamam m ı
- +1 yıl
@damnparanoia evet sen
niye yasaklansın? yani aslında yasaklanmaması da mucize bu yobazlarla ama doğru olandır. hristiyanlar müslümanlardan kat kat iyi ve hoşgörülü insanlar!
00 Yorumla
+1 yılKanka zorlama olmadığı sürece umurunda değil. İşin içine birilerini zorlama giriyorsa laf ederim işin ucunda bana da değiyor sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılYahova şahitleri free çalışıyor zaten. Bizim fetöden farksız
10 Yorumla
+1 yılLaik bir ülkede hiçbir dinin misyonerlik faaliyeti yasaklanmaz.
00 YorumlaDiğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Zamanın misyonerleri bunun önünü açtı bu yüzden böyle.
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTarihten bu yana tebaai sadıka'mız hep oldu , yangın cıkaran yok din de elden gitmiyor
00 Yorumla denk gelmedim yasaklanırsa bu ülke laik değildir demokrasi ülkesi değildir (zaten değil bence)
01 YorumlaYoutube reklamlarına bile giriyorlar :( Ama kendini bilen ve mantığını kullanan insan İslamı seçer
00 Yorumla
+1 yılDenk gelmedim ama herkes inancını yaşayabilmeli ve anlatabilmeli bunda yanlış olan bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılyasak olmamasi gayet normal. islam dininde ki peygamberler gibi düsün dini yaymak amaclari
00 Yorumla
+1 yılMüslümanlıkta nasıl dini yayma varsa Hıristiyanlıkta da böyle faaliyetler var. Zararlı bir duruma evrilmediği sürece normal bir şey yani.
10 Yorumla
+1 yılBen dinsizim ama misyonerlere saygım var
10 Yorumla
+1 yılYasak olsa dert olmasa dert anlamadım şu insanları beni etkilemeyeceği için bir şey diyemeyeceğim.
11 Yorumla- +1 yıl
Yaratılandan önce Yaratan bu özgürlüğü vermişse neyin bencilliğidir bu?
+1 yılSen ne saçmalıyon birader?
00 Yorumlamisyonerlik herkes için sorunlu
00 Yorumla
+1 yılDenk gelmedim. Her dinde böyle şeyler var.
00 Yorumla
+1 yılDoğru bir karar.
20 YorumlaDiğer konusunda 303 cevap paylaştı. herkes bir iradeye sahip sonuçta
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Denk gelmedim
10 YorumlaDiğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. Yasak olmamalı zaten.
00 YorumlaYasal olan hangisi
05 Yorumla- +1 yıl
anlamadım tam
- +1 yıl
yani bir dinin kendisini yaymaya çalışması yasal
- +1 yıl
evet bazı insanlar kabullenemiyor
+1 yılDenk gelmedim.
00 Yorumla
+1 yılNiye yasak olsun
00 Yorumla
+1 yılDenk gelmedim
00 Yorumla
+1 yılMasonluk da var mi?
00 Yorumla
+1 yıldenk gelmedim
00 Yorumla
+1 yılYasaklanmamalı
00 Yorumla
+1 yılTerörist misin lan?
02 Yorumla- +1 yıl
Cevap ver lan it!
- +1 yıl
G*rizekaklı seni. S git lan siteden mk Harunu!
Bende denk geldim ☺️
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne